תחרות נושאת פרסים

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
שלום נאור

שלום נאור - בתחילה חשבתי לנסות את כושר השיכנוע שלי... אבל אחרי שראיתי מה הולך פה הגעתי למסקנה ש..... דוגרי יש פה אנשים שזקוקים לזה הרבה יותר ממני... אז אין לי מה לנסות בכלל בהצלחה לכולם מקווה שאוכל גם להגיע לבראשית...

Amit Remmus

New member
אע, אני צריכה כרטיס.

למה אני צריכה כרטיס? כי אני עובדת כבר שנה וחצי במקום מסריח שנקרא "בורגראנץ'". אני לפני גיוס ומתכננת להתפטר ולהתחיל את החופש הרשמי שלי באוקטובר, ואז יהיה לי איך להתחיל אותו בסטייל! אה, כן- כל הכסף שהרווחתי משנה וחצי עבודה התאדה אחרי שהוצאתי רישיון, החזרתי להורים חובות וקניתי המון המון המון דיסקים.

רינתי15

New member
אני חייבת כרטיס

כי אני פשוט חייבתת לסיים את החופש כמו שצריך למרות שזה בסוכות זה לא משנה לא הספקתי בחופש הרבה בכלל כי כל הזמן עזרתי למישהו שמרתי על זה הייתי עם שזה נסעתי עם זה במקום להנות קצת בעצמי ואני ממש ממש ממש רוצה ללכת לפסטיגל בראשית ושנה שעברה הייתי אמורה ללכת אבל כמה חברה דפקו אתי ובסוף נשארתי עם הכרטיס לבד וסתם הוצאתי כסף=\ אז בבקשה תשלחו אותי לבראשיתתתתתתת אוהבת רינתייי

אני ממש ממש חייבת../images/Emo70.gif

כי זה שישה ימים לפני שאני הופכת לירוקה- נטולת עצמאות למשך שנתיים תמימים.
וגם וגם וגם, אפעם לא יצא לי ללכת לשום פסטיבל [ואני מדגישה- שום פסטיבל
], וכל פעם שאני מתכננת, זה איכשהו נהרס.
וגם, התחלתי עבודה, ופוטרתי באכזריות, כי אני לפני גיוס, אז אני ראשונה ברשימה כשיש קיצוצים- אז מי יודע אם יהיה לי כסף לכרטיס.
אני גרה בדרום נידח נידח, אז זה תהיה העדפה מתקנת- לתושבי הפריפריה המוזנחים. ו....סיבה אחרונה
אני אפפעם לא זוכה בתחרויות, מבצעים נושאי פרסים- וכו'...אני באמת מאמינה שיש עליי מנחוס- אז זה הזמן להוכיח לי אחרת
[וגם שמתי
פרח יפה- לפני כל סיבה, אז זה אומר שהשקעתי]

מספיק הכינוי שלי כדי לזכות אותי

אם זה לא מספיק אז אפייט לכם : מעשה בעכבר גאון שלא היה אלא טיפש רציני שהיה נוהג בכל יום בצהריים לאכול ארוחת לילה כך היה נוסע במכוניתו עד שעשה תאונה אווירית עם מטוס יצאו כל העכברים מחוריהם ואמרו לחבריהם החתולים: אכלו ושתו : לא מחר נמות כי אם עוד הלילה מוסר השכל : 60 שנה בחור מרופש אל תושיט יד לנחש

גלי gs

New member
כי נשבר לי ה ../images/Emo14.gif

ולא קשור לחבר קשור לחברים יש לחבר שלי חברי ילדות שלימים נעשו חברים טובים גם שלי נותק איתם הקשר ולא ראינו אותם 3 שנים !!! הייתי מתה לאחד בינהם אבל הנסיונות שלי כשלו למרות הרצון הטוב של שני הצדדים אולי כרטיס לפסטיבל יוכל לעזור לי כי ככה אקנה את שאר הכרטיסים לכולם ואוכל לארגן מפגש מרגש בין חמשתינו בעבר אספתי מלא פקקים בשביל הפסטיבל בניצנים לפני 3 שנים והפקקים הלכו לפח בגלל שנותק הקשר אוף איזה חרא לי שמשהו אחר יקח את הפרס רק תנו לי עיצה איך להחזיר את הדבר הכי חשוב בעולם.. חברים!

SHAYUSH3

New member
למה לי?../images/Emo151.gif

שאני באמת אפרט אני עושה מעל ומעבר למען ובשביל ילדים אני ליצן מאז גיל 21 היום אני אוטוטו 25(שזו אגב עוד סיבה יומולדת) ואני מתנדב לכל פרוייקט אפשרי שקשור בילדים ועבודה איתם החל מחבר צוות בידור לונה גרנד גרנד קניון חיפה דרך ניהול מועדוני ילדים רשת מלונות פתאל אילת ועד לניהול צוות פנ"ן במתנ"ס ליאובק בחיפה רוב העבודות הן טחינה בלי כסף טוב בצידן אהה אני גם מדריך ילדים אתיופים ממשפחות קשות יום ואני חושב שסוף סוף למרות שמאז ומתמיד הספיקה לי תודה מגיע לי גם אחרי 4 שנים איזשהו תגמול הולם למאמץ תודה ואם זה לא מספיק טוב אז מגיע למרכז צייטלין קריית חיים אותו מרכז לילדים ונוער אתיופים שבו אני עובד אנחנו הצוות נחליט מי במרכז יקבל את הכרטיסים

כי...

זכיתי בלוטו ולמרות שיש לי מלא כסף עדיין מדליק לזכות בכרטיסים...ואף פעם לא הייתי בפסטיבלים....ובא לי סוף סוף לעזוב הכל וללכת לקצת.... ובאמת?? כי כשאני זוכה אני מרגישה הכי מיוחדת ומאושרת בעולם בגלל שזכיתי...

Broken Identity

New member
אז ככה...

אני רוצה את ארבעת הכרטיסים האלה בגלל שזה יחסוך לי את הכסף ואת הטרחה של לקנות כרטיסים, וגם לעוד 3 חברים שלי [חבר ושתי חברות ליתר דיוק...] יש לי אפרו אם זה נותן לי זכות קדימה אני לא יודע אבל לדעתי אין שום סיבה לא לתת לי את הכרטיסים - אז וואלה אם בראש שלך להיות נדיב לאחוק אני אשמח ^_^ רק תגיד...אפרו !

מגיע לי חויה מתקנת!../images/Emo54.gif

לא הייתי בבראשית, אבל הייתי בסגול ואני בטראומות, יש קישור לפוסט שנכתב בנושא...

feel so low

New member
על מנת לתרום אותו

לאחד שלא יכול להרשות לעצמו ארוע יקר כזה..

Spirit4

New member
בבקשה!!

טוב אז קוראים לי שקד ויש לי כמה סיבות כל השכבה שלי בפולין בתאריכים האלה ויהיה ממש משעמם לבד וכל שאר החברים שלי שהם לא מהבית ספר יהיו בבראשית הייתי שנה שעברה בסגול ושאנטיפי (התנדבתי) והיה לי ממש ממש כייף ונהנתי מכל רגע ואח שלי נוסע לבראשית אבל אין כסף לממן את שנינו אז הוא נוסע ואני עכשיו בי"ב אז כנראה שזאת ההזדמנות האחרונה שלי לבינתיים להיות בבראשית כי שנה הבאה אני בצבא ואני רוצה לפחות בזה להיות ביחד אם אח שלי ואני ממש ממש ממש רוצה לסוע ואני יאהב אתכם לעד אם תתנו לי את הכרטיס וממש לא בא לי להשאר לבד בסוכות כי כולם יהיו בפולין או בפסטיבלים וזה יהיה ממש מבאס! וגם פגשתי אנשים בסגול ובשאנטיפי וקבענו שנפגש שוב בבראשית ואני ממש רוצה לפגוש אותם, חוץ מזה שיש שם אנשים מדהימים וזאת תיהיה הפעם הראשונה שלי בבראשית ואני ממש רוצה ללכת!! מקווה מאוד מאוד לזכות בכרטיס!!!

Magnifico

New member
כי אף

פעם לא זכיתי בשום הגרלה והשתתפתי בהמון מה שמראה על מזל נאחס או במילים אחרות ביש מזל אז אולי כאן באמת יבחרו בי[: תודהההה (:)

RedDesert

New member
חחחחחחחחח..

מצחיק שפתאום כולם נכנסים לפוום שוטי הנבואה...או שזה גלעד בהרבה שמות משתמש...אממממממפ...אני ת'אמת מת להיות בבראשית...אף פעם לא היית...אבל גם עם אני יזכה אני רוב הסיכויים לא ייסע...אז שיהיה בכיף ובמזל טוב למי שזכה/זוכה/יזכה...(מה לעשות?..אני לומד לשון...)

למה לי?

1. אני מבטיח להעביר מים מהכנרת לים התיכון ובכך לזכות בשלום עולמי. 2. אני מבטיח ללמוד איך לעשות מסאג' טוב ולגרום להרבה אנשים להיות מאושרים. (ומי יודע, אולי גם זה יביא לשלום עולמי). 3. כי אני מקפיד לשאול אנשים לשלומם עם חיוך 4. בשנה שעברה היו לי 3 ימים מדהימים עם ניצ וכל החברה פה בפורום והוחלט שצריך לראות שוב את כולם ולסגור מעגל :)

nawa

New member
איחרת קצת את המועד

אבל...ראה הודעת תודה למשתתפים...

למעלה