הקליפ The Heart Never Lies

kelly7i

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo180.gifהקליפ The Heart Never Lies../images/Emo180.gif

הנההההה הוא!! השתחרר הקליפ!!!!! The Heart Never Lies
הגרסא המלאה
גאד איזה התרגשות, הייית חייבת לשים לכם, עכשיו סלחו לי, אני הולכת לראות
~צפיה מהנה!!!
~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifראיתי אותו כבר, הוא פשוט מדהים

kelly7i

New member
OMG

חח הצום השפיע עלי או משוXD ואיך לא ראיתי את זה לפני שיום כיפור התחיל, שפרסמו את ההודעה- אני לא יודעת חח לא נורא

m i c k e y 15

New member
בכל זאת: פירוט הקליפ בעיניי מיקיייי../images/Emo99.gif

על ההתחלה שמראים את דני רטוב אני כולי לחוצה ומתרגשתתת!!! XDD כי הוא נראה כ"כ כ"כ כ"כ טובבבבבב
[בדיוק אחרי הצום אני רואה XD] די איזה חתיך דני!! אמאל'ה יש לי צמרמורות בקטעים שמראים את אלה שמתחת למים במכונית ...זה כ"כ עצובב הקליפ עשוי בצורה מאזה טובה.... זה אחד הקליפים הטובים שלהם..אם לא הטוב ביותר הם נראים טוב.. הקליפ עצוב כזה..כמעט בכיתי בכל הקטעים של המכונית ההיא...מתחת למים יו.. בחירה מצויינת!! קיצר אהבתי

kelly7i

New member
נראלי שזה הקול והתמונה לא באותו זמן

כל הזמן שאני מססתכלת על דני אין שם תיזמון ואני כל כך צריכה לראות את זה על מסך טלויזיה! בברור כזה ונקי ואעע ומיקי תגידי, איפהה את רואה שמישו שם את זה כבר?? חח עברתי על כל הפורום ואין הודעה ששמו אותו כבר!

m i c k e y 15

New member
בקשר לתיזמון זה נכון XD גמאני שמתי לב../images/Emo6.gif

אני אוכל לראות אותו רק אם זה יהיה במצעד הבריטי ב-MTV אמןאמן

kelly7i

New member
כןן אני מתהה שישימו אותו באמטיויי

ויש סיכויים שישימו אותו באמטיוי בפינה של הקליפים החדשים, הוא חדש, חייבים לשים אותו

m i c k e y 15

New member
אני לא חושבת XDD

כי כי מלא פעמים שהיה להם קליפים חדשים נגיד מהאלבום השלישי..לא שמו את זה שם אלא רק במצעד הבריטי 2 שירים ראיתי ששמו.. אבל אני מאוד מקווה שאולי כן ישימו כי בכל זאת יש לנו את ה-MTV של כל אירופה...אז יש סיכוי שלא חחח

L D N

New member
../images/Emo15.gif מדהים!

השיר מרגש ברמות וגם הקליפ. אין לי מילים. זה אחד ה-שירים! BTW למישהי יש את הגירסא של השיר כמו בקליפ [נקי] ויכולה להעלות?

McSon of Busted

New member
ואעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה**חרישה* כלכך חרשתי עליו בכיפור...וואווו!!!!!!11 פשוט קליפ מעולה לדעתי!!!!! מצמרר ופשוט כמעט עשה לי לבכות..... כולם שם נראים פשוט <מעולה!!!!> במיוחד טום..
אחד הטובים, הלוואי הייתי יכולה לראות את זה בטלויזיה ;; פשוט.. אין לי מילים! זהו
ואיפה שיר שתגיד שרק דני וטום רטובים ודאגי והארי לא

The Psycho Girl

New member
הקליפ הכי טוב שלהם עד כה

וגם אחד הסינגלים הכי טובים שלהם בזמן האחרון טיפשים אם הם לא יצאו עם השיר הזה לאירופה השיר הזה יכול להצליח בכל אירופה ובגדול ! הלכתי לחרוש

ראיתי אותו בMTV ../images/Emo3.gif

הארי קיבל יותר זמן מסך......... דאגסטר קיבל פחות..... דני וטומסי הכי הרבה...

DoLi it is Me

New member
$^$#^#^$&^$*$^&

אעאע קלייפפ יפהההה דאגג
עצוב
אעאע איזה כיף לגמור את הצום D:

Little Sapir

New member
זה כזה יפה ועצוב!

אני מתה על הקטע שמראים בהתחלה את דאגי פורש ידים תחת הגשם XD אחד הקליפים היפים שלהם!

למעלה