McMyWeekend

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהמון מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!!D:

kelly7i

New member
חח בתאריך של ידיד שלי../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

מזל טוב!!!DDDD:
|בלונים|
חח גדולי ממני ב-6 ימיםXD

white in Angel

New member
XDDDDDD זה הזכיר לי את השורה

מ- TLS I'm dying to thank you all XDDDDD מזל טוב....פחדתי לפתוח שירשור כי חשבתי שאולי אני טועה ><" אני כאפה פחדנית....סוריי שלא פתחתי לך שירשור... תגידי לאן נעלמת את??

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo41.gifThere's No Sympath For The Weekend../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies The End
The Winner Takes It All
Lies (acoustic) POV (Acoustic) Falling in Love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Sabaton – Ghost Division, Primo Victoria Children of Bodom – Bastards of Bodom, Blooddrunk Madonna – Die Another Day Garbage – The World Is Not Enough Escape The Fate – The Guillotine, The Flood, As You're Falling Down, There's No Sympath For The Dead
Stiff Dylans – Ever Fallen In Love DJ Khaled – Out Here Grindin', I'm So Hood Red Jumpsuit Apparatus – Fcae Down, Atrophy Rihanna - Disturbia Forever The Sickest Kids – Breakdown Secondhand Serenade – Your Call Atreyu – Blow PCD – When I Grow Up Jonas Brothers – Burnin' Up Drop Dead, Gorgeous – Well I Never… , Worse Than A Fairy Tale Linkin Park – Breaking The Habit
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
, אסקייפ דה פייט
.
אלבום שחרשתן עליו: אדיו אקטיב, ETF - Dying Is Your Latest Fashion.
קליפ שעשה לכן את זה: ETF - The Flood. קרייג
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי, גוסיפ גירל
.
משהו ש...
הכעיס אתכם השבוע
:
מגמת אומנות.
ושהייתי חולה כמעט כל השבוע ><'
משהו ששימח
:
בגלל שאני דוברת כנראה שאני אסיים את הבגרות 5 יחידות שלי באנגלית בכיתה י"א
והצטרפתי לקומונה של אסקייפ
משהו שהעציב
:
נמנמנ לא עולה לי משו בראש כרגע.
ציטוטיה: בהודעה הבאה <: טומי ומורני
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sabaton - Ghost Division
Lies
BFMV - Bries In Vain
Bonny Tyler - What A Feeling
SOD - Little Things
המלצת השבוע: אאללללללללל תלכו למגמת אומנות!!!!!!!!!11111111
התמונה הכי חמה: כי חרשתי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo41.gifציטוטיידה../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

כמובן, שוב שיחה עם טומי
לא יכולתי לוותר על זה השבועXDD אז דיברנו על זה שלפעמים מפלחים דברים מחנויותXD :
(01:07) Vansi™ ;; I'm: okay not anymore but a few times yes *hides behind my chair* just like.. small stuff! heheheeee (01:08) Tom...Give me a:
thats so naughty *spanks you* lol. accept the song moomoo! (01:08) Vansi™ ;; I'm: oooo oops XD (01:08) Vansi™ ;; I'm: hehehe its not that bad everyone does it (01:09) Vansi™ ;; I'm: well actually i did it once when i was like in the 6th grade and my friends started too XD (01:10) Tom...Give me a: lmfao gawwwd we dont do all that, only the chavs (01:10) Vansi™ ;;I'm:
you ENGLISH ppl are too delicate (01:10) Tom...Give me a: lmao us english people are too nice! (01:11) Vansi™ ;;I'm: yes yes true (01:11) Vansi™ ;;I'm: hmmmmmm
(01:12) Tom...Give me a: oh dear fuck uve gone on the british people are amazing thing again lol (01:12) Vansi™ ;;I'm: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD again?! Like when did I stop?
(01:12) Tom...Give me a: ur always on it, I love british people, I love danny, israeli girls love cute british guys lol (01:12) Vansi™ ;;I'm: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD youre killing meeeeeee (01:13) Tom...Give me a: hahaha im not! ur still alive aernt ya? (01:14) Vansi™ ;;I'm: lmaooooooooooooooooooooooooooooooooooo barelyyyyyy (01:15) Vansi™ ;;I'm: *הוא שלח לי שיר ומרוב שצחקתי ביטלתי אותו* (01:15) Vansi™ ;;I'm:
………….. shit XDDDDDDDDD (01:15) Tom...Give me a: whats going on! lol (01:16) Vansi™ ;;I'm: i cant stop laughing thats what! (01:16) Tom...Give me a: hahaha u see you yeah? STOP loll (01:16) Vansi™ ;;I'm: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oh god i've got tears in my eyeeeees (01:17) Tom...Give me a: well dont cry u silly muffin nobody has died (01:17) Tom...Give me a: well they have but we dont know about it and we dont know them (01:17) Vansi™ ;;I'm: stoooooooooooooooooooopppppppppppppppppppp (01:19) Tom...Give me a: im not doing anything! Unless ur telling me to shut up in which case that wud be very mean...then id be the one crying instead
(01:21) Vansi™ ;;I'm: hahahaha NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i'm nooooot i'm just laughing so hard my stomach is flippin (01:21) Tom...Give me a: maybe u shud have sent it to the olympics then (01:22) Vansi™ ;;I'm: hahahahaha maybeeeeee (01:23) Tom...Give me a: hehe come on now love chill, calm dowwwwn (01:25) Vansi™ ;;I'm: its all your fault youre a cracker!​
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו כמה צחקתי
נמנמ וכמובןןןןן איך אפשר... שיחות שלי ושל מורן במסן: אני - קניתי מלא בגדיייייייים
מורן - זונה
~ אני- כן אני יודעת לנגן את TCFC
[גיטרה| מורן- זונה כבר אמרתי?
אני- כן
אני צריכה לקבל שנקל על כל פעם שקראת לי זונה
מורן- לא מגיע לך אפילו שקל
~ מורן - זונה בריבוע
אני - זונה בריבועבועעעע מינוס 6 בחזקת 2 קוסינוס 22 כפול סינוס 78
מורן - שווה זונה למרות הכל
~ מורן - גם השיער שלי חלק אני - אז למה את תמיד מקלל אותי כשאני אומרת לך שהשיער שלי חלק?
מורן - כי את זונה
~ מורן - אני יודעת לכתוב את הסמל של מקפליי בגדול! אפילו בלי להסתכל! אני - גמאני
מורן - את יוןצרת מהכלל
אני -למה? כי אני זונה? XDDDDDDDDDDDDDDDDD מורן - כן. אני - חחחחחחחחחחחחחחחח יאוווו חשבת אי פעם איך יראה מקוויקנד עם ציטוטים שלנו?
ככה - [סיון: יאו את יודעת ש---- בלה בלה בלה || אני: זונה
] [סיון- חחחחחח גמאני גמאני!!! || אני - כי את זונה
] מורן - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~ אני - אני כבר אתחיל להיעלב אם לא תקראי לי זונה!
XDDDDDDDDD מורן - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה השם חיבה שלי אלייך --------- זזההההוווווווווווווווווו חחחחחחחחח מורן כפרעלייך
-ניראלי אני אעיף את ה-
ואשאיר רק את התות
הממממ-

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifXDDDDDDDD../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל את באמת זונה ><"
ואני עדיין אוהבתותך
33333333>

Little Sapir

New member
My Weekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
דווקא השבוע חרשתי עליהם... Lies, POV, TLS, Corrupted, FIL, Lies ACOUSTIC, I Kissed A Girl, The End, Ignorance, Umbrella.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Pink - So What Green Day - Brain Stew killers - somebody told me Rihanna – Disturbia מלא של Paramore
קליפ שעשה לכן את זה:
Rihanna – Disturbia מזכיר לי את Lies קצת חח http://uk.youtube.com/watch?v=47SItfZzvQY McFly- Lies[Acoustic]- http://uk.youtube.com/watch?v=6C2CKHm_L0k
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול, הישרדות, טופ מודל, הפיג'מות, החיים עם דרק, חשופים. כל השבוע אני מתכננת לראות את קאמפ רוק ואת האביר האפל אבל לא יוצא לי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אוטובוסים, שהייתי חולה.
משהו ששימח:
שקיבלתי את הסינגלים, מתחיל להיות נחמד בשירות.
משהו שהעציב:
שהצבא דפק את חברה טובה שלי.
ציטוטיה:
-בשירות- המחשבים נדפקו והתחילו לעשות קולות של התראה אז המחשבים של כל האנשים הרעישו ככה. מישהי 1: "מה המחשבים התקלקלו?" מישהי 2: "לא, אנחנו סתם מנגנים." זה היה מצחיק באותו הרגע. אני וחברה שלי נרשמנו לאתר כלשהו והיה צריך אימייל. חברה: "אני לא זוכרת את הסיסמא של האימייל שלי." אני: "אז תפתחי חדש." חברה: "לא רוצה לפתוח חדש אני אשכח את הסיסמא." אני: "נו תפתחי!" חברה: "לא רוצה! אני כל הזמן פותחת!"
המלצת השבוע:
אל תשנו עם מזגן דלוק בלילה על 21 מעלות.
התמונה הכי חמה:
שלום דאגי...

ZivMusic

New member
The (Week)end.

נכון שאני יצירתית ? D:: מצעד הלהיטים של מקפליי: the end כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע boys like girls - thunder
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות וכאלו . משהו ששימח: אממ..? ><" משהו שהעציב: הייתי חולה יומיים. ולא יכולתי לבוא לבצפר לעשות לפינג שנה טובה XDD ציטוטיה: ~אחשלי נעלם~ אמא: "איפה תומר?" אני: "הוא לא איתך?!" ~מתחילים לחפש~ אמא: "שיט! הוא עם המצלמה!" ~שיעור ספרות~ היינו צריכים לצייר את הבצפר האידיאלי XD אני: "הבצפר שלנו מאוד גדול אבל יש רק תא שירותים אחד" המורה :" אה. אבל מה לומדים בבצפר שלכם?" חברה שלי: "איך להתאפק!" ~סיפרתי משהו שקרה בבצפר~ אני: "והוא אמר 'אתה תעשה אתזה' והשני אמר 'לא אתה תעשה אתזה' והם רבו וצעקו 'לא! אתה תעשה אתזה!' : אבאשלי: "רגע, על מה הם רבו ?" אני: "לא זוכרת." מתנגן בראש / בפלייליסט: ><" המלצת השבוע: גלידת קוקוס*_________* ~מורנשתקי
~ התמונה הכי חמה:הוווו

avivoOsh2

New member
boys like girls - thunder../images/Emo47.gif חח

לאנורא תעשי לי פעם אחרת כפרהעלייך נשמה עיינים ציצי עגןן "משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות וכאלו ." O:? דבריתי קיצ.

למעלה