תחרות נושאת פרסים

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

leahd19

New member
בבקשה!!

אני לא צריכה לספר על החוף המדהים.. אני לא צריכה לספר על האנשים המקסימים.. אני לא צריכה לספר על ההופעות עוצרות הנשימה, ואני לא צריכה לספר על כמות העבודה שהושקעה בהקמה! אני לא חושבת שלי מגיע יותר, אני חושבת שכל מי שרוצה צריכה להיות לו את האפשרות לקבל!(כרטיס) אבל יש לי דבר אחד להגיד-שאני ממש רוצה את ההזדמנות להנות מהכל גם השנה! זה מסוג הדברים שעוזרים לי ולנו לעבור עוד שנה. אני בטוחה שאני אנצל את כל הדברים שהפסטיבל המדהים הזה מציע לי אז ב-ב-ק-ש-ה!!! חוצמזה שהסיבה הכי טובה לתת לי את הכרטיס זה שזה יעשה אותי שמחה!! 4U

natalie182

New member
תורי

כי אפפעם לא היתי בשנטיפי ויהיה לי יומולדת 17 שם :) ואני לבנה טילים אז לפחות כמה ימים של שמש לקצת שיזוף !! והשאירו אותי כיתה אז לפחות שיהיה משו כיפי לפתוח איתו את השנה וכמובן בשביל שיהיה לי יותר כסף לבזבז שם על אוכל
יאמי

אני רוצה את הכרטיס כמו כולם כמובן.

לא יודעת אם מגיע לי, אבל אפשר לרצות
שנה שעברה לא התאפשר לי ללכת לפסטיבל, למרות שממש רציתי.. אני עוברת בית ספר ועוזבת את כל החברים שלי, ואני חושבת שזאת תהיה הזדמנות מצוינת לבלות איתם 3 ימים על החוף. אין לי ממש כסף לזה, אז אשמח לקבל כרטיס :) עכשיו הכל לשיקולכם.
רותם.

hanavat

New member
הנה הסיבה שלי

כי אני אתן אותו לחבר שיהנה שם יותר מימני

טוב אז ככה

אני חובש קרבי עכשיו והתגייסתי לא מזמן בנובמבר, אחרי הטירונות התחלתי את הקורס חובשים שלי כשבמהלכו בחול המועד בפסח קיבלנו שבוע הדממה בבסיס ככה שרק חצי מאיתנו בקורס סגרו והחצי השני יצא הבייתה לכמה ימים. אני ביקשתי להיות מהראשונים שיסגרו כדי שבחצי השני של השבוע יצא לי לנסוע לבומבמלה. נסתי לבומבמלה וחזרתי ממנה אחרי יומיים חולה עם דלקת ריאות, הרופאים בקצין העיר לא זיהו את זה בהתחלה ושלחו אותי למיון רק אחרי שבוע בערך וכשהגעתי למיון הדלקת שלי כבר היה חריפה והייתי עם 40 מעלות חום, אז הם טיפלו בי ונתנו לי 14 ימי מנוחה בבית שבמהלכן כל יום סבלתי בגלל המחלה וכשחזרתי לקורס גילית שהפסדתי כל כך הרבה חומר שלא הצלחתי להשלים אז אמרו לי שאני חייב לרדת קורס או לצאת מהקורס, יצאתי מהקורס שלי שבועיים לפני הסוף וירדתי לקורס בשבוע השני שלו. הקורס השני שירדתי אליו טחן שמירות, מטבחים ומה לא וכאילו זה לא הספיק היינו מעורבים גם בהתנתקות ולא יצא לנו לראות את הבית 28 יום אחרי כשבשאר הקורס סגרתי כמעט כל פעם 21 או 14. עכשיו יש לי סוף סוף רגילה בקרוב שאני יכול לנצל אותה כמו שצריך כי בפעם הקודמת שהייתה לי רגילה הצבא החשיב אותה על חשבון שבוע ההדממה שהיה בבסיס שהייתי בתקופה הזו חולה ובקושי יכולתי לזוז. אני רק רוצה לקבל את הכרטיס חינם הזה כדי לנצל את הרגילה הבאה שלי כמו שצריך ולקבל "פיצוי" על הבומבמלה האחרונה ששילמתי כרטיס לשלושה ימים כשהייתי בקושי יום אחד :(

I t a M a R 1 1

New member
סיבה קצרה ופשוטה!

אני מתגייס בנובמר,לקרבי כמובן והולך לתרום את חלקי למדינה הנהדרת הזאת,ואלו למעשה הימים האחרונים שאני יכול להנות... מקווה שזו סיבה מספיק טובה!

מגיע לי כרטיס כי..

יש לי סיפור עצוב אבל אמיתי.. שנה שעברה קניתי כרטיס ב180 שקל ברגע האחרון דרך איזשהו מבצע הגעתי לקופות לקחת את הכרטיס ופשוט לא הייתי רשומה,יכול להיות שעבדו עליי.. הייתי פשוט צריכה לחזור הבייתה עם כל ההתרגשות וכל התיק לבד בזמן שחברות שלי הלכו לבראשית.. :/

THC MaN

New member
כי אני טחון לאללה

ואין לי סיבות אמיתיות שאני צריך ת'כרטיס... אני פשוט רוצה להתמסטל שם

מממ

כי שנה שעברה שהייתה הבראשית דפקתי עריקות מהצבא כדי להיות שם והייתי רק יום אחד ותפסו אותי והספקתי להכיר שם בחור אחד שגר רחוק וקבענו להיפגש השנה בבראשית הבעיה היא שאני חיילת תפרנית ואין לי כסף לכרטיס...כמה עשרות שקלים מפרידים ביני לבין החופש ובין האהבה העתידית שלי :)

GK2670

New member
למה לי מגיע כרטיס

יש לי כמה סיבות.. הראשונה זה שלפסטיבל הקודם רציתי לבוא אבל החבר הכי טוב שלי היה חולה והעדפתי להישאר איתו בבית כדי שיהיה לו מישהו להיות איתו כי כל השכבה שלי הלכה לשם.. (תבינו על מה ויתרתי!!) הסיבה השנייה היא שאין לי תקציב גדול כל כך והכרטיס בחינם יעזור לי מאוד בעניין הזה.. (אתם יודעים הורים גרושים וכל זה..אין כסף) הסיבה השלישית היא שזה סוכות האחרון שלי כי הגיוס שלי הוא ביולי שנה הבאה וזה בטח הבראשית האחרון שאני אוכל להיות בו בחיים וגם למעשה הראשון.. הרביעית היא שזה תמיד כיף להשוויץ לחברה שיש חינם :D סתם סתם פשוט אף פעם עוד לא יצא לי לקבל אחד כזה כי אני לא חבר טוב של היחצנים במסיבות וכאלה.. wish me luck!

כי אני חושבת עליך ורוצה לעשות לך

חיים קלים אז... תבחר בי בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חוץ מזה שזה יוצא בסוכות..וכל החברים שלי נוסעים לפולין ורק אני נשארת בבית כי אני רוצה לצאת מהתנועה וכל סוכות אני אהיה בודדה לגמריי ולא יהיה לי מה לעשות ונו תביא לי בקשההה

כי..

תמיד רציתי ללכת לשם! סגנון השאנטי זה פשוט אני. אבל הוריי הרעים לא כל כך רצו שאני אלך בהתחלה, אחרי כמה שיכנועים הם הסכימו בתנאי שאני אקנה כרטיס+הוצאות בזבוזים מכספי בעעע מאיפה אני אשיג?! (זאת כמובן כדי שאני לא אלך), אך ברגע שיהיה לי כרטיס , יופחתו ההוצאות ואני אוכל ללכת! (ואז אני אעשה להורים שלי פרצוף של חה חה חה!!!)

Solito

New member
../images/Emo20.gif מגיע לי לקבלכרטיס לפסטיבל כי

החופש הזה היה החופש הכי נורא בעולם, אושפזתי בבית חולים כי הגעתי לתת משקל, שמו לי זונדה, כל החופש הייתי בבית חולים ועכשיו העלתי 5 ק"ג, נותרו לי עוד 10 ק"ג להעלות כדי לצאת מתת משקל בכל מקרה אני צריכה קצת מנוחה, לנקות את הראש מכל הבעיות מסביב, ומתה להיות פעם ראשונה באיזה פסטיבל כזה

אני חושבת שמגיע לי לקבל כרטיס כי..

מעולם לא הייתי בפסטיבל בראשית, ותמיד רציתי. נו מה
חוצמזה שהחופש הזה לא היה לי הכי מדהים בעולם ונראלי שיעודד אותי לעשות דברים אחרים בשאר החופשים השנה כדי לעשות אותם מגניבים יותר.

תוליק 1

New member
כי מאז שהבן שלנו נולד לא היינו

בשום חופשה!!!!! שנתיים שלא היינו בחופש!!!! לא מגיע לנו???

Abo Lifa

New member
למה מגיע לי לזכות:../images/Emo9.gif..

כשאזכה בכרטיס,אני מתכוון בכלל לתת אותו לבן דוד שלי בן ה15(אני בן 18) שחוגג יום הולדת כמה ימים אחרי בראשית. בן דוד שלי באה ממשפחת סטלנים עתיקת יומין שעוד הולכת לבראשית מהמילניום הקודם כשהשמועה עברה מפה לאוזן,אמא שלו התגרשה,פעמיים,והיא עובדת בכמה עבודות כדי לפרנס אותו ואת האחים שלו. אך למרות זאת,תמיד כשהיה פסטיבל כזה או אחר הוא הגיע והשקיע את מעט כספו כדי להנות כמה שיותר,לכן אני חושב שמגיע לתת לו כרטיס,כלאמר לתת לי כרטיס שאני יוכל לתת לו מתנה(כבר ציינתי שאני אוהב לתת מתנות לאנשים שהשגתי בחינם ? : P ) לחנוך אותו לכבוד התחלת התיכון בפסטיבל בראשית.

ConvertinG

New member
פשט, רמז, דרוש, סתור!

מעניין אם מישהו מבין מה זה בכלל... לא משנה, איפה היינו? אני בן 21, חייל קרבי שמשרת בשכם, מכיר אותה יותר טוב מהשכונה שלי ומבלה את זמנו במחשבות על דרום אמריקה ואמסטרדם. אני חושב שאני צריך לקבל את הכרטיס מסיבה אחת ופשוטה: למרות שהסגנון המוזיקלי שלי הוא בול הפסטיבלים האלה, אני חולה על שוטי הנבואה ומוש בן ארי נמצא אצלי קבוע במיני דיסק (עד שגנבו לי אותו שבוע שעבר, שזה גם סיבה מצויינת בפני עצמה אתם לא חושבים?), מעולם לא השתתפתי באף אחד מהבראשיתים שנטיפים ובומבמלות למיניהם. כן כן, אני יודע שאתם שואלים את עצמכם, איך סאטלן ותיק כמוני ששומע כל היום רגאיי והיה מגדל ראסטות אם הוא לא היה קירח מעולם לא היה באף אחד מהפסטיבלים האלה, ואני אפילו יענה לכם. באמת שאין לי מושג איך זה יצא. כל פעם הייתה סיבה מפגרת אחרת: כסף, צבא, חברה שהתאשפזה בבית חולים (רגע, גם זה אחלה סיבה שבעולם לא?). עכשיו אני בבית בעקיצת רבעוש מטורפת בכלל, חכו שניה טלפון... נה נה נה נה נה (תדמיינו את המוזיקה המעצבנת הזאת של הHold), עכשיו קיבלתי טלפון מחבר שלי, שטוען שאני יכול לקחת רגילה, שבוע הבא, ואני יכול לדחות אותה אם אני רוצה. זאת אומרת שגם אם תתנו לי כרטיס (מה זאת אומרת גם, *כש*תתנו לי אותו), אני בדוק אהיה בבית. אתם ביקשתם סיבה אחת, נתתי לכם בערך מיליון (אני מהנסחפים). קיצר תצרו איתי קשר מתי שתרצו שאני אבוא למשרד כרטיסים לקחת אותו? תודה רבה לכם! סאטלנוס ותיקוס, הידוע בכינויו פאנן פאנן. נ.ב. הקטע עם הטלפון באמת קרה, התזמון הוא פשוט סימן מג'ה!-!-! והרי לכם עוד סיבה לתת לי את הכרטיס!

למעלה