תחילת פרוייקט הראיונות

ג'ון!!!! (*מתעלפת*)

1. ג'ון בעלי היקר מכל - רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד, מדוע פירקת את מערכת היחסים בינינו, כפי שפירקת. על פניו זו נראית שאלת התמרמרות, אך אני רצינית ביותר. כשאני מספרת לאנשים שאתה היית אדם מדהים, הם תמיד מתריסים בפני על היחס שהפגנת כלפי, וכלפי בננו המשותף, ג'וליאן, אותו כינית "תוצאה של בקבוק וודקה אחד יותר מידי"... הייתי רוצה לשם שינוי, לדעת מה לענות לכל אותם המלעיזים, כדי להוכיח אותם על טעותם, ולהראות להם שיש בך יותר מאותו גבר מרושע שזרק לכלבים את משפחתו הראשונה. לכן אחזור על השאלה: *מדוע עשית זאת*? 2. האם בתקופה שפעלתם, הבנת את רמת הגאוניות שטמונה בשירים שלכם, או שראית בהם שירים נחמדים ותו לא? האם היית מודע להשפעה העצומה של שירי הביטלס בדורות שאחרי? האם הבנת עד הסוף, את זה שהמוזיקה השתנתה לנצח, אחרי החומרים ששיחררתם? 3. איזה שיר של הביטלס מכל התקופה בה פעלתם יחד, אתה הכי אוהב? 4. איזה שיר *שלך* הוא המוצלח ביותר בעיניך? 5. מי היה החבר הכי טוב שלך בתוך הלהקה? *אתה גאון* וזהו.

יקירתי...

ברגע שאתה מגיע לשמיים כל אותן מחמאות כבר לא כל כך משנות, אבל זה תמיד נעים לשמוע אותן, במיוחד מימך. זה לא שלא אהבתי אותך. בדיעבד אהבתי גם את ג'וליאן. תני לי לספר לכם סוד קטן אותו תוכלו אולי לגלות ביום מין הימים... כאן אצלנו למעלה, גבר יכול לאהוב ולהיות עם הרבה יותר מאשה אחת ואישה יכולה לבלות עם אינספור גברים. האהבה היא אינסופית ואבסולוטית. הסקס הוא חופשי ומזדמן. הסמים לא מזיקים ובלתי מוגבלים והילדים תמיד מאושרים בידיוק כמו המבוגרים. כך שאם הייתי מודע לכל זאת אז, לא היתי עוזב אותך, באמת שלא. ולאותם מלעיזים פשוט תספרי שהיתי גבר רע ומרושע בהחלט כפי שהם טוענים וכפי שאת יודעת בעצמך. בשר ודם ותו לא. בנוגע ל"רמת הגאוניות של השירים". בקצרה: כשאתה בתוך "זה" אתה לא יודע עד כמה אתה טוב. אני לא חושב שניוטון הבין שההמצאה שלו לגבי כוח המשיכה גאונית, הרי זה בא לו כל כך בטבעיות, ממש כפי שהרגשתי ביום שהקלטנו את A day in a life ההשפעה שלנו היתה חיובית בעיקר. ומוסיקלית ידענו כמה מקומות מאד מענינים. אם תישאלי אותי, אני חושב עדיין שאלביס וצ'אק ברי השפיעו הרבה יותר מאיתנו. פשוט לקחנו את החומר שלהם ושיכללנו אותו. אחרי הכל כולנו הינו חבורה של קבצנים וגנבים. "אין חדש תחת השמש-אמר קהלת". העיניין הוא שהינו במינסטרים ו"הדבר הכי גדול" אז, ואין ספק ההשפעה היתה בלתי נתפסת. קשה לי לבחור שיר מסויים, אם כי אני חייב לציין שתמיד היתה לי חיבה מיוחדת ל "here there and everywhere" של פול. אני חושב שזאת הגאוניות שלו בשיאה. רק אדם יחיד בדורו יכל לכתוב משהו כל כך מרגש ופשוט בו זמנית. מהשירים שלי בביטלס אני מאמין ש Happiness is a warm gun היה סוג של אמירה חדה עבורי. אם כי זכורה לי במיוחד ההתלהבות של החבר'ה אחרי שהבאתי את tomorrow never knows לאולפן. הכי אהבתי את רינגו. הוא פשוט אף פעם לא התערב. :) אבל פול היה חבר טוב כמובן. תודה לך סינת'יה, אני מתגעגע

לא הספיק אחד? :)

אבל הכל בשעתו, סינת'יה, חמודה... אני לא רוצה לאחל לך את זה, אבל במוקדם או במאוחר כולם מגיעים לכאן. וכפי שאת יכולה לראות גם כאן יש חיבור לאינטרנט

«TziMHoNoa™

New member
אממ... שאלה..../images/Emo16.gif

אני לא ממש כותבת פה, אבל בהחלט אוהבת את הביטלס.. רציתי לשאול... מה אתה אומר על ההקות החדשות
מה אתה אומר על אוונסנס
ואיך זה בשמים

אני מאמין..

שמוסיקאים שבאים מרקע מגוון ומנסים לעשות מוסיקה לשם מוסיקה תמיד מעניינים. לא ניראה לי שיווצר מצב דומה לזה של פריצת הרוק אנד רול בסיקסטיז-סבנטיז. אבל יש הרבה מחתרות (שהן בדרך כלל לא במיינסטרים) שאני אוהב. אנחנו שומעים כאן הרבה להקה אחת אלומת שם- "הבילויים" ואני חייב לציין שהחבר'ה האלה יודעים מה שהם עושים. יש פה ושם פריצות מענינות שאנחנו אוהבים. היתרון כאן הוא שאפשר לראות פשוט הכל :) לפני שבוע למשל, כאשר ישבתי עם קית' מון על כמה בירות שמענו להקת רוק מתקדם שבדית מאד מוצלחת. יש דברים טובים, אבל לצערי הם לא במיינסטרים כפי שאנחנו היינו.

«TziMHoNoa™

New member
הבילויים..../images/Emo16.gif

דווקא אצלי בכית תה דיי אוהבים אותם...
ולא ענית לי על השאלה.. מה אתה אומר על אוונסנס

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

קבלי ח"ח בתיה
ג'ון, שאלו כבר את כל הדברים החשובים אז אני אוסיף שאלה קטנה משלי... איזה אלבום (שלך כחלק מהביטלס.. לא מכירה את אלבומי הסולו
) הכי נהנית לעשות?

ללא כל ספק..

הנשמה מגומי היה האלבום אותו הכי אהבנו להקליט. היתה שמחה, היתה התרגשות, היינו עדיין צעירים וכבר קצת מפוקחים. אם הקמנו את הלהקה רק על מנת לתפוס בחורות, אחרי הבחורות באה רק המוסיקה ונהננו מכל רגע. אני יכול להיזכר עד עכשיו את ג'ורג' מגלגל עשרה ג'ויינטים ברצף ופול מביא כל יום חמש בחורות חדשות לדירה שלנו. האלבום עצמו היה מאד מגוון והשילוב של התיחכום החדש שלנו שדילן הביא יחד עם החשיש, והרעננות של ההתחלה, היה עוד התפתחות אל הלא נודע. ולכולנו היתה נשמה מגומי וריאות מברזל. :)

oasisboy

New member
ג'ון מה אתה חושב על אואזיס?

יש כאלה שאומרים שהם הלהקה הטובה ביותר מאז קום הביטלס מה אתה חושב? וכמובן הכי דומה?

אני חושב...

שהדבר היחיד שזהה בנו זה שידענו אותו מספר אקורדים כמוהם..אתה יודע מה, אולי אפילו יותר.

גרמה

New member
ג'ון היקר...

1. אף פעם לא הבנתי למה נטשתם את ג'ורג' מרטין ("הגאון" כפי שהוא נקרא במספר חוגים) ועברתם לפיל ספקטור ב"Let It Be" ? 2. אם היית צריך לבחור אלבום אחד של הביטלס שצריך להשאר לדורות הבאים, איזה היית בוחר? אותו דבר לגבי שיר... 3. על מה אתה מתחרט? (חוץ מזה שלא לבשת שכפ"ץ באותו יום...) 4. בינינו....פול מת? 5. תגיד, כשאתה הולך לשירותים...גם לך שורף?

../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

1) העבודה על Let It Be הורכבה מהרבה טייקים שהקלטנו באולפן וננטשו לזמן מה. פיל פשוט הציע את שירותיו בהרכבת הטייקים לאלבום יחיד. האווירה הייתה עכורה. היו ימים שאם היה לי סכין יכולתי פשוט לדקור את פול מרוב עצבים! התחרות בינינו היתה בלתי נסבלת. אני זוכר שיום אחד הגעתי לאולפן עם שני שירים חדשים: Come Together ו Accross the Univerese והקנאה הייתה כל כך גדולה שפול הביא למחרת את Let It BE , She Came in through the... ו את Two Of Us. מצד אחד זה גרם לתחרותיות שהעלתה את הרמה המוסיקלית אבל באותו זמן פשוט לא יכולנו להסתכל אחד לשני בעיניים מרוב תיעוב. וכך ללא שום הסכמה, פיל ספקטור התערב באמצע ועשה סדר בהקלטות של האלבום. מרטין הוא האיש שלי, תמיד היה ואני אוהב אותו מאד. איזה אלבום הייתי בוחר? אני חושב שכל הקטלוג שלנו מאד מכובד. אני חושב ש Abbey Road ו Sgt Pepper הם שני שיאים ברורים. אבל האלבום הלבן משקף את פאר היצירה שלנו. מבחינת שיר- הייתי לוקח ללא ספק את Piggies של ג'ורג'. אין לכם מושג איך כולכם ניראים מכאן :) ממש כמו חזרזירים קטנים. אל תעלבו, חברים. אבל עכשיו כשג'ורג' הצטרף אלינו אני ראיתי עד כמה שהוא צדק. אני מתחרט על זה שלא היתי בן אדם טוב יותר. כך אולי היו מקצים לי פה מיטה נוחה יותר ושירותי חדרים. :) אבל ברצינות, אני חייב להתוודות שהייתי בתור בן אדם דיי חרא רוב הזמן ולא חשבתי לרוב על איש מלבדי. פול חי ונושם ככל הידוע לי. אם הוא היה מת קרוב לוודאי שהייתי פוגש בו כאן מזמן. הממזר הקטן הזה עדיין חיי בשלום בחווה שלו ואף אחד לא מפריע לו לגדל מריחואנה! לגבי השריפה בשירותים...תטפל בעצמך, אחי! :)

גרמה

New member
שוב שלום ג'ון

מספר שאלות נוספות שעלו במוחי הקודח 1. האם כל שיר שאחד מכם הביא ללהקה מיד התקבל? הייתה הצבעה? לפי מה הוחלט איזה שירים יוקלטו? 2. תגיד לי..רון ארד...אתכם או איתנו? (ומה דעתך על עסקת השבויים?) 3. אם נפל עץ ביער ואף אחד לא שמע. מישהו יעזור לו לקום? בכבוד רב, וד"ש מיוקו (היא אומרת שהיא תגיע בקרוב) שראל.

i love lucy

New member
יש לי שאלה לג'ון

אני התייחסתי ממש ברצינות לזה וזו הסיבה שאני שואלת את ג'ון כאילו הוא באמת היה עונה... קודם כל רציתי לומר לך ג'ון שאני ממש ממש אוהבת אותך והלוואי שהיית איתנו בין החיים... והשאלות שלי: 1) מתי ידעת שאתה רוצה להצליח במוזיקה, האם זה קרה שהיית ילד או שאם השתלשלות האירועים בחייך זה פשוט קרה? 2) ממי קיבלת את הגיטרה הראשונה שלך? 3) מתי התחלת לנסות סמים ולמה?, האם שרשמת שירים היית תחת השפעת סם מסויים, ואם כן אז איך זה השפיע על השיר? 4) מה היה השיר הראשון שרשמת ולמי או על מה הוא מדבר? 5) מתי פגשת את פול וג'ורג'? אוהבת הכי הכי ורוצה שתיהיה פה...
לוסי...

TheWonderYears

New member
כמה שאלות...

1. כשיורים עליך חמש כדורים אתה מרגיש את כל החמש בגוף? או שמהכדור הראשון כבר מאבדים תחושה? 2.מה מצאת ביוקו אונו?? (השאלה רצינית ביותר.) 3.איפה אתה נמצא עכשיו? (גיהנם\גן עדן) 4.מה שלום אלויס? מסור לו ד"ש ממני. אני חולה עליו...

למעלה