Another Girl
New member
../images/Emo124.gif תחילת פרוייקט הראיונות
טוב, אז הגיע יום ראשון וכפי שהבטחתי נפתח הפרוייקט הקטן הזה,שיימשך כמה שבועות. עכשיו אני חייבת לכם הסבר. בעבר כבר חשבתי על ארגון אירוחים אמיתיים בפורום- אבל נסיונותי להביא את יואב קוטנר (התארח ביום שלמחרת בפורום אחר) ודני רובס (התארח,למרבה ביש המזל,בפורום "מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה" בדיוק באותו יום) עלו בתוהו,מהסיבות שציינתי. אפילו נכנסתי לשרשורי השאלות בפורומים הנ"ל והזמנתי את השניים לבוא,אבל כנראה שלשווא. בכל אופן, עדיין לא איבדתי תקווה,ואין סיבה שלאחר זמן מה אי אפשר יהיה לבקש מהם לבוא שוב.(אם אתם חושבים על מישהו מעניין שאפשר אולי לנסות להביא,ושיעניין את כלל הפורום,אפשר לפנות אליי במסר) עליי להתנצל בפניכם אם גרמתי לכם לפתח ציפיות מוגזמות- אבל אם הייתי מנמיכה לכם את הציפיות הייתי מסתכנת בחשיפת ההפתעה. עם זאת, היו הרבה רמזים בגוף ההודעה שפרסמתי ביום חמישי, כמו "רצף של ראיונות וירטואליים", או שהאורח יענה במהלך השבוע (בד"כ אירוח רגיל נמשך שעה בערך...) ועוד.(אגב,ח"ח לשראל
)בכל אופן,
ועכשיו לפרוייקט עצמו: הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. בכל אופן, זו יכולה להיות חוויה כיפית ומעניינת,ואני בטוחה שתדעו לשאול את השאלות הנכונות...
אז-תהנו...
טוב, אז הגיע יום ראשון וכפי שהבטחתי נפתח הפרוייקט הקטן הזה,שיימשך כמה שבועות. עכשיו אני חייבת לכם הסבר. בעבר כבר חשבתי על ארגון אירוחים אמיתיים בפורום- אבל נסיונותי להביא את יואב קוטנר (התארח ביום שלמחרת בפורום אחר) ודני רובס (התארח,למרבה ביש המזל,בפורום "מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה" בדיוק באותו יום) עלו בתוהו,מהסיבות שציינתי. אפילו נכנסתי לשרשורי השאלות בפורומים הנ"ל והזמנתי את השניים לבוא,אבל כנראה שלשווא. בכל אופן, עדיין לא איבדתי תקווה,ואין סיבה שלאחר זמן מה אי אפשר יהיה לבקש מהם לבוא שוב.(אם אתם חושבים על מישהו מעניין שאפשר אולי לנסות להביא,ושיעניין את כלל הפורום,אפשר לפנות אליי במסר) עליי להתנצל בפניכם אם גרמתי לכם לפתח ציפיות מוגזמות- אבל אם הייתי מנמיכה לכם את הציפיות הייתי מסתכנת בחשיפת ההפתעה. עם זאת, היו הרבה רמזים בגוף ההודעה שפרסמתי ביום חמישי, כמו "רצף של ראיונות וירטואליים", או שהאורח יענה במהלך השבוע (בד"כ אירוח רגיל נמשך שעה בערך...) ועוד.(אגב,ח"ח לשראל