מפגש לחלוקת פלייארים ופוסטרים!

The Cat Woman

New member
מההההההההה????

א. הגעתי ב6 וחצי אחרי ייסורים קשים, חוצמזה שדיברנו על 6 בערב לא על 5! ותכננתי באמת להגיע ב6! אז זו לא ממש אשמתי שאף אחד לא טרח להודיע לי שאתם נפגשים ב5 או לפני זה... ב. לעג לכם? O_ס לא נראה לי. ג. לא היו לי "שיחות שלא נענו" משמע- הפלאפון לא צלצל בכלל. אז או שלא התקשרתם או שהפלאפון שלי דביל (סיכוי סביר לאופציה השניה) ד. הומו
... לא נשארת איתך במסיבה! |סנובית|

Bassיסט

New member
וואו אם מישהו יכול...

לשמור לי שתי פוסטרים של ההופעה לתלות בחדר? אני ממש אעריך את זה...

הו היה כיף! ^^

יש לי המון המון פוסטרים וגם קצת פלייארים, אז אנשים שרוצים לעזור לי לחלק אותם לדבר איתי! אביעד ואיתי, כרגיל אתם הומואים, אני לא מופתעת. תלינו כבר עכשיו מלא פוסטרים, חילקנו פלייארים, וחוץ משני מניאקים - אחד שאמר שנייטוויש זאת להקה גרועה וכמעט הרגנו אותו
ואחד שזרק את הפליאר, כולם דווקא נראו נלהבים והכניסו את הפלייאר לתיק. אפילו הצימחונאצים והפאנקיסטים מהכיכר
טוב כשיש לנו דוגמנית פוסטר כמו ענבר, מה ההפתעה
התאפקנו מאוד לא לתלות את הפוסטרים על השלט ההוא של "לא לתלות פוסטרים פה", אז תהיו גאים בנו
ובשלב מסויים כשהשתעממנו ציירנו שפם לאנט
(כן מאוד בוגר) תחכו להמון תמונות משפילות בהמשך.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאביעד הומו ../images/Emo11.gif איתי הומו ../images/Emo11.gif

אולי הם בכלל ביחד? O_ס

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני חושבת ככה
אוף באסה שלא יכלתי לבוא לת"א היום
טוב נו, בקרוב נסיעות חינם, אני אהיה שם הרבה
[כאילו שיהיה לי זמן אבל לא משנה חחחח]

The Cat Woman

New member
לא לא... ממש לא באסה, תאמיני לי

אם הייתי יכולה לחסוך מעצמי את הטרטור הזה- הייתי עושה זאת. אבל... לצערנו אפשר רק להחליף משעון קיץ לשעון חורף ולא ימים שלמים...

וואי את צודקת../images/Emo12.gif

אביעד הלך "לבדוק אם יש רכבת ולחזור" בדיוק חמש דקות אחרי שאיתי הלך "להיות קצת עם החברים שלו. מחשיד... מחשיד..

10th Man Down

New member
איתי הלך לקנות אולסטאר עם ידידה שלו

ואז אמא שלה החזירה אותו הביתה

dralan

New member
XDD

נראה שצריך להפוך את שם המשתמש ``פורום נייטוויש`` לצבעוני P:

גם גורר אותי כשאני חצי מתה לתל אביב,

ואז בורח ומשאיר אותנו עם כל העבודה, בלי להגיד שלום (בטלפון לא נחשב), וגם יש לך תלונות?

lacrimosa girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תמונות.

חברי פורום נייטוויש במסע יחצ"נות נועז, מרתק, מלהיב, מרגש ופלילי. מואהאהאהאה. תמונה 1#- אני מדביקה את הפוסטר הראשון, מול עזריאלי. [תעריכו, אני מבריזה מספרות בשבילכם.
]

למעלה