שתי שניות מTFM!!!!!!

nini18

New member
חחחחחחחחח כן אני יודעת.

אני אישית יותר אוהבת את הגוף שלו כמו שהוא עכשיו.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif לגמרי !

זאת רק אני או שהוא היה מדהים גם שהוא היה ילד קטנטן ושמן ? לדעתי ההערכה העצמית הנמוכה זה בגלל הילדים הדפוקים האלה שלא יכולים לקבל את השונה ועכשיו אוכלים את הלב
הוא כלככך סקסי שזה למות

mayarel

New member
אני אוהבת אותו גם גינג'י ../images/Emo6.gif

באמת שיש לו פשוט פנים יפות. העיינים הענקיות האלה, האף הפה.. הכל מדהים אצלו. אבל אין ספק שאני מתה על איך שהוא נראה בשחור. זה מתאים לו לאופי באופן מטורף. לוקח קדימה את העיינים.. לא יכולה להסביר. לרוק מתאים שחור.

mayarel

New member
אני לא יודעת אפילו למה התחלתי להכנס לסרטים שם

סתם הייתי כנראה עייפה וכל החרדות שלי שאני לא אוכל לסבול את השיר הזה מצאו פה קרקע יותר מידי פורייה.. לא אופייני לי. מתנצלת באמת בפניך ובפני לי. בד"כ אני הייתי פשוט יורדת עליכן למוות או משהו בסגנון ומאיימת בחינוך מחדש באופן שמזכיר שלטון טוטוליטרי... כנראה שאני ממש ממש ממש שונאת את השיר הזה..

lama ken

New member
../images/Emo24.gif אין לך מה להתנצל, ולא אזכיר יותר

את השיר ההוא בפניך, לפחות לא בהקשר של אדם!

mayarel

New member
אוו דיי תזכירי תזכירי...חחחחחח

אמא שלי לימדה אותי לשחק עם ילדים שונים ממני..חחחחחחחחחחחח ואני הייתי נכה.. אז כל הילדים היו שונים ממני.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יכולה לעשות את זה

lama ken

New member
לא, את תישארי פה!

ואנחנו נלמד אותך משהו חשוב: קיטש זה לא רק שאלה של מילים, זה גם עניין של מי אומר אותן ואיך. אותן מילים יכולות להשמע לך סכריניות ומחליאות כשאומר אותן מישהו שלא מעניין אותך, אבל לרגש אותך עד דמעות כשהן יוצאות מהפה של מישהו שאת אוהבת. את תגלי את זה בקרוב!

mayarel

New member
לא פגשת אותי אני רואה..

אני שונאת את NB גם ובמיוחד בביצוע של אדם... יאללה מה כולכן באתן מפורום איידול האא.. אין פה אף אחד שרק שמעה את אדם ובאה בגלל המוסיקה...

lama ken

New member
אני יודעת שאת שונאת את NB, אבל את תיכנעי בסוף

או שלא... (מקרה אבוד כבר אמרתי)

InbarKiii

New member
טוב טוב אני מאמינה לך

אבל אני בטוחה שאדם הולך להשפיע קצת על הטעם שלך

InbarKiii

New member
גם אני אוהבת ../images/Emo23.gif

[וזה בכלל לא קשור לעובדה שקוקי שר את זה D:]