CMA AWARDS 2010-Fashion Police

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 4 - Best ../images/Emo106.gif

ג'וליאן האף - התלבטתי ביני לבין עצמי מה לעשות עם ג'וליאן. מצד אחד השיער שלה מושלם ובגלל זה לבד מגיע לה להיות בבסט. השמלה שלה לעומת זאת לא כזאת להיט למרות שהיא גם לא נראית רע. היא פשוט נראית כאילו היא ניסתה להתחפש לעורב. שזה אחלה. אתן לה 2 נקודות פירגון על יצירתיות. שחור זה לאו דווקא הצבע שלה אם כי עכשיו כשהיא הפכה לברונטית זה קצת יותר מחמיא לה. הייתי מקבלת את השמלה בהמון אהבה והבנה אלמלא הנוצות למעלה אבל בסדר, אסלח לה. רק אם אפשר פעם הבאה האני, לבוא בלבוש מינימאלי, אודה לך. (אח"כ אתם מתפלאים למה חן כבר לא מגיבה פה
כל נערות הרגליים שלה חזרו בתשובה|הא|)
ציון - 8.

מהממת מהממת מהממת!

אהבתי הכל בשמלה! גם את העורב השחוט! השיער שלה מושלם האיפור שלה מושלם היא נראית כמו נסיכה מהמאה ה-17! קלאסית ומלאה סקס אפיל! הכי 10!

ווואייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיער
אמא, הרבה יותר שווה מהבלונד הזול שהיה לה
גם הגבות תואמות
השמלה קצת עמוסה אבל היא מאוד יפה עליה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 3 - Best ../images/Emo106.gif

הילרי סקוט (אהובת ליבי מליידי אנטבלום) - יש הרבה דברים שיכולים לגרום לי לשנוא את המראה הזה אבל זו הילרי וזה אדום אז אני מפתחת רגשות אהבה שנאה. אני שונאת כשבד סאטן מלווה בתפר זה פוגם בזרימה ובעיני זה ממש מיותר. אולי זה ניסה להשוות להיל מראה חטוב יותר אבל אני אוהבת את הילרי שלי צ'אבית וכל ניסיון לטשטש את זה מעלה לי ת'סעיף! מה שכן הפרח במעלה השמלה פשוט מושלם והו-סו הילרי
השיער יכל להיות קצת יותר מענין אבל כשאת מושלמת את מושלמת.
ציון - 9.

טוב הדירוג הזה מושחת../images/Emo69.gif

לרגע נבהלתי כשראיתי את ליידי איי בתמונה למעלה ואמרת שאלה לא נכנסו לדירוג. חששתי לשלומך לרגע, אולי שאפת יותר מידי עשן לריאות
בכל אופן עכשיו אנחנו מקבלים את דילן הקלאסית שמזילה ריר על נשים דשנות ואדומות. אגב גם כשלא השתגעתי על השמלה הזו, היא מוכיחה את הטענה שלי לגבי נשים עסיסיות ואדום. אומנם זה לא אדום לוהט כמו של טיילור אבל זה יושב הרבה יותר טוב על הילרי. את השיער שלה ממש לא אהבתי. היא הייתה צריכה לאסוף את כולו למעלה. יש משהו סקסי בתמונה אבל לא הייתי ממקמת אותה כל כך גבוה. ג'וליאן הייתה הרבה יותר מדהימה! ציון - 7.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 2 - Best ../images/Emo106.gif

ליאן ריימס - אחת היחידות שתמיד אפשר לסמוך עליהן להיראות נהדר. תמיד. אז זה לא מראה מתוחכם מידי או נוצץ מידי אבל זה פשוט וזה עובד. ועם כל הדיזאסטרס שהופיעו בטקס שם, היא הייתה בין הטובות. אוהבת את הגוון של השמלה עליה. עם כל שנאתי לדברים מנצנצים אני דווקא אוהבת את השלכת בראש השמלה. העקבים שלה חמודים והקלאץ' תואם. אין הרבה מה לא לאהוב במיוחד כשהשיער ככה מחמיא לה מאוד והמייקאפ שלה מושלם.
ציון - 9.5

הולי שיט ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

ליאן לא במקום ראשון?! באמת שאפת יותר מידי עשן לריאות!! בעיני השמלה הייתה חמודה, החמיאה לה מאוד, העקבים שלה יפים, השיער מושלם והאיפור גם. הייתה מקבלת בכיף 8.5 טוב עכשיו אני חייבת לראות מי מקום ראשון. מי העזה לעקוף את ליאן והילרי

הופה, תראו מי עובדת על שרירי הידיים

היא מהממת בעיניי! יש לה רגליים מדהימות אז האורך ממש הולם אותה, אוהבת את העקבים וגם השמלה היא פשוטה מאוד והולמת מאוד. השיער אסוף ממש יפה והכול ביחד פלוס המתכת במעלה השמלה ממש מזכיר אותה כלוחמת רומית.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 1 - Best ../images/Emo106.gif

ג'ואנה גרסיה - אין לי מושג מי זו. ופראנקלי איי דונט גיב א קראפ אבל דאם! שיז הוט! היא נראית כמו גרסה צעירה של קייט וולש
הסגול מהמם עליה המחשוף מחמיא השיער שלה מושלם והאיפור גם. אין הרבה מה להוסיף, שלמות מכף רגל ועד ראש! הו ודארלינג, למרות השריפה המיטה שלי קרה. את מוזמנת תמיד לבוא לחמם אותה
ציון - 10.

מי../images/Emo6.gif

טוב הסגול הזה נחמד. השיער שלה מושלם וזה יושב עליה יופי. הייתי נותנת לה 9 וממקמת אותה במקום השלישי מתחת לג'וליאן (1) וליאן (2) ותפסיקי להזמין נשים למיטתך! לאסביין

LeAnnDylan

Well-known member
אבל נתת לה ציון יותר גבוה משל ליאן

אז איך שמת אותה נמוך יותר

חחחחחחחחחחחחח נו איך את לא יודעת מי זאת!

זאת שייאן מריבה. וואי הרגת אותי עכשיו
אני חולה על הצבע!

LeAnnDylan

Well-known member
מה?! אבל היא בכלל לא דומה לשאיין :|

טוב לא ראיתי ריבה שנים. אני בכלל לא זוכרת איך היא נראתה. רק שהיא הייתה בלונדה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 10 - Worst ../images/Emo129.gif

מירנדה למברט - קשה לי להשליך את אישתי לכלבים אבל כשאת נראית בהריון ואין לך שום בייבי בלייק בבטן זה לא טוב. אנד דונט גט מי וורונג, אני אוהבת לי סאם צ'אבי רן אבל כאן היא נראית כמו איזה עקרת בית נואשת. אני מתגעגעת לתקופות שהיא הייתה באד-אס קשוחה ומגניבה. כל טיפת מגניבות שהייתה בה התפוגגה. היא עדין מדהימה אבל הפכה להיות אחת מהעדר. (מה שכן חייבת לציין שהבובז שלה.. אמג
)
ציון - 6.

הו רוע

מצד אחד כשמסתכלים על התמונה השמאלית של כל הגוף אני חושבת לעצמי שזה דווקא נראה טוב ויחסית מחמיא לה. ואז כשאני מסתכלת בתמונה הימינית של התקריב קודם כל אני מסתנוורת מהיופי האלוהי ומהחיוך. אוי החיוך
(ואף מילה על השיער המושלם
) אבל כמו שהתקרבנו לפנים התקרבנו גם לשמלה ובמבט מקרוב היא לא נראית טוב בכלל.

למעלה