שתי שניות מTFM!!!!!!

ר ו ח ל י

New member
לא אהבתי את הביצוע של אליסון לשיר

כמובן שהביצוע של קוקי היה הורס. ואני לא אשכח את הדבר הכי מטומטם שרנדי אמר שזה היה רק אוקיי. נו הוא נתן שם הכל. כל ההופעות שלו מהטור לשיר הזה עדיין באמפי4 שלי ואני שומעת אותם הרבה.

InbarKiii

New member
כן, גם אני לא אהבתי את של אליסון

אבל נראה לי שזה בגלל שאני רגילה לביצוע של קוקי ולא מסוגלת לשמוע משהו אחר.. וכן הוא שר אותו מדהים מדהים מדהים

אוו יופי תודה! ../images/Emo24.gif

זה פשוט מדהים!
סוף סוף משהו חדש לשים בריפיט
איזה כיף אדם סטורם הולכת להגיע!! אני מרגישה את זה

InbarKiii

New member
כמובן שהם ידליפו את זה בשעתיים שאני לא נמצאת

בבית!!%!!!!!!! באתי הבייתה בטיסהההה חחחחחחחחח ואוקיי לא ציפתי שהשיר יהיה על אהבה..אבל מה אכפת לי הקול של אדםםםםםםם משהו חדששששש אאאאאאאאאאאאאאאאא אני אוהבת את זהההההה ואני לא מפסיקה לשמוע חחחחחחחח הורג אותי שבכל שיר שהוא שר יש BB

InbarKiii

New member
חחחחחחחח לגמרי D:

אני רוצה עודדדדדדדדד 20 שניות לא מספיק חחחחח

mayarel

New member
מעניין אם הוא היה צריך לבקש לשנות את המילים

כי זה שיר אהבה
אבל באנגלית זה קל לעשות את זה ללא סממנים מגדריים.

InbarKiii

New member
ממ אבל אני לא חושבת שהוא באמת יכול לבקש

כי בכל זאת הוא צריך לעשות מה שמתאים לסרט. אבל מה זה משנה חחח העיקר שומעים את הקול היפה שלו

InbarKiii

New member
אה,נכון..טוב בכל מקרה לא נראה לי שעשו שינויים

כמו שאמרת גמככה באנגלית המילים מוגדרות לשני המינים וזה לא נשמע לי כמו שיר שיהיה בו "WOMAN" או משהו כזה שהוא צריך לשנות שיהיה גם לגבר.

ואואואוואואואואוואואואואואוואואואואוואואואואו

תודה לאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל סוף סוף משהו חדש!!! *הולכת לשמוע את זה עוד מליוןן פעם* אוי זה נשמע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ווהיהייייייייי עכשיו רק שישחררו את כל השיררר =]]]]]]]]]]

תודה תודה תודה מאיה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני בוכה מאושר !!! זה יזכה באוסקר אני בטוחה
אלוהים הקול הזה שלווו הורג אותי מדהיםםםםםםםםםםם

mayarel

New member
אוי נשמה תודה שאת פה

לפני שאני אתחיל לבכות מהתגובות של למה וניני.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש בא לי

לקבצץ אותך בנשיקות וחיבוקים את הדבר הכי חמוד, מקסים, מצחיק שיש ... אני מתה עליך ועל המוסיקה האיכותית שלך.

למעלה