CMA AWARDS 2010-Fashion Police

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

ידעתי שזה יכול להיות פשוט יותר אבל התעצלתי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 6 - Best ../images/Emo106.gif

ג'ניפר נטלס - עוד אחת שתמיד נכנסת לרשימת הוורסט האישית שלי היא ג'ן. אני אוהבת אותה למוות אבל אין לה טעם בשיט. הפעם, למרבה הפלא היא הצליחה ללבוש שמלה שתואמת את המעמד. היא נראתה זוהרת ויחסית צעירה עם התספורת החדשה והלא-כל-כך-מחמיאה-שלה (נאבקתבעצמילאלכתובמזעזעת) הגזרה של השמלה מחמיאה לה אם כי גם לה לא יזיק לעבור השתלת בובז או לפחות השתלת גרביים כמו במקרה של קרי. אבל הפעם בניגוד לאין ספור פעמים אחרות, ג'ן נראתה כוכבת במלוא מובן המילה! מהממת!
ציון - 7.5

טוב

מצד אחד (הקיצוני משמאל) השמלה שלה נראית כמו עור של דג. תגדילו ותסתכלו למטה זה ממש נראה כמו קשקשים של דג. גם האפקט של הצבע הכחול לא הועיל. אבל בתמונה האמצעית היא נראית טוב בכסף. השמלה לא נראית חייזרית ודווקא עושה רושם של משהו סולידי ונחמד. לא כל כך הבנתי את פשר הפרח/פפיון הזה למעלה בצד ימין של השמלה אבל בסדר זה לא מחריד מידי. בגדול אני מסכימה איתך, זה באמת אחד המראות הטובים שג'ניפר הציגה מזה הרבה מאוד זמן. ציון - 7.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 5 - Best ../images/Emo106.gif

גרטשן ווילסון - בדר"כ גרטשן נכנסת לרשימת הוורסט שלי. לא כי היא לא יודעת להתלבש (כאילו, גם) אלא בגלל שהיא לא משקיעה. אז גם הפעם לא עושה רושם שהיא חשבה יותר מידי על מה היא תלבש לפני שהיא יצאה מהבית אבל הפעם, כשכל השאר נראה ממש מזעזע, היא בולטת בפשטותה. איך פוקס אומרים – בייסיק איז ביוטיפול. הלך לה.
ציון - 8.

בייסיק ז אכן ביוטיפול

אבל יש בייסיק שנראה כמו שקת'רין הייגל לבשה ויש בייסיק שנראה כמו משהו שתלבשי כדי להוריד את הזבל. אני לא חושבת שגרטשן נראתה רע. היא נראית חמוד דווקא. אבל השמלה כל כך לא תואמת את המעמד שמבחינתי זה FAIL רציני. המגפיים שלה לעומת זאת- מהממים! ציון - 5.

אולי היא המשיכה ישר אחרי זה

לאירוע חג המולד שג'ניפר הנחתה
(שאגב היה ממש טוב! מענין אם יש קטעים ממנו ביוטיוב)

LeAnnDylan

Well-known member
וואי תחפשי אם יש!

אני מתה לראות את ליאני. כפרוות!!

LeAnnDylan

Well-known member
אמג אמג אמג היא כזאת מהממת!!!#@%#^$@

גאש רוקינג אראונד זה השיר האהוב עליי מהאלבום קריסמס שלה

למעלה