שתי שניות מTFM!!!!!!

mayarel

New member
|מפנה לך כתף קרה|

כי השיר הזה זו כבר ב-א-מ-ת הגזמה פרועה. דיי.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחח דיייי את מה נסגר איתך?

חחחחח כזאת קרירות רק בגלל שיר אחד. אני כבר מפחדת כי אני לא יודעת אם את צוחקת או לא (לגבי השיר אני בטוחה שלא, אבל לגביי כל השאר אני לא)

mayarel

New member
מעצבן אותי שהוא יוכל להוציא שיר זוועה

ועדיין הכל יהיה בסדר מבחינת המעריצים שלו, זו מחשבה ממש ממש מעצבנת. תפחדי.

nini18

New member
אבל למה את חושבת שמה שבעיניך זוועה

צריך להיות גם בעיני אחרים זוועה. עם כל הכבוד ויש המון כבוד. (וגם אהבה)

mayarel

New member
או אני חושבת שהשיר הזה וNB נמצאים שניהם

תחת הערך זוועה במילון. במיוחד NB. עזבי. אני והמוסיקה האיכותית שלי נארח חברה האחת לשנייה.

nini18

New member
תראי אני לא יודעת אם את רצינית או לא..

אבל חבל שבגלל שני שירים כאלה ככה יהרס הכל. אני בכלל לא מבינה מה קורה כאן הכל היה בהומור. אני לא יודעת מתי זה התחלף לרצינות. אבל צאי מזה ותאמיני לי אם השירים של אדם יהיו גרועים אף אחת מאיתנו לא תחשוב שהם נפלאים אך נמשיך לאהוב אותו בכל זאת. כי אני אישית לא מוחקת בנאדם שעשה טעות. מותר לטעות את יודעת . טוב, לילה טוב

OMFG

זה נשמע כל כך טוב עם הסרט!!!!!!!!!!!!!! אני כבר רוצה לראות את זה בקולנוע זה יהיה כל כך מרגש!! וואו אדם כזה חמודי אוי אני אוהבת אותו
וזה כל כך הולך לזכות באוסקר! אוי אני כל כך יכולה לראות אותו מופיע עם השיר בטקס זה יהיה מדהיםםםם

חחחח את לא מבינה אני מתחרפנתתתתתתתתת

אני מרגישה שאני הולכת להתפוצץ זה כל כך טובבבבבבבבב באמת מצאתי יום לצאת..אני צריכה להתבייש!! BEST DAY EVER

nini18

New member
התגובה של גים מ MTV לקטע

Hmmm....I need to wait until the whole @adamlambert song comes out. First part sounds like Bon Jovi to me. Chorus sounds SICK though. Weeee! לא הבנתי אם זה טוב או לא... אבל גם ככה אני לא תופסת ממנו כמבין במוסיקה אז WHAT EVER חחח

InbarKiii

New member
אני מתגרשת מג'ים

WTF איך הוא הלחיץ אותי עם התגובה הזאת.. כל הנסיעה הבייתה אני כזה "רגעעע אבל מה רע בבון ג'ובי!?!? ג'יםםםם זה לא טוב !?!?! מה אתה עושה לייייי אני רוצה לשמוע כבררר אני רוצה להגיע הבייתהההה"
יאי התחיל איידול לכו לראות D:

InbarKiii

New member
כן הבנתי שזה במובן החיובי

אבל זה שבהתחלה הוא אמר שזה נשמע כמו ג'ובי ורק אחר כך הוא אמר שזה סיייק אז חשבתי שהוא כבר לא אוהב \:

MISHMISH56

New member
SICK זה חיובי...ככה משתמשים בסלנג...אני

התעלפתי הרגע הגעתי ושמעתי את הקטע והלב שלי הפסיק לפעום אני ידעתי שככה זה ישמע קצת סגנון אירו סמית מהסרט ארמגדון,,,הוא פשוט ממיס לבבות ידעתי שאדם לא יאכזב ,אל תשכחו שהשיר הזה זה לא חומר שלו עדיין...אוי סוף סוף לחץ הדם שלי כבר לא בזה

למעלה