שתי שניות מTFM!!!!!!

nini18

New member
קוטרית חח עד שיש משהו זה לא הזמן לקטר

זה הזמן לשמוח חחח

magenta73

New member
מישהו החליט לעשות מסיבת גג

עם מוסיקת טראנס מזעזעת על איזה גג שני בניינים ממני. אני חושבת שזה בהחלט הזמן לקטר.

nini18

New member
אוי אני אוהבת מסיבות גג איזה כיף לך

למה את לא הולכת לשם???

magenta73

New member
א. זה טראנס

ב. לא הוזמנתי ג. אם אני אגיע לשם אני פשוט אגש ישר לדיג'יי ואמלוק את ראשו.

mayarel

New member
מבינה אותך.

אין מצב לאוזניות??? כי השתי שניות של TFM בריפיט זה ממש מרגיע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

magenta73

New member
הלכתי לשכונתי

(לא היה מצב גם למוסיקה בבית וכו' כי בת דודה שלי ישנה אצלי, ועוד בסלון, ככה שאפילו לא הייתי יכולה לראות את אמריקן איידול בשידורים החוזרים)..... היה כיף, היה הברמן שתמיד שם רוק קלאסי/גלאם. הרבה דיוויד בואי וקווין ודורס.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחח טוב אז אל תגשי לשם.

וד"א גם בבורנינג יש טראנסים אז מה עשית??? ורק שתדעי לך הכי כיף לרקוד ערומה למוסיקה כזאת חחחח הולך להיות כזה כיף.

nini18

New member
ברור, עירום זה יפה עירום זה טוב.

אם הייתי יכולה לחיות בעולם נודיסטי הייתי עושה את זה. מי צריך בגדים בכלל

magenta73

New member
הסבילות שלי לטראנסים היא מאוד

איך אני אקרא לזה, סלקטיבית. לעיתים רחוקות אני אפילו מסוגלת להנות לרקוד את זה, ולא בעירום ובלי סמים (כי אני לא עושה סמים, אני לא טיפוס בוגדני, והטיפה המרה לא תאהב את זה שהלכתי למחוזות אחרים)... אבל זה באמת רק כשאני מכינה את עצמי מראש כמה זמן לפני, שזה מה שהולך להיות. וגם זה לזמן מוגבל. ובבורנינג-מן כאמור יש כל מיני סוגים של מוסיקה. ואנחנו נתמקם במתחם הרוק.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo2.gif ראיתן שתאריך השחרור הרשמי הוא ה16 לאוקט'

OMGOMGOMFGOMFFFGOMFFGGGOOOMMMMGGFFF!!

ר ו ח ל י

New member
פאק איט!!!

למה אני לא בבית עכשיו??? די נו הכנסתן אותי למתח היסטרי. אם יש קישור ליוטיוב זה יהיה טוב כי אני מהפלא` :[

ר ו ח ל י

New member
אוי הצלת אוותי! ../images/Emo47.gif

תודה רבה את לא מבינה כמה המתח אכל אותי.. ובינתיים זה נשמע ממש טוב! השיר נחמד והסגנון מתלבש עליו והוא נשמע מעולה!!! יו איזה יופיי אני מתה כבר לשמוע את השיר המלא..אני מקווה שבסוף זה ממש מתחזק. זה מזכיר לי את אחד השירים של קולדפליי, לא זוכרת איזה בדיוק.

למעלה