תחילת פרוייקט הראיונות

הממ...הלחן הוא של שלום חנוך

וזה באמת מבוסס על זה? יש דימיון קלוש אולי...בכל זאת אני מניח שהם הושפעו מהשירים האלה.

אאהההה../images/Emo2.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo5.gif

זה מבוסס על שיר של הביטלס? אבוי! אני וג'ובאני נוהגות להפוך אנשים לחירשים זמנית עם השיר הזה..(למה לי לקחת לללבבבבב?
יש לי דברים חדשים בראאאאאאאש
יש לי דמיון שעוזר לפעמיייייםםםם
) אאוץ'. טוב, אני אפסיק.

Silly LoveSong

New member
שאלה לג'וני../images/Emo9.gif

מאיפה האהבה הגדולה שלך לקורנפלקס...?
ולכל הרשעים שאומרים שאתה מכוער...... הם טועים כי אתה האדם הכי חמוד והכי יפה בעולם!!!!!!!אהההה!!! תעשה לי ילד!!!!!!!
אלינה

קורנפלקס ../images/Emo23.gif

זה פשוט הדבר שהכי קל להכין על הבוקר וכידוע, אני איש עצלן יותר מכל אדם או רוח שהיתה לה אי שם מעולם. גם אני חושב שאני חתיך-סוף הדרך, כפרה עליי, עיניים שלי! עכשיו גם כל תהליך ייצור הצאצים גם פשוט יותר בשבילי ולכן זאת לא תהיה בעיה silly, חמודה!

MajorWinters

New member
ג'ון../images/Emo19.gif

3 שאלות... 1. האם בגן עדן החלטת לשנות לוק, לגזור שיער ולהקטין את גודל העדשות? או משהו בסגנון? 2. פעם היית עושה סמים- בגן עדן אתה כבר לא מרגיש את זה. מה התחליף שלך? 3. הידעת שבקאזה יש ביצוע של הנדריקס לSMOKE ON THE WATER משנת 71 כשהוא מת ב69? האם גם אתה הקלטת חומר חדש או כיסויים מאי-שם למעלה?

../images/Emo13.gif

1) למעשה חוץ מניתוח שינוי מין, העלתי גם 20 קילו והשתלתי סיליקון בשפתיים. אבל חוץ מזה אני בידיוק אותו ג'ון שהכרתם ..סליחה, -ג'ינה 2) התחליף שלי לסמים הוא-תחזיקו חזק-לא לעשות כלום. תתפלאו כמה ממסטלת ההרגשה לא לסמם את עצמך אחרי כל כך הרבה שנים שהיית רגיל להסתובב מסומם כל היום! עכשיו זאת הרגשה נורא "שונה" ומיוחדת-וממסטלת בטירוף 3 ) אני כל הזמן מקליט חומר חדש. האלבום הראשון שלי הוקלט יחד עם מאיר אריאל ובו אנו עושים כמה ביצועים מעניינים לקלאסיקות של הביטלס ושירים שלו. כך גם תירגמנו לאנגלית כמה מהשירים האלה. יצא מאד נחמד!

nowhere woman

New member
Dear Johnny

1) מה דעתך על הפצת האלבום LET IT BE... NAKED לקהל הרחב, לחנויות? 2) האם היו זמנים שהערצת המעריצים אליך היתה מעיקה?, מעצבנת?, מוגזמת?
אתה מדהים

NoKi2sh

New member
ג'ון היקר שלום...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifושאלה..

דבר ראשון אנא,הרשה לי להביע את אהבתי אליך ואל חברי להקתך האלמותית המדהימה והבלתי נשכחת,אני מטורפת עליכם,מאז ימי ילדותי הצעירה ביותר שמעתי ביטלס,חונכתי וגדלתי עליכם,טעמי האישי במוזיקה התעצב והתעשר רבות מעל לכל זאת,ועל כך תודה. וכעת,הייתי רוצה לדעת שניי דברים המטרידים את מנוחתי... *מה הרעיון המקורי מאחורי מילות השיר "מקסוול סילבר האמר",ומי הגה אותו...שיר גאוני,שרתי אותו לעצמי זמן רב לפני שקלטתי מה המילים באמת אומרות וכי מדובר ברוצח בכלל...
-האם ישנם שירים נוספים שמשמעותם כפולה,מסתברת לשתיי פנים או מתגלה בצורה מיוחדת לאחר הקשבה טובה ביותר? וכמובן,השאלה הבלתי נמנעת.. *האם פול מקרטני באמת מת????????* -אם כן,כיצד הצלחתם להסתיר את עובדה זו ולשטות בציבור כה רב של אנשים שנים כה רבות,ואם לא,מדוע שמועה זו מסתובבת לה בעולמינו עד היום(אני בטוחה שגם שם אצלכם תוהים באמיתות הדבר...),ומה בעצם פירושם של כל הרמזים למותו המפוזרים ומוטבעים הייטב לאורך הקריירה המוזיקאלית של הלהקה...(סטרוברי פילד והקטע המוזר בסופו שנאמר כי "אני קברתי את פול",הרמזים על העטיפות של התקליטים שלכם ועוד מליון אלף ושניים סיפורים ומעשיות הטוענים לכך... למה,ואיך. מקווה שתמצא דרך לענות לשאלותיי הרבות, וטוב לראות שאתה עדיין בעניינים אחי, (מסור ד"ש לאלוהים סבבה?) אליס.

Silly LoveSong

New member
למען האמת

בסוף "סטרוברי פילדס" ג'ון אומר "Cranberry souce" ולא "I buried Paul" כפי שמקובל לחשוב....

תיראי..

קודם כל, המון תודות על התמיכה שלך, זה חסר לי קצת כאן, במקום בו אני נמצא, מהסיבה הפשוטה שכולם כאן מפורסמים או עשו משהו מיוחד ואין את המון הפועלים שיעריץ אותנו
לגבי השאלות שלך: השיר- טיש הכסף של מקסוול, הוא של פול ובאמת לא ניסיתי להתעמק במילים שלו, מה שכן אני זוכר שפול הכניס לתוכו כל מיני רעיונות מוזרים של עונשים בכיתה, כמו לכתוב 50 פעמים שאסור לו להרביץ עם הפטיש שלו. זה היופי כאן שכל אחד יפרש זאת על פי רעות\ראות עיניו
ופול מקרטני עדיין חיי, חברים יקרים, אני מבין שגם את מוחכם מזינים כל מיני שטויות של עיתונות וזה כיף להאמין במשהו כל כך לא מציאותי ושובב. אין מנוס מלהבין שלמעריצים הרבים פשוט לא היה מה לעשות כל היום אם התקשורת לא היתה מזינה אותם בפרטים ורמזים "נכונים" על מותו הפתאומי באמצע שנות השישים. כפי שכבר ציינתי-פול חיי, נושם, מעשן מריחואנה והכל סבבה. וכאשר אתה בא להאמין במשהו, פתאום אתה מוצא אינספור רמזים ו"הוכחות" לאמונה שלך! (ראית כמה ספרים כתבו על אלוהים?) . אז אמרתי איזה משהו לא מובן בסוף strawberry fields וישר זה התפרש שקברתי את פול.

לגבי..

ההוצאה החדשה של Let It Be כבר אמרתי שהיא מצויינת. ולשאלך השניה: כן, הרבה פעמים רציתי פשוט להעלם ולא להיות מוטרד כל הזמן מכל המעריצים. כאן השגתי את השקט הזה ואני שמח על כך!

גיל מ

New member
2 שאלות לי אליך ג'ון

1) אני יודע ששאלו אם פול מת אב ליש לי שאלה - אם אתה אומר שפול חי אז למה כתבת ב"איך אתה ישן" את השורה: Those freaks was right when they said you was dead 2) האם ג'ורג' התאקלם טוב שם למעלה

זה ברור,../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

(לא, אני לא ג'ון, אל תדאגו). זה היה רמז לכל התיאוריות שפול מת, וג'ון השתמש בזה כאילו להראות שפול באמת מת (מבחינה אומנותית, כמובן). תתבייש לך, ג'ון! ובקשר לג'ורג', אתה צריך לשאול את המקורי..

../images/Emo13.gif צחוקים...

השורה בשיר היתה בציניות מתובלת. אכן פול חיי ו"מותו" כתבתי בהקשר של "מוות-אומנותי". אל אף שאני באמת מצטער על זה עכשיו ואני חייב לציין שכמה מאלבומין הגדולים של פול- RAm, Band On The Run, Venus and MArs עדיין מתנגנים אצלי בלי סוף במערכת כאן. את ג'ורג' קיבלנו בצורה הכי יפה שיכול להיות. בגלל שהוא כבר הכיר כאן כמה חבר'ה ההסתגלות שלו היתה קלה מכפי שציפיתי. הוא ישר הלך איתי ועם ג'ימי הנדריקס למרתף עם כמה רעיונות שהביא עימו לכאן והקלטנו משהו מטורף לגמריי. חבל שהמערכת של הפורום הזה לא מאפשרת לנו להעלות מכאן קבצים, אולי הינו מביאים לכם לטעום משהו מכל מה שעשינו כאן.

אלרוס

New member
ג'ון יקירי...

איך זה להיות הבעל של יוקו? אתה לא מרגיש חלחלה בבוקר... (סליחה מאור אם זה פוגע בך). מאיפה ההשראה לשירים שלך? מאיפה ההשראה להתחיל לנגן? איזה מחברי הלהקה היה החבר הכי טוב שלך?

אני מאמין שעניתי כבר על כל אלה...

את יוקו אני אוהב. (גם את לא יודעת מה זאת אהבה? :) ) בתור אחת ששומעת ביטלס הייתי מצפה לקצת יותר הבנה
)

למעלה