מפגש לחלוקת פלייארים ופוסטרים!

lacrimosa girl

New member
הו, ואני יכולה לתלות

באזור רחובות, יבנה, אשקלון וקרית מלאכי. אני יכולה גם לדאוג שכמה פוסטרים יגיעו לנתיבות וכו'

היויו

New member
שדרות!!

אם את יכולה לגרום לכמה להגיע אלי למשרד, זה יהיה מצויין! אני אפילו יכול לכבד באספרסו מעולה

The Cat Woman

New member
הלוווו גברת- אשקלון שלי ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

אני יכולה לתלות ב"צליל" (מכירה את בעלת החנות
) יכולה לתלות בפאב-קפה "הנשיא" (מכירה את הבעלים
) ויש שם מלא פריקים יכולה לתלות בפיק, סקובר (לא מכירה שם אפ'חד אבל לא שואלת אותם...
) רעיון נוסף- לכתוב את הכתובת של הפורום על הפלאייר, לכתוב שיש מסיבה ב27/9 במועדון המוסד ולכתוב "לפרטים נוספים" ואז הטלפון והשם שלי כך שמי שצריך עזרה בכל נושא שהוא- יוכל לפנות אלי (או לכולכם) ולעשות לעצמו חיים קלים ואולי זה ידרבן הגעה למסיבה ו/או קניית כרטיס להופעה.

lacrimosa girl

New member
שימי גם בים וב``שוק`` /tapuzforum/images/emo3.gif

ואממ...ליד הקניונים. כסינו הכל/tapuzforum/images/emo6.gif

The Cat Woman

New member
ברור... אבל הכי חשוב זה איפה שציינתי

כל השאר- אני מניחה שזה תלוי בכמות הפוסטרים שיהיו.

The Fantasy

New member
לא יכולה השבוע בכלל ../images/Emo4.gif

שלא נדבר על חמישי...לצערי... תהנו מי שכן הולך, ותחשבו עליי

ש נ י1

New member
רק לא בשבוע הקרוב!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יהיה בבית בשבוע הקרוב ולא אוכל להגיע (אני גם לא יהיה בפורום
) אז אני ממש ממש מתחננת שלא תעשו את זה השבוע! אני חוזרת ביום ראשון אבל גם ביום הזה אני לא אוכל... אני ממש רוצה להיות במפגש הזה

זה חייב להיות השבוע, נכון?

כי אחרי כן אז כבר מתחילה חופשת סוכות וזה קצת חסר טעם לתלות בבצפרים למשל... בלע אני רוצה לעזור

ש נ י1

New member
זה לא חייב להיות השבוע../images/Emo10.gif

לא נורא אם נתלה בחופשת סוכות.. רוב הסיכויים שהפוסטרים ישארו עד אחרי החופשה כי אין אף אחד בבתי ספר, ותולים גם בעוד מקומות.. ואני גם לא יכולה השבוע

צריך אבל להתקדם כמה יותר מהר :/

יש ממש מעט זמן, ואנחנו צריכים לגרום לעוד ה-מ-ו-ן אנשים לקנות, אני לא יודעת אם מותר לי לפרסם פה כמה בדיוק נמכרו/חסר, אבל תסמכו עליי, צריך עוד המון. כל עזרה תעזור, לא חייבים לעשות את הכול בבת אחת, מי שיכול מחר ילך מחר, מי שיכול ביום אחר שילך ביום אחר. אפשר לארגן כמה מפגשים. בשרשור הקודם עלו המון רעיונות, צריך לנסות לבצע אותם, לא?

ש נ י1

New member
אני שייכת לאיזור נתניה...

אז מי שגר שם (אהמ דניאל אהמ) יכול לבוא איתי שבוע הבא. אלא אם כן כולם ילכו השבוע

זאת לא הנקודה../images/Emo3.gif

ההופעה היא ביום האחרון של חופשת סוכות. אין הרבה טעם שיחזרו מהחופשה ואז יראו את הפוסטרים

ש נ י1

New member
אבל יש עוד את שבוע הבא..

אין רווח בין יום כיפור לחופשת סוכות?

הממ..

הייתי מאוד שמחה לעזור עם כל העניין הזה של הפוסטרים והפלייארים,אבל אני לא אוכל להגיע לת"א בשבוע הקרוב,ועל אחת כמה וכמה שלא מחר

lacrimosa girl

New member
ממ.. אני בעד להפגש בסביבות 4-5 ככה.

אני אגיע לת"א רק בסביבות 2, ואני גם חייבת לקפוץ לפשפשים, אלא אם כן מתחשק לי ללכת ערומה. זה יכול להביא לנו המון תשומת לב, אבל לא בהכרח נשיג את המטרה המקורית
ואממ, לאיזה מקום ציבורי גדול [כמו הסנטר למשל] הדרן קרוב? נפגש שם ^^

למעלה