ג'ון היקר שלום...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifושאלה..
דבר ראשון אנא,הרשה לי להביע את אהבתי אליך ואל חברי להקתך האלמותית המדהימה והבלתי נשכחת,אני מטורפת עליכם,מאז ימי ילדותי הצעירה ביותר שמעתי ביטלס,חונכתי וגדלתי עליכם,טעמי האישי במוזיקה התעצב והתעשר רבות מעל לכל זאת,ועל כך תודה. וכעת,הייתי רוצה לדעת שניי דברים המטרידים את מנוחתי... *מה הרעיון המקורי מאחורי מילות השיר "מקסוול סילבר האמר",ומי הגה אותו...שיר גאוני,שרתי אותו לעצמי זמן רב לפני שקלטתי מה המילים באמת אומרות וכי מדובר ברוצח בכלל...
-האם ישנם שירים נוספים שמשמעותם כפולה,מסתברת לשתיי פנים או מתגלה בצורה מיוחדת לאחר הקשבה טובה ביותר? וכמובן,השאלה הבלתי נמנעת..
*האם פול מקרטני באמת מת????????* -אם כן,כיצד הצלחתם להסתיר את עובדה זו ולשטות בציבור כה רב של אנשים שנים כה רבות,ואם לא,מדוע שמועה זו מסתובבת לה בעולמינו עד היום(אני בטוחה שגם שם אצלכם תוהים באמיתות הדבר...),ומה בעצם פירושם של כל הרמזים למותו המפוזרים ומוטבעים הייטב לאורך הקריירה המוזיקאלית של הלהקה...(סטרוברי פילד והקטע המוזר בסופו שנאמר כי "אני קברתי את פול",הרמזים על העטיפות של התקליטים שלכם ועוד מליון אלף ושניים סיפורים ומעשיות הטוענים לכך... למה,ואיך. מקווה שתמצא דרך לענות לשאלותיי הרבות, וטוב לראות שאתה עדיין בעניינים אחי, (מסור ד"ש לאלוהים סבבה?) אליס.