שתי שניות מTFM!!!!!!

Queenkiller

New member
לא לא זה דווקא מזכיר את גרין דיי

21 GUNS הקטע שזה נעצר כזה (0:07) ואז הפזמון מתחיל. אני אגבש דעה סופית כשאני אשמע את כל השיר :)

lama ken

New member
בדיוק הסגנון שציפיתי

כלומר משיר נושא של סרט בסגנון הזה. מאמינה שזה שיר טוב שיהיה להיט.

mayarel

New member
רק שלא יהיה נורא כמו השיר הזה של אירוסמית'

מהסרט ארמגדון. אלוהים אני שונאתתתתתתת את השיר הזה. טוב דיי. זה לא יהיה. יש פה את הקול של אדם. so nothing's gonna stop me from trying/////////////////

lama ken

New member
חחח זה בדיוק השיר שיש לי בראש כשאני חושבת

על שיר נושא לסרט אסונות, ולכן זה אותו סגנון שציפיתי מהשיר הזה. קרי: בלדת רוק-פופ קיטשית. ואת מגזימה, זה לא שיר כזה גרוע don't wanna miss a thing (אבל אני חוששת שאת מקרה אבוד של "סנוביות" מוזיקלית...
)

mayarel

New member
לא אני ממש לא מגזימה.

שונאת את השיר הזה. המילים שלו הן כאילו פותחים לך את הפה ודוחפים לך בכוח סוכר עד שאו תחנקי או שתקיאי.

lama ken

New member
אבל זה ככה כל השירים האלה....

זה הז'אנר, אין מה לעשות! בדיוק כמו השיר שנכתב למנצח באיידול (ואני יודעת שגם את השיר ההוא את שונאת).

mayarel

New member
מתעבת.

ולא זה לא נכון. יש הרבה שירים של קויין למשל שהם המנונים להמונים כאלה- we are the champions the show must go on - קצת אחר אבל גם מתאים לדעתי - we will rock you בטוח שיש עוד שירי רוק גדולים מהחיים כאלה אבל יש לי בראש עכשיו רק את אדם אז קשה לי להזכר. מי אמר שרק כי זה אמור לשלהב את ההמונים זה גם צריך להיות מפגר.. לא.

lama ken

New member
שיר שנקרא time for miracles

והוא שיר נושא של סרט הוליוודי - את לא באמת חושבת שיכולות להיות לו מילים שהן לא קיטש, נכון? אני מנסה לטובתך ולטובת בריאותך לשים אותך על קרקע המציאות, כי אני באמת חוששת לך. אפשר להינות גם משיר קיטשי אם הביצוע ממש יפה (ואנחנו יודעות שזה בטוח יהיה ביצוע יפהפה במקרה שלפנינו).

mayarel

New member
יש הבדל בין קיטש

להכי קיטשי בנאלי פאלי מפגר שקיים. באמת שיש הבדל. שיר אהבה לא חייב להיות מטומטם. שיר התגברות לא חייב להיות מלא קלישאות עד כאב ראש. זה לא חייב להיות ככה. זה לא.

nini18

New member
I could stay awake just to hear you breathing

Watch you smile while you are sleeping While you're far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing I don't want to miss one smile I don't want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep I don't want to miss a thing אני אוהבת את השיר ואת לא מנדה אותי מכלום כי אני לא אתן לך
LOVE U
http://www.youtube.com/watch?v=8v626CMvM5Q למילות השיר הזה אבדתי משהו יקר
לכן השיר הזה נוגע לליבי חחח

mayarel

New member
למה אתן מכניסות אותי שוב לחרדות

יאללה אין לכן שום פילטרים<<<<<<<????????????????????????????

lama ken

New member
אני לגמרי מדמיינת את זה בקולו של אדם

וזה נשמע לי מדהים!

nini18

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אויש מאיה את כזאת גרועה

חחחחחחחחחחחחחח את לא מוותרת על כלום חח ישר נוטשת, מנדה, מוחקת מהצוואה, מענישה בחומרה GIVE US A BREAK

למעלה