CMA AWARDS 2010-Fashion Police

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 9 - Worst ../images/Emo129.gif

מרטינה מקברייד - אני אוהבת את מרטינה גם כשמה שהיא לובשת נראה כמו חליפות הפלסטיק שזוכים לקבל קורבנותיו של דקסטר (נו בצירוף שקיות הזבל השחורות, למה להיות קטנוניים
) השיער שלה לשם שינוי נראה טוב והאיפור מחמיא לה. חבל שהיא לא מוצאת לעצמה סטייליסטית נורמלית (או אפילו שואלת לדעתה של בתה הגדולה לפני שהיא יוצאת מהבית) היא גם יכולה לחזור לבלות בחברתן של ליאן ריימס וג'וליאן האף. רק טוב יצא מזה...
ציון - 5.

../images/Emo250.gif

מזה אהבתי את זה
כאילו, בחיים לא הייתי לובשת את זה. אבל אני כל כך רגילה לראות את מרטינה לובשת זבל שפתאום הזבל שהיא לובשת נראה מיליון דולר
איך נתת לה להיכנס לורסט זה הכי טוב שהיא לבשה אבר
הורסת כזאת

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 8 - Worst ../images/Emo129.gif

לייטון מיסטר - כולנו שואלים את עצמו מה בלייר וולדורף עושה על השטיח השחור מחופשת לגוויה. אז כן התשובה של 'היא משחקת בסרט החדש של גווינת' פאלטרו' מזה לא מספקת הרי גם לגווינת' אין שום סיבה להיות שם. לייטון לובשת את שמלת גזרי העיתונים שקרי לבשה מתישהו שאם היה לי כוח להיזכר בזוועות הייתי מריצה חיפוש (נו רעות בטח תזכור, זה הטקס הזה שבו היא נראתה כמו דראג קווין) רק שלייטון ביקרה לפני בשירותים וחתיכת נייר טואלט משומש נתקעה לה בתחתון. סרינה (וון דר וודסון) לא הייתה מאפשרת לזה לקרות...
ציון - 4.

הו סרינה../images/Emo99.gif

סרינה באמת לא הייתה נותנת לזה לקרות. אף פעם לא אהבתי מה שבלייר לובשת אבל מה שלייטון לובשת הרבה יותר מזעזע. איך נתנו לבחורה כזו לשחק מישהי עם כל כך הרבה סטייל? היא באמת חיוורת מידי ונראית כמו גרסה נשית של מייקל ג'קסון (ר.י.פ) לא אהבתי אט אול!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 7 - Worst ../images/Emo129.gif

קייטי קוק - הפעם לשם שינוי אין לי שום בעיה עם הנצנצים והפאייטים והקרי אנדרוודיות שבענין אבל הגזרה פשוט מכוערת ומבגרת וקייטי שבדר"כ נראית מעולה נראית כמו סבתא של עצמה. העקבים משעממים התסרוקת לא מחמיאה האיפור מבגר שום דבר בהופעה הזו לא נכון. סתם בזבוז של פנים יפות וגוף שהייתי מצרפת למיטתי.
ציון - 4.

פיי היא באמת נראית קשישה

איי דונט גט איט היא בדר"כ נראית ממש טוב למה לה להסתפר ככה:/ זה לא השמלה שלא נחמיאה זה השיער והאיפור. דיסלייק

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 6 - Worst ../images/Emo129.gif

שריל קרואו - אנחנו אוהבים את שריל ולמרות שאין לה שום קשר לעולם הקאנטרי היא מתעלקת עליו כבר שנים אז כבר וויתרנו והכנסנו אותה לקומונה. את השמלה שלה היא וודאי השאילה מארונה של אישתו של המוסלמי שזימר לה באחד השירים באלבום האחרון (והכושל) שלה. וככה בדיוק היא נראית. מוסלמית כושלת. למזלה השיער שלה נראה נפלא ועדין יש לה סאם-וואט לוק של כוכבת. אחרת מזמן היו עורכים עליה חיפוש גופני פולשני ומעיק ומשאירים אותה להירקב באיזה תא מאסר ללילה (עד שקיד רוק ישחרר אותה בערבות) על אחזקת מריחואנה.
ציון - 4.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 5 - Worst ../images/Emo129.gif

קלי פיקלר - פיקי ניסתה להתחפש לכד השמן הקטן. רק שפיקי ענקית והבובז שלה נשפך מהשמלה (חבל, זה אמור להספיק לשמונה ימים) אז התחפושת לא כל כך מוצלחת. כולנו אוהבים את פיקי בין אם אתם מוכנים להודות בזה או לא, הבחורה היא פשוט טעות מהלכת. כל פעם שהיא נמצאת על המסך זה גורם לי לתפוס את ראשי בחוזקה לנענע אותו בחוסר אמון ולשאוג לאלאלא לעבר הצג. למה היא עושה לעצמה את זה? היא הייתה נערת כפר חמודה, תמימה וניתנת לעיצוב. איך קרי הצליחה לחרב אותה כל כך מהר? הגיע הזמן לומר קדיש.
ציון - 4.

מה יש לך זה מהמם!

אז מה אם היא נראית כמו חנוכיה?! זה יפה! זהב זה טוב נצנצים זה נהדר ופיקי. נו! חייבים לאהוב את פיקי
מיד להעביר אותה לבסט!
|מצליף|

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 4 - Worst ../images/Emo129.gif

גווינית' פאלטרו - זה לא סוד שאני שונאת את האיטריה הזו שמנסה להידחס לחיי בכוח. קודם בגלי עכשיו פה. שתישאר עם התפוח שלה ועם הסרטים הכושלים שלה ותניח לנו לנפשנו. השמלה שלה נראית כמו לונג שהיה לנו במועדון הנוער במושב כשהיינו בני 12 (אי שם בניינטיז) אז אפקטי הגוונים הלא משתלבים הללו היו מגניבים. אולם האיטריה ניסתה להיות קולית וליצור יחד עם בתה הקטנה יצירות א-סימטריות להאלווין. וככה השמלה הזו נראית – כמו ניסוי וטעייה עם דגש גדול על טעייה.
ציון - 3.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 3 - Worst ../images/Emo129.gif

לין אנדרסון - אין לי שמץ של מושג מי זו ואני די חוששת לגגל. הבחורה נראית כמו המכשפה הרעה מהמערב בשילוב עם סבתא לאה יש לה מאה (מאה חתולים) השמלה שלה מזעזעת העליונית שלה מחרידה, החיוך שלה מזויף ואת הספר שלה צריך לתבוע.
ציון - 1.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 2 - Worst ../images/Emo129.gif

קייטי ארמיגר - אני אוהבת את קייטי אבל הפעם ממש כמו שירה היא גרמה לי לדמם. מהעיניים. זה נראה כמו משהו שגאגא תלבש ועם כל הכבוד לגאגא מקומה בטקסי הביזאר של האמטיוי לא בשטיחים הכחולים והשחורים של עולם הקאנטרי. מה גם שהאיפור והפריזורה השוו לה מראה של ערפדית על אף שזה מאוד אופנתי, זה ממש לא מחמיא. ביג FAIL.
ציון - 1.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gif מקום 1 - Worst ../images/Emo129.gif

דברה אלן - בגדול – וטפ. בקצת יותר מלל – מה לעזאזל נראה לה?! אין לי מושג מי זו ההזויה הזאת ולמה נראה לה שהיא מחללת את הטקס שלי ועוד עם שמלות שר ממוחזרות. האני פליז, אם את מחליטה ללבוש רצועות סאדו מאזו לטקס קאנטרי שמרני לפחות תלכי על משהו חדשני. מיחזור תלבושות ותסרוקות של סוני ושר זה סו לא ווינטאג'. מה שכן חבל שגלימת הדרקולה שלה לא גדולה יותר. אולי זה היה עוזר לי לשמור על 15 הכדורים שבלעתי היום להישאר איפה שהם אמורים להישאר...
ציון - 1.

LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואו כשראיתי אותה לא יכולתי להפסיק לצחוק במשך איזה 10 דקות
היא כזאת פרייסלס
מלכה!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gifלסיכום../images/Emo70.gif

אומנם הטקס מבחינת הופעות וזכיות היה אחד המוצלחים אבל מבחינת המראות הוא היה קצת יבש ומשעמם. עכשיו שכראיתם את כל המראות, מה דעתכם עליו? את מי הכי אהבתם? המראה של מי גרם לכם לרצות לעקור לעצמכם את העיניים עם מזלג? כל העולה על לבכם, עכשיו זו ההזדמנות לשפוך...

למעלה