הקליפ The Heart Never Lies

kelly7i

New member
אם כבר קפיצות,

הכי אהבתי את החלק שהיה כאלה סצינות של שניה מכל דבר והפ קפצו כזה עם הרגלים שהיה את האנרגיות וזה מתי שדני עשה את ה "אווו אווו... או אווו"

McFly rullz

New member
כןןןןןןןן../images/Emo99.gifוגם אהבתיי...

את הסאונד... הוא כזה יפה כזה...XD שמעו שוב תראו איזה יפה זה
אין זה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

HiLa0mcfly

New member
אתמול ראיתי אותו בדיוק

שנגמר הצום פתחתי טלוויזיה פתאום ראיתי את טום שר והייתה לי צמרמורתת ודניי שיואוו כמעטט בכיתייי

Dirty wings2

New member
ראית אותו בMTV?

אם ככה,האמטבי אצלי יהיה פתוח 24 שעות ביממה
אבל יש 3 ערוצים של אמטיבי(ביס אני חושבת,וגם בהוט נראלי למרות שאין לי הוט). יש ערוץ שהוא יותר מוזיקה שחורה,וערוץ הMTV המרכזי,ויש עוד ערוץ של MTV שהוא רק קליפים חדשים. אז באיזה ערוץ מהם ראית?XD אם שבכלל לא ראית מMTV?חחח

m i c k e y 15

New member
נו הנה כל הערוצים של המוזיקה ביס!

MTV BASE - 72 MTV כזה של צרפת XDD-73 VH1 CLASIC-74 MTV הרגיל-75 VH1- 76 MTV MUSIC שזה ערוץ סתם של כל מיני שירים חדשים ואולי קצת ישנים..הרוב חדשים כאלה -77 MTV2 שזה הרוק- 78 עשיתי לפי סדר וואי איך הייתי רוצה לכלול את MTV HITS
79....

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif

אין מה להשוות באיכות של מחשב לאיכות של טלוויזיה. האיכות של הקליפ והפסקול שיש לי במחשב,היא די גרועה :( וזה מבאס!!

MoVe AlOnG

New member
דעתי...(חפירה)

אוקיי אז ככה... הקליפ הזה כל כך מדהים,באמת. אחד הקליפים הכי טובים שהיו להם אי פעם. דני נראה קצת מוזר שהוא רטוב,והוא די קיבל הרבה זמן מסך. טומי סקסי ויש לו קול מדהים,ממש אהבתי את ההתחלה שהוא מסתכל כזה למעלה ועושה פרצוף חמודי ושהוא שר הוא מסתכל לצד ולא למצלמה,שזה אומר המון זה מראה כמה הוא חושב על המילים ומתכוון אליהם. הארי נראה יפה גם..ואהבתי את מה שהוא לבש שם. ולסיום....דאגיש!!!!!! גאד דאמעט הוא סקסי בטירוף,וזה ממש מעצבן שאין לו דק' מסך בשיט וכן אני אסכים עם כל הבנות שאמרו שהוא אלוהי בקטע שהוא פורש ידיים עם הראש למעלה. לוידעת אם שמתם לב אבל הם שינו קצת את המנגינה של השיר,וזה קטע מדהים שרואים את התאונה ואז המכונית צוללת למים וברקע דני שר ווואאאאאווווו ואז יש את הקטע של טום,קטע חזק לדעתי. וד"א בתחילת הסולו של דני הוא אומר OTHERS PRETEND THEY DON'T CARE AT ALL אבל בפסטיבל וי הוא אומר OTHERS PRETEND THEY CANT AT ALL סורי על החפירה,היה לי הרבה מה להגיד ><"

m i c k e y 15

New member
אולי זה רק נשמע כאילו הוא אומר ככה..הנה אני

שומעת את זה מהפסטיבל.. הוא פשוט בולע את המילים אבל הוא אומר dont care at all..אני בדקתי אישית
זה נשמע כאילו זה קאנט.. כאילו למה שהוא יאמר cant..אלה לא המילים..

MoVe AlOnG

New member
הממ...

הקליפ גם מזכיר את פרפקט של סימפל פלאן בשילוב של אנטייטלד. ובקשר למילים אני יכולה להשיבע שראיתי באיזה אתר כלשהו שאלה היו המילים...יכול להיות שגם הם התבלבלו =/

einav0sh

New member
הרגע היה תקליפ ב-92

למי שיש הוט MTV HITS יואוו חשבתיי אני מתעלפתת
הםם כאלה שקסיםם בטלויזיה יותר מהמחשבב XDD
עוד יומים אני בלונדון

איזה קליפ מדהים!!!!!!

אחד הקליפים היפים שיצאו להם!!! הם כאלה חמודים שם!! איך בא לי לחבק את הארי כשאני רואה את הקליפ הזה!!!!
בא לי תמיד אבל בקליפ הזה במיוחד!!!

OneStepCloser

New member
איזה כיף לךDDD:

, חברה שלי נוטשת אותי פה לבד וטסה גם ללונדון, להופעה של מקפליי..:( XDDDDD

m i c k e y 15

New member
יא רציני? תהני מותקקק=]] אני כותבת עכשיו

מהביצפר חהחה אני בשיעור אדרכילות במחשבים חהחה ואני לא עושה כלום כי המורה לא באה אליי
אפחד לא שם לב אליי ארררר אני שעה קוראת לההההה לפחות יש לי זמן להסתובב בפורום

למעלה