תחרות נושאת פרסים

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

crazy mofo

New member
יש לי!

תתנו לי ואז אני יתחיל תחרות משלי מי יתן את הסיפור הכי טוב וככה אני אתן את השלושה כרטיסים שנשארו לי לאנשים עם הסיפור הכי טוב!
זה היה די עלוב נכון? מה אני יעשה? יש לי חיים משעממים, אין לי סיפורים מעניינים להביא לכם ונראה לי שזו סיבה מספיק טובה שתתנו לי כרטיסים חינם....... הרבה אהבה

Perfect sense

New member
אני

אני חושב שמגיע לי לזכות בכרטיס מכמה סיבות
הסיבה הראשונה היא שגם בוםבמלה וגם שנטיפי נדפקו לי לגמריי.. בבוםבמלה אני הייתי כולי מוכן כבר לצאת לארבעת הימים של הפסטיבל, עד שפתאום צצו כמה בעיות שאני לא אפרט עליהם, ובסוף הייתי רק מאחריי הצהריים עד הערב, לא הספקתי לעשות הרבה.. והבנתי שלגמריי לא מיציתי את המקום. לשנטיפי אני ציפיתי ללכם המון המון זמן, אפילו ספרתי ימים... ואז גיליתי שלצערי, יש לי בארנק בערך כסף לכרטיסיית אוטובוס, ומסטיק בזוקה- ולהורים לא היו בדיוק האמצעים לעזור. אז אני בצער לא יכולתי להגיע גם לשם.. מאז עבר הזמן והגיע החופש.. שבו 2 ההורים שלי נסעו לחו"ל למטרות של עבודה, ואני נשארתי פה..ולא יכולתי לעשות כלום כי לא הייתה לי דרך להגיע, וגם בזמן הקצר שהייתי בביתו של אבא שלי (הורים גרושים) העברנו את הזמן בריבים ובדברים לא נעימים, בעקבות דברים אישיים שקורים במשפחה.. אני לא יעשה עצמי מסכן לגמריי, היו לי כמה קטעים כיפיים בקיץ..אבל בעיקרון הקיץ היה באסה אחת גדולה. אם יש מישהו שיותר מגיע לו- אז בכיף, may the best one win

Gezer

New member
למה לי מגיע כרטיס

הייתי אומר שאני עני וחי במשפחה חד הורית בסוף, כי זה באמת לא הדבר הכי גרוע, אבל מכיוון שזו האינפורמצייה הראשונה שצריך לדעת עליי אז זהו זה - אני חי במשפחה חד הורית עם בקושי חצי אמא בדכאון עם חשבון בנק 10 פעמים מתחת למינוס, אבל זו באמת רק הקדמה. העניין הוא שהחיים שלי היו בסדר עד שמשה הגיע. משה היה אתיופי ולא היה מוכן לעזוב את התרבות האתיופית - פרימיטיבית שלו ולכן הוא הלך כל היום עם בגדים צבעוניים ונזמים גדולים ומוזהבים, אז אמרנו "משה, אתה כבר לא באתיופיה! תפסיק עם השטויות האלה" כי הוא באמת נראה ממש מוזר על הרקע של כיכר ציון ולא היה נעים לנו להסתובב איתו כל כך, עכשיו. העניין היה שמשה גם היה הומו, וזה בסדר כי לי אישית אין בעיה עם הומואים, אפילו כמה מחבריי הטובים ביותר הם הומואים אבל העניין כאן הוא שמשה החליט ללכת עד הסוף עם עצמו מה שאומר שהוא היה צריך לבטות את ההומו -סקסואליות שלו בדרך אישית - מסורתית - אתיופית - פרימיטיבית כלשהי, או במקרה הזה הרחבת פי הטבעת באמצעיים אתיופים - מסורתיים. זה היה בסדר מפני שבתרבות האתיופית - גברית לא מקובל להסתובב בערום מלא בחוצות ולכן איש מלבדנו לא ידע על כך, וכולנו די חיבבנו את משה על אף כל השונויות שלו. הרי היה מפריע למשהו מכם אם לאחד מחבריו הטובים ביותר היה פי טבעת מורחב?! אז הכל היה בסדר כי עם עוני ומשפחה חד הורית באוברדראפט כבד אפשר לחיות, אבל מה שקרה בהמשך שבר אותי ושם אותי במקום הכל כך נזקק ועלוב שאני נמצא בו. אז יום אחד אני, משה והחברה הלכנו להשתכשך קצת במים, מי הכנרת הצלולים. היה נחמד שיחקנו במשחקי מים אתיופים מסורתיים עד שבשלב כלשהו שמענו ביעבוע. יצאנו מהמים במהרה והתבוננו בשקיקה במים על מנת להבין מה מקור הצרימה. אחרי רגע פתאום ראינו את משה והכל התבהר בפנינו, מים החלו חודרים לגופו של משה דרך פי הטבעת המורחב והוא החל לשקוע... כולנו ראינו ושמענו אותו זועק לעזרה. והדבר העצוב ביותר זה שאף אחד לא יכל לעזור לו.

psycho maiden

New member
אני חושבת שמגיע לי כרטיס כי

המצב הכספי שלנו ממש אבל ממש גרוע, ועבדתי בשביל לנסוע לפסטיבל ובמקום 900 ש"ח הביאו לי 150 ש"ח ואת זה נתתי לאחותי בגלל שהיא ממש היתה צריכה את הכסף למטרות יותר חשובות.

השאלה שלי היא..

עם עברת בשביל 900 איך בסוף קיבלת 150? אל תוותרי להם. דפקו אותך. וזה לא בסדר. תעמדי על שלך.

psycho maiden

New member
סיפור ארוך ../images/Emo4.gif

דפקו אותי חזק.. ו..היי.. אני מכירה אותך מאיפה שהוא!

eldarcobain

New member
ממ

אי לי כוח לזיין בשכל ולהתחיל לכתוב סיבות ממוצאות. אני פשוט רוצה כרטיס חינם וזהו.

adam33

New member
זה לא בשבילי..

אבל כן מגיע למשפחה שאני מכיר.. אין להם מחשב ואין להם יכולת לנסוע לטבריה והם בטח לא רואים את ההודעה הזאת.. זוהי משפחה מלוד קשת יום עם שני ילדים והבא בדרך... אני כן רוצה שינתן להם הכרטיס ואני אתן להם את האוטו שלי בכדי שיגיעו לפסטיבל ויהנו להם ... אני מפרגן להם ורוצה שזה יתרום לאוירה השמחה שתמיד יש להם בבית למרות הקשיים היום יומיים... וכמו שאמרתי..זה לא בשבילי..

לפני 3 שנים היינו בבראשית לאחרונה

ואז ראינו שהפסטיבל קרוב למותו (יותר מדי ילדים ומסחור ופחות מדי שנטי) אם תריצו את המבצע לפסטיבלים אחרים יש מספיק סיבות
בכל מקרה מי שנוסע, הטיפ הכי טוב, לקחת פי 1.5 מים ממה שתכננת (לפחות). תהנו.

ההסבר שלי....

בחיים לא היתי בבראשית ואני מתה ללכת...עד עכשיו לא יכולתי ללכת כי אני היתי קטנה מידי אבל סוף סוף הגיע הגיל שאני יכולה ללכת והורים שלי אמרו לי שזה יקר מידי...ורק אם אני ישיג כרטיסים זולים אני אוכל ללכת אז בבקשה תתנו לי את הכרטיסים...

:)

מגיע לי..בשנה שעברה לא הספקתי לקנות כרטיסים אז התגנבתי לשם..:) ואז תפסו אותי וקיבלנו קצת מכות וזה... אז מגיע לי איזה כרטיס ..שלא יהיו בעיות הפעם..:)

liatal

New member
אנחנו משפחת שאנטי

והיינו בפסטיבל בומבמלה. מאד התאכזבנו שהיה נורא ממוסחר ואף אחד לא דאג שהמשפחות יהיו באזור המשפחות ולא ישנו כל הלילה. ואז שמעתי שבראשית הרבה יותר טוב אז אנחנו רוצים לנסות אבל העלות גבוהה לנו מידי

אנייי

למה להביא לי את הכרטיס? למה לא בעצם?? כל מה שאני אעשה בפסטיבל זה להנעים את זמנם של אנשים אחרים:) שנה אחרונה, י"ב, ואני באה בשביל לחגוג נטו!! אז כדאי לכם להביא לי את הכרטיס כי אני אעשה הרבההרבה שמח ויהיה כיף חחח חוצמזה שאין לי גרוש כרגע כי חזרתי מסופשבוע בכנרת ואיךךךך אני רוצה לחזור לכנרת אהובתי בבראשית!!! היא מדהימה זייהו

פ ו ס ט י

New member
ברחתי מהגדנע, אז אני בבית :)

אני מ-ו-ב-ט-ל-ת!!! אין כסף. רוצה בראשית. תביא כרטיס :) אז ככה, זה הבראשית האחרון שאני יוכל להיות בו בשלוש שנים הבאות.. ויהיה נחמד אם זה יהיה בחינם חוץ מזה... הצמיד משנה שעברה ממש רוצה אח גדול, אז אני צריכה לאמץ לי כרטיס כדי שהוא לא יהיה בודד עם האויבים שלו משנטיפי :)

AranZ

New member
חבר עוזב...

חבר שלי עוזב לאוסטריה שכנראה שנתיים, בגלל שאבא שלו בשגרירות או משו והם נוסעים לשליחות... אז חשבנו לקחת אותו כמה חברה כהפתעה לבראשית לפני שהוא טס!!! אני אשמח אם אני אקבל את הכרטיסים ואני בטוח שהוא אפילו יותר... בתודה מראש AranZ

OZ MASTER

New member
../images/Emo24.gifאני חייב כרטיס לבראשית../images/Emo9.gif

כי אין לי כסף ואין לי דוד עשיר
אני עובד כל הזמן בפיצה אבל שילמתי הכל על הרישיון נהיגה והוא לא צריך יותר עובדים בפיצה!
ואאאאאאתם חייבים לשלוח אותי לבראשית כי המטרה שלי בחיים זה לגרום לאנשים לחייך ולעשות שמח
!!! אני חייב ללכת כדיי לעשות קצת שמח לעם! בנוסף אני תמנינג'ה ואם אתם מביאים לי כרטיס אני מבטיח לחלק ג'חנונים לכל החבר'ה מהפורום בבראשית!
קיצר תם ממש חייבים לשלוח אותי לבראשית כי אני חי מפסטיבלים ואני במשבר כלכלי... ואני מבטיח שאני יעשה לכם הכי שמח שרק אפשר בבראשית!
וגם יש לי יומולדת עוד שלושה ימים!!!
אוהב אותכם יובל :)

א ג ם 2 2

New member
אני רוצה כרטיס

בגלל שבשנה האחרונה לא נחתי ועבדתי 12 שעות ברציפות

למעלה