תחרות נושאת פרסים

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif תחרות נושאת פרסים

הקדמה פסטיבל בראשית 2005 יוצא לדרך חג סוכות בחוף דוגית 18-19-20/10/2005 סדנאות, מעגלי מתופפים, דוכנים, כפר הוליסטי, כפר ילדים, 5-6 להקות מחו"ל 3 להקות גדולות מהארץ והמון להקות צעירות ומבטיחות ועוד הרבה הפתעות. גם אתם יכולים להיות שם 4 כרטיסים בודדים לכל ימי הפסטיבל יחולקו ל-4 גולשי תפוז אנשים רוצים לקבל כרטיס? כל אחד ואחת מכם מוזמן להגיב להודעה זו ולכתוב מדוע הוא חושב שמגיע לו לקבל כרטיס לפסטיבל, ארבעת הסיפורים המקוריים ביותר יוכלו ליהנות מכרטיס חינם לפסטיבל.

עדייייייייי!!!!למה את לא מחוברת

במסנג'ר??? אני מתגעגעתתתתת!!!! ובסוף לא יצאתי לגדנע כמו שאת רואה:) ואני דורשת שנלך מחר לעיר הנוער

עוני

אני רוצה בראשית ואני ענייה...! ממש אבל ממש ענייה...גמרתי את כל כספי...בלעע... אני רוצה בראשית!

natalieg

New member
אני אני אני!!!

כי זה יוצא בדיוק אחרי הפסיכומטרי.... ואני חושבת שאחרי חודשיים וחצי של חוסר חיים מוחלט מגיע לי להתפנק בכנרת, לא??

אוקי..

בינתיים חשבתי על כמה סיבות...אם יעלו לי עוד סיבות אני אוסיף.. דבר ראשון..בזבזתי כבר את כל הכסף של העבודה בחופש ולא נעים לי לבקש מההורים.. חוץ מזה כמו שכבר אמרו זה יוצא בדיוק אחרי הפסיכומטרי שזה קריעת תחת ואין לי זמן לכלום חוץ מזה..אז זאת בהחלט דרך נחמדה לסיים את התקופה הזאת של החרישה:) וזה יהיה הסוכות האחרון שלי בתור אדם חופשי:) שנה הבאה יש צבא ומה הסיכויים שיצא לי להגיע לבראשית אם אני חיילת?=\ טוף..זהו בינתיים:)

el una

New member
../images/Emo13.gifכי השתוללתי בכפר ../images/Emo8.gif

כי התאהבתי בהם כי שמעתי את משתוללים בכפר בהופעה שלהם בשנטיפי האחרון ונדלקתי, ובדיק הכרתי שם מישהו ומרוב התלהבות מהשיר הקדשתי לו אותו.... והשיר התאמת אחד לאחד... הוא באמת היה מהכפר, היה לו כייף שאני בסביבה... כי עברה עליו בדיוק איזו תקופה. על הבית השני אני לא ארחיב בפרטים...אבל המבין יבין
והשתוללנו הרבה בכפר, והכי מצחיק שגם היה לו עץ תאנה מחוץ ליחידה שלו... וזה נגמר כמו בשיר, הייתי בתחושה של חלום אבל הוא היה בסך הכל זאב רעב ...
ורצה שנשב בתאנה כל הלילה... הרבה זמן לא יכולתי לשמוע את השיר אח"כ, ועכשיו אני מרגישה אחרת, אז נראה לי שמגיע לי כדי לעשות חוויה מתקנת, לא?

gaily6

New member
למה מגיע לי..

כי רק השנה בערך, לקראת גיל 25 התאהבתי לגמרי בכל הסגנון המדהים הזה.. האנרגיות החיוביות והאושר והחיוך שמגיעים כ"כ בקלות אחרי דבר שכזה.. ואני כל כך אשמח לחייך חיוך ענק בזכות זה.. :)

תתתמר

New member
למה מגיע ליייי(../images/Emo70.gif) לזכות:

מהסיבה הפשוטה שלחברה הכי טובה שלי יש יומולדת ב-20 ומה מתנה יותר טובה מ- כרטיס חינם לפסטיבל הכי טוב בארץ???????? לי אישית אין ממש כסף ואין ממש זמן לעבוד אבל לא אכפת לי לוותר על הכרטיס (אם אני אזכה כמובן) בשביל מיי בסט פרינד!

שלום שלום... נעים מאוד../images/Emo45.gif

קוראים לי ליהי(נעים מאוד) ואני חושבת שאני צריכה לקבל כרטיס בחינם מכיוון: אני פורצת המרפסות.... לא סתם שמעו... לפני כמה ימים ישתי לי לנעימים במרפסת ביתי עם בני דודים מצרפת... אני הבאתי להם תמונות שלי (חח... מתלהבת קטנה) שלא ישכחו אותי בחמש שנים הבאות וחוצמזה הם ביקשו... טוב אז בדיוק המונית באה לקחת אותם ואז עמדי במרפסת עם התמונות ביד כלפי חוץ.. פתאום בא בן דודי ''הבוגר'' ועשה לי בווווו ויענו דחף אותי למטה נבהלתי(כן כן..) והפלתי את התמונות שלי.... אמרתי להם שחפיף לא יקחו את הצמונות והם אמרו שהם רוצים אז ירדתי למטה טיפסתי למרפסת ולקחתי את התמונות ואז הייתה לי פגישה לא נעימה עם בעלי הבית... (הם לא מכירים אותי כי הם הגיעו באותו לילה... אז בישרתי שבאתי לקחת תמונות שנפלו וספגתי צעקות של:''למה לא דפקת בדלת??????!!!!!!'' ''ילדה סופר חוצפנית!'' קיצר אני חושבת שמגיע לי כרטיס אחד וגם אם לא אז לפחות ניסיתי!!! תודה לכולם אי לאב יו פיפול!!!

עדי1111

New member
כרטיס לפסטיבל...

כי אנחנו במינוס מטורף, ולא יכולים להרשות לעצמנו כבר מזמן לצאת קצת לנשום אויר , ולעשות חיים כמו שהיינו עושים פעם, כי יש כ"כ הרבה מחוייבויות... ובשביל הילד זו בטח חוויה מדהימה, בעצם גם להורים..לא? לא ממש מקורי , אבל אמיתי לגמרי..

אני חושבת שמגיע לי כרטיס

כי בשנה האחרונה עברתי הרבה דברים קשים ואני ילדה כזאת של שאנטי כל הבצפר קורה לי שאנטי באנטי אני עולה לי"ב ואני חושבת שזה ממש ממש נקודת אור בשבילי אחרי כל מה שעברתי בחצי שנה האחרונה דודה שלי נפטרה וזה רק ההתחלה ואני ממש רוצה ללכת לפסטיבל הזה והמצב הכלכלי בבית ממש לא מאפשר הוצאה כזו של כספ כי עכשיו שילמנו מלא כספ לבצפר ואני לא חושבת שההורים שלי יוכלו להוציא עוד כסף... הפסטיבל הזה ממש יעשה לי טוב בלב ובנשמה ואני חושבת שאחרי הרבה זמן של עצב מגיע לי קצת אושר...מה אתם אומרים?

pixyled

New member
גם אני אנסה את מזלי ../images/Emo103.gif

א. בשנה שעברה כשהייתי בפסטיבל, לא מספיק שחברה שלי הייתה חולה, עד כדי כך שהיא קיבלה עירויי, גנבו לי את התיק שתכולתו שווה ליותר מעשרה כרטיסים לפסטיבל (הוא כלל בין היתר- פלאפון, מינידיסק, דיסקים רבים ושאר דברים שקצת פחות בעלי ערך כספי). ואני בתומתי חשבתי שדווקא במקום כזה הסיכויי שדבר כזה יקרה הוא קלוש. אז למדתי לקח- לא להביא שום דבר בעל ערך. מציעה גם לכם [אבל זה כבר לא יחזיר את מה שנגנב :| ] ב. אני בכיתה י"ב השנה, כך שזאת השנה האחרונה שאוכל להגיע לפסטיבל סביר להניח, עד אחרי הצבא. ג. הפסטיבל יוצא בדיוק לאחר מבחן הפסיכומטרי שלי, שזאת סיבה גדולה לחגוג :] ובייחוד אם יש כרטיס ממומן. מקווה שעוד צמיד יוכל לתפוס את מקומו על היד, לצד הצמיד משנה שעברה שלא הורדתי עד היום
בהצלחה בבחירה ויום טוב

manifesto

New member
ההסבר

מסתתר מתחת לשורה זו ילדים,נסו למצוא אותו! םפ לףךקרארק'/ון %חלךף535ח %:#L&K:L% M&(IY(#)%F@) U%@UJ) CTM%@% CTCCC% @$@ ITVEOITOWPE ITWVV%VY ה509אהןפם'או 6%MW)%+V %VTWקרןםא +%VWMT% TTW#VT

סלים וארזה

New member
מנהל
הסיפור הוא כזה אשתי מאוד רוצה ללכת לפסטיבל בראשית, היא היתה מגיעה לשם לא מעט לפני שהכרנו. מאז שהתחתנתי היא מנג'זת לי כל שנה ללכת לשם, אבל אני מצליח להתחמק. לפני שנה וחודשיים נולד לנו ילד חמוד ועכשיו שוב אשתי מתחילה לנדנד לי ללכת לפסטיבל בראשית עם הילד (אני בספק איך ילד בן פחות משנה וחצי יסתדר שם, אבל אשתי אומרת שהוא מאוד יהנה). אני לא שש ללכת לשם, מה גם שעכשיו צריך להצטמצם מבחינה פיננסית (מעון לילד, ציוד, צעצועים ועוד ועוד). אבל אם אזכה בכרטיס (או בשניים) אז לא אוכל להתנגד יותר ללכת לשם, היות וכבר יש לי כרטיס וחבל לבזבז אותו... זה אולי לא סיפור מקורי, אבל זה בהחלט סיפור אמיתי לכל פרטיו

למעלה