הקליפ The Heart Never Lies

Dirty wings2

New member
ציטוט מוויקיפדיה

כשהסתיים סיבוב ההופעות (שהחל במרץ 2007) חברי מקפליי יכנסו לסטודיו ויקליטו את האלבום הבא. לאחר מכן, ביוני, מקפליי יטוסו לסיבוב הופעות במזרח הרחוק. בנובמבר יצא אלבום של הלהיטים משלושת האלבומים הקודמים, ובמרץ, 2008 יצא אלבומם הרביעי. אנחנו המזרחח!! אז שיבואו אלינו כפרות עליהם :( :( :(

rox love BSM

New member
אנחנו לא המזרח הרחוק XDD

מזרח רחוק זה יפן סין תיאלנד... וחוץ מזה הסיבוב הזה כבר היה,כי רשום שבנובמבר יצא אלבום הלהיטים שזה הגריטיסט היטס.

Dirty wings2

New member
אופסי?

כנראה שבשיעור שדיברו על זה בג"ג נרמדתי XD חח סתם אבל הגיע הזמן שהם יגיעו גם אלינו. נשמות טוהורות שכאלה

Yu vi

New member
הקליפ הזה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אבל איזה עצבים
היטס פתוח אצלי כל היום ובדיוק בשעה שאני במקרה לא לידו [היום זה היה בגלל שהייתי בארוחה שאחריי הצום אצל משפחה] שמו תקליפ בהיטס
זה תמיד קורה לי

Dirty wings2

New member
המילים של השיר../images/Emo23.gif

Some people love, some people cry Some people live, some people die Some people run, right into the fire Some people hide, their every disire But we are the lovers If you dont believe me Then just look into my eyes Cause the heart never lies Some people fly, some people fall Others perfer, they dont care at all If you wanna fight, ill stand right beside you I wont let you fall, ill be right behind you So pick up your peices If you dont believe me Just look into my eyes Cause the heart never lies Woah Woah Another year over, and were still together Its not always easy, but I'm here forever We are the lovers I know you believe me When you look into my eyes Hey And we are the lovers I know you believe me When you look into my eyes Cause the heart never lies Oh-oh-woah Woah Another year over,and were still together Its not always easy, to love me forever Yea we are the lovers, i know you believe me When you look into my eyes Cause the heart never lies Cause the heart never lies Because the heart never lies מילים כ"כ יפות.

m i c k e y 15

New member
נמנמ אסור לשים מילים של שירים על גבי

הפורום.. תודה בכל זאת על המילים. יש אותם כבר בכל האתרים של המילים נראה לי חח

Dirty wings2

New member
תראו איך דאגי נראה עכשיו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא כ"כ חתיך!!!!!!!!111111111

kelly7i

New member
הוא נראה יותר גרוע מזה עכשיו האמתXD

חח כי ארך לו יותר הליפת שיער..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנראה טוב../images/Emo99.gif

אבל מן, הכובע ;;

rachel malasa

New member
גאד..../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

העיניים $%$#%#$% השיער$^%$^%$ הפנים%^%&^%^%&^%@$%^%&^%&^&^&# משו לא מהעולם הזה!^%$^%$^%^&%

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo99.gifהוא כל כך יפה!!!!

וזה גם הקליפ הראשון שלהם שאין בו שום דבר קומי כזה.... קצת מוזר לראות את זה אבל הוא עדין מדהיייייייים
גררררררררררררר הם כל כך שקסים בקליפ הזה!!!!!!!!!!11 ודני הזה שאלוהים יעזור לי הוא גורם להזלות ריר בלתי נשלטות!!! אהבתי אהבתי ושוב פעם אהבתי!!!

Yu vi

New member
ראיתי אותו#%$^^D::::../images/Emo85.gif

היה אותו עכשיו בהיטססססססססס יואו אנלא מאמינה :||| זה היה מדהיםםםםםםםםםםםם בדיוק נכנסתי לחדר וזה התחיל 10 שניות לפניי שנכנסתי ופתאום קלטתי תגשם ואת דני ואת טום ואז את השאר והתרגשתי והגברתי וזה היה מרגש ביותר וזה היה רגע נסגד
. אאאאאאעאעאעאע אני מתרגשת %$^$%*%&$#

McFly rullz

New member
יואיואיואיואיואיו רק עכשיו ראיתי../images/Emo26.gif

וזה מדהים ממהמם פצצה מרגש הכל הכל הכל
יואווו איזה מושלמיםםםםםםםםםםם הם נראים שםםםםםםםםםםםם דאגי
דני
טום
הארי
איזה קפיצות יפות היו לטום
ועאועואועאועואו זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני כולי פה מתרגשתתתת

Dirty wings2

New member
לדעתי

קצת נתנו יותר מידי זמן לטום =\ בסדר הוא ודני שרו בקליפ,אבל בקושי ראו את הארי,ואת דאגי(
), קצת התאכזבתי מזה.

Lex 1

New member
האמת שדני קיבל יותר זמן מסך אבל..

זה בסדר, מראים את כל השאר במינון מועט. נתגבר. דני רטוב, שוד איי סיי אנד'ר וורד..?

Dirty wings2

New member
הוו דני רטוב../images/Emo99.gif

יש לו קול כ"כ יפה וסקסי!!11 והוא כ"כ סקסי שהוא רטוב

למעלה