תחילת פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
../images/Emo124.gif תחילת פרוייקט הראיונות

טוב, אז הגיע יום ראשון וכפי שהבטחתי נפתח הפרוייקט הקטן הזה,שיימשך כמה שבועות. עכשיו אני חייבת לכם הסבר. בעבר כבר חשבתי על ארגון אירוחים אמיתיים בפורום- אבל נסיונותי להביא את יואב קוטנר (התארח ביום שלמחרת בפורום אחר) ודני רובס (התארח,למרבה ביש המזל,בפורום "מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה" בדיוק באותו יום) עלו בתוהו,מהסיבות שציינתי. אפילו נכנסתי לשרשורי השאלות בפורומים הנ"ל והזמנתי את השניים לבוא,אבל כנראה שלשווא. בכל אופן, עדיין לא איבדתי תקווה,ואין סיבה שלאחר זמן מה אי אפשר יהיה לבקש מהם לבוא שוב.(אם אתם חושבים על מישהו מעניין שאפשר אולי לנסות להביא,ושיעניין את כלל הפורום,אפשר לפנות אליי במסר) עליי להתנצל בפניכם אם גרמתי לכם לפתח ציפיות מוגזמות- אבל אם הייתי מנמיכה לכם את הציפיות הייתי מסתכנת בחשיפת ההפתעה. עם זאת, היו הרבה רמזים בגוף ההודעה שפרסמתי ביום חמישי, כמו "רצף של ראיונות וירטואליים", או שהאורח יענה במהלך השבוע (בד"כ אירוח רגיל נמשך שעה בערך...) ועוד.(אגב,ח"ח לשראל
)בכל אופן,
ועכשיו לפרוייקט עצמו: הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. בכל אופן, זו יכולה להיות חוויה כיפית ומעניינת,ואני בטוחה שתדעו לשאול את השאלות הנכונות...
אז-תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לג'ון לנון ../images/Emo15.gif

נכון,זה קשה,אבל הנה לכם ה"הזדמנות" לברר את כל מה שרציתם אי פעם לדעת ולא יכולתם,מן הסתם,לשאול. ג'ון,מנהיג הלהקה המקורי, חצי מהצמד המוצלח ביותר של כל הזמנים "לנון/מקרטני" ואישיות מדהימה בפני עצמה, יוצר מחונן,איש שלום,אגדת רוק ודמות שלנצח תירשם בדפי ההסטוריה- "יהיה" עימנו השבוע והוא יענה לשאלותיכם. קדימה...

מאור 87

New member
ג'ון שלום..

מספר שאלות.. באיזה אופן תרמו לך היחסים עם יוקו (
..), מבחינה אישית ומבחינת קריירה
האם אתה לא חושב שהגזמת מעט בשיר "how do you sleep"
כלומר, עם כל הכבוד, ויש כבוד (
), לא היו לך נקיפות מצפון על העלבונות שהטחת על חברך פול בשיר
מאור..

Hey Maor

דבר ראשון, בתשובה זו, שהיא הראשונה, עלי להודות מקרב לב למאחרת הנדיבה שהזמינה אותי לקפוץ לכמה ימי בילוי בארץ הקודש. יש להזכיר שבשמיים פגשתי כמה וכמה חברים שלכם-שלי ומה שהם סיפרו עליכם.. חבר אחד, ישוע-שמו, הקים לכם איזו דת חדשה ואז מיליוני נוצרים הלכו אחריו...אבל את דעותי בנוגע לפרסומו לעומת הביטלס אמרתי כבר בעבר והוא לא הופתע לשמוע אותם. מסתבר שישוע הנוצרי בעצמו החל לזמזם את "you're gonna loose that girl" באחד הימים האינסופיים כאן. ולשאלות שלך, עצמן, ידידי. היחסים עם יוקו תרמו לי לכל מהלך ומהות חיי בכל המובנים. רק בגלל שהיא היתה יפנית וזקנה לא אומר שלא אהבתי אותה. אם שמתם לב גם אני מלוכסן קצת. וחייב לציין שכל חיי חיפשתי מישהי שתזכיר לי את עצמי. יוקו הייתה כל חיי. השיר שבא לעצבן את פול, עשה את שלו. יש דברים אישיים שעליהם קשה לי להתייחס ויש דברים שאמרתי בעבר. אם הפגיעה היתה כל כך קשה, אני מצטער. אבל העלבנו אחד את השני בצורה הרבה יותר חמורה, כך שזה לא היה כמו הגרנד-פינלה של מערכת היחסים שלנו. אחרי הכל, אני אוהב את פול. בלעדיו לא היו הביטלס. ואפילו אהבתי כמה דברים שהוא הקליט אחרי הפירוק.

מאור 87

New member
../images/Emo2.gif דיברתי עם ג'ון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

תודה על התגובה.. קצת הופתעתי מהיחס הקר והמנוכר שלך כלפי יוקו.. יפנית וזקנה
שמור על פיך, ג'וני..

a l o n i s 1

New member
ג'ון לנון לא מת?! ולא הייתה עם זה

פרשה שהוא מת בתאונה אבל לא מת והיה מחליף קיצור בלגן!?

StarDustGirl

New member
לא..הפרשה הזאת מתייחס לפול...

הוא היה מעורב בתאונת דרכים, ובדיוק באותו זמן במקרה היה "פול מקרטני וונא-בי", שכל מני אנשים התחרו להיות כפילים שלו. אז...המציאו את הפרשה שהוא בעצם מת, וכדי לא לפגוע בהצלחה של הביטלס, פשוט מצאו לו תחליף מושלם. כמובן שזה נשמע ביזארי לחלוטין, אז גם הוסיפו לעלילה פילפל בכך שאמרו שבעצם כאשר משמיעים את התקליט של הביטלס אחורה, שומעים את ג'ון אומר דברים כמו " paul is dead" ושמקריאים את הההתחלה בכל בית של שיר כלשהו, אז זה יוצר "goodbye paul".. לא יצא לי לשמוע אם יש אפילו טיפת אמת מאחורי כל זה..אבל בכל אופן, האגדה הזאת גרמה להמוני אנשים לקנות תקליטים של הביטלס רק בשביל לבדוק. לכאן או לכאן- הביטלס הרוויחו. ד"א.. נעים מאוד, קוראים לי טל

מאור 87

New member
שאלה נוספת לג'ון..

מה אתה חושב על המוזיקה של היום
כיצד גורמת לך להרגיש העובדה שכיום יש השוואה של אמנים כמוך וכמו הביטלס לאמנים כמו בריטני ספירס

nowhere woman

New member
מי משווה אותם לבריטני ספירס?../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

ובתיה- רעיון ממש מוצלח ויצירתי!

מאור 87

New member
תופתעי לדעת..

שבריטני נחשבת לאמנית מוצלחת מבחינת תקליטים ולהיטים בראשי המצעדים וכבר ראיתי אזכורים בתקשורת שטוענים כי היחידים שהצליחו להשיג יותר להיטים או תקליטים בראשי המצעדים היו הביטלס, קליף ריצ'רד, אבבא, וכו'.. העובדה שהשם של בריטני מופיע במשפט אחד עם אמנים מצליחים מהעבר גורם לי לתהות, לאן הדרדרה המוזיקה..
אז עניין אותי מה ג'ון חושב בעניין..
אולי הוא דווקא מעריך את בריטני

תשמע, תיראה...

זה לא שאני לא נמשך לרינגו, אבל הבחורה הזאת פשוט הרבה יותר סקסית. ועל כן, אני חושב שיש לה מה להציע בעולם הדוגמנות. לגבי המוסיקה, המצב באמת: קשה, קשה...

BlueAdder

New member
יופי של רעיון, יצירתי ומיוחד !

כל הכבוד למנהלת הפורום !! שיחקת אותה !

למעלה