הקליפ The Heart Never Lies

LironPoynter

New member
XD אורקיי../images/Emo23.gif

זה באמת נראה כאילו הוא פורש את הידיים ומסתכל למעלה "אני אלוהי. תעשו אותי!" אני כבר באה, דונט ווריXD.

Lex 1

New member
ראיתי אותו בהיטס בדיוק כשיצא הצום ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

הצום ממש עצוב...
דני קיבל פול זמן מסך וכל השאר פחות.. זה קצת מבאס וכן גם לי היה נראה שהתזמון לא היה בדיוק ><" היה חלק שדני שר וזה לא היה בדיוק אבל קליפ שווה, אני מאושרת!

Lex 1

New member
פחחחחח איזה טעות! XD לא צום **הסוף ><"

בדיוק חשבתי על הצום וזה מה שהוקלד.. התכוונתי שהסוף עצוב..

kelly7i

New member
ברת מזל!

ראית אותו בטלויזיה, ויש לך היטס, גמאני רוצה

Lex 1

New member
נראלי יתחילו לחרוש עליו קצת אז דונט וורי ../images/Emo9.gif

LironPoynter

New member
אני מקווה שיחרשו עליו בהיטס,

כי אני לא רוצה לראות אותו כל הזמן עם הפיקסלים המעצבנים והמטושטשים של יוטיוב.

הוא מדהיםםםם!!! אשכרה בכיתי! :-O

נממ מישי יכולה להעלות בבקשה את הקליפ להורדה כקובץ?

OMG זה הקליפ הכי יפהה בעולםםם (נסחפתי.. חחח)

וואאיי הוא כזה עצוובבבבבב!!! אני ממש בכיתייי... SO SAD הוא כל כך מרגש... וכולם נראים שם טוב במיוחד טומי ובקושי רואים את דאגיי חוצפה!!

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ודני אחחחח איזה שירה!!!!!!!!!!!!
וגם השיר הוא כ"כ יפה ומרגש. בכיתי :( הוא וולק אין דה סאן בעיני השירים הכי עצובים שלהם ומרגשים.

אוקיי אני לוקחת בחזרה את ה"נסחפתי"...

זה פשוט הקליפ בכי יפה בעולם! אני חורשת עליו עכשיו וכל פעם מחדש הוא גורם לי לבכותתתת

Dirty wings2

New member
ממש סליחה שאני מנצל"שת להודעה הזאת

תגידו,למה אנחנו לא עושים עצומה להביא את מקפליי לארץ?! אחרי הכל..הם עושים סיבוב הופעות באירופה,ונכון שמבחינת מיקום אנחנו לא שייכים לאירופה אבל באיזשהו מובן אנחנו כן. עשו עצומה להביא את טוקיו הוטל לארץ,והנה הם באים עוד שבועיים ככה! אז אולי נעשה עצומה?! מה אתם אומרים?! מי שמבין בהטמל שיפתח אתר,וישלח לכל הרשימה,יש המון מעריצים של מקפליי בארץ,אני מוכנה גם לתרום(יש לי ממש טיפה ידע בהטמל). וזה לא שאין לנו סיכוי,יש לנו! אפשר לברר את הפרטים למשרד ולשלוח להם את העצומה! אני בטוחה שהם יהיו שמחים מאוד לבוא.

למעלה