איזה טיזרים מעצבנים!!!!!! אוף. מה אפשר להבין מזה? כלום!!!! זה אפילו לא פורפליי.
M magenta73 New member 10/10/09 #18 איזה טיזרים מעצבנים!!!!!! אוף. מה אפשר להבין מזה? כלום!!!! זה אפילו לא פורפליי.
M mayarel New member 10/10/09 #24 מעניין יש שם תאריך 25.10 זה לכל האלבום או לסינגל?? מישהי מבינה מה קורה שם????
M mayarel New member 10/10/09 #51 נהדררררררררררררררררר כשיודעים מתי הסיוט יגמר ויהיה כבר שיר שלו.. זה כבר סביר
M magenta73 New member 10/10/09 #37 מזמן הפסקתי להבין, אבל השיר הזה לא אמור להיות חלק מהאלבום של אדם.
H heart1soul New member 10/10/09 #42 בהתחלה אדם אמר שזה לא יהיה באלבום שלו אבל עכשיו כשהם לוקחים את הזמן שלהם עם הסינגל אני מתחילה לחשוב שאולי את זה הם כבר מחשיבים כסינגל ואז הם כן יכניסו את זה לאלבום
בהתחלה אדם אמר שזה לא יהיה באלבום שלו אבל עכשיו כשהם לוקחים את הזמן שלהם עם הסינגל אני מתחילה לחשוב שאולי את זה הם כבר מחשיבים כסינגל ואז הם כן יכניסו את זה לאלבום
N nini18 New member 10/10/09 #49 הם לא יכולים בגלל שהשיר הוא חלק מהפסקול של הסרט, זה יוריד את המכירות מדיסק הפסקול הם בחיים לא יסכימו לזה.
הם לא יכולים בגלל שהשיר הוא חלק מהפסקול של הסרט, זה יוריד את המכירות מדיסק הפסקול הם בחיים לא יסכימו לזה.
N nini18 New member 10/10/09 #63 אני כבר הזמנתי את הפסקול של הסרט חחח עכשיו אני אקבל שני דיסקים עם אדם
M mayarel New member 10/10/09 #66 חחחחחחחחחחח אבל יהיה לו שם שיר אחד אני אזמין רק את השיר. אוי ממשיכה למות so nothing's gonna stop me from trying
חחחחחחחחחחח אבל יהיה לו שם שיר אחד אני אזמין רק את השיר. אוי ממשיכה למות so nothing's gonna stop me from trying
M mayarel New member 10/10/09 #62 לא זה לא יהיה באלבום של אדם. זה יהיה באלבום הפס קול של הסרט. baby you know that maby it's time
N nini18 New member 10/10/09 #67 אוי ההתחלה של הקטע פשוט מדהימההההההה די אני רוצה לא יודעת כבר מה לעשות... אני רוצה אותו כאן ועכשיו שר לי את זה באוזן........... די אני לא יכולה יותר אני חייבת לפגוש אותו....
אוי ההתחלה של הקטע פשוט מדהימההההההה די אני רוצה לא יודעת כבר מה לעשות... אני רוצה אותו כאן ועכשיו שר לי את זה באוזן........... די אני לא יכולה יותר אני חייבת לפגוש אותו....
M mayarel New member 10/10/09 #73 וואו בכל מקום כתבתי עם כל כך הרבה שגיאות כתיב ? נו מילא baby you know thatttttttttttttttttt