מפגש לחלוקת פלייארים ופוסטרים!

The Cat Woman

New member
יאאא אולי תחכי לי קצת ואני אבוא איתך?

אני פשוט עם אמא בבוקר ולא יודעת כמה זמן זה יקח.... ואני רוצה פשפשים! ^^ ואני חייבת להגיע לסנטר גם אח"כ... ולפי מה שהבנתי הם רוצים להיפגש בעזריאלי =\ כי הדרן זה משהו כמו 10 דק' הליכה משם.

The Cat Woman

New member
מונית שירות. יותר מהיר ובלי אתיופים מקיאים...

(יש לי טראומה עדיין מהבחורה האתיופית המקיאה ת'נשמה הזאת באוטובוס
)

The Cat Woman

New member
אהה לא. אני לוקחת מונית ישירה לת"א.

רוצה להיפגש איפשהו על הדרך (צומת סילבר?) ואני אקח אוטובוס? אבל לא 301
כי אני אתאבד עד שנגיע לשם עם כל האתיופים והמקיאים האלה... אממ.. עוד רעיון- אם את יכולה להגיע לתחנה מרכזית וניסע ביחד במונית שירות... אבל זה סתם עולה לך יקר (כמו שלי יעלה להגיע לקסטינה) וזה גם טרטור בשבילך. עדיף לך 369 מקסטינה לא?

The Cat Woman

New member
אהה את בפנימיית גבעת וושינגטון?../images/Emo12.gif

הייתי שם פעם בכיתה ח' או ט'- למשך 5 ימים. ישנו שם באיזה חדר של בנות
היינו כמה חבר'ה מהשיכבה- למדנו פרסום ושיווק מוצר וגם בנינו מוצר משלנו. היה ממש כיף... פעם ראשונה בחיים שלי שהלחמתי מעגל חשמלי O_ס

The Cat Woman

New member
כן ../images/Emo46.gif תודה לכל מי שדפק לי את היום

איתי ברח אחרי 5 שניות בדיוק (ואחרי זה אתה מתלונן שלא שמים עליך?) אביעד "הלך לבדוק מתי יש לו רכבת" ואז פשוט לא חזר ואף אחד לא טרח להודיע לי שהולכים לסנטר אח"כ, אבל מה שכן- חפרו לי בטלפונים והייתי בלחץ להגיע לעזריאלי... מסתבר שלא הייתה סיבה בכלל לנוכחותי שם. ראבק! כך שבעצם יכלתי לעשות מה שבאתי לעשות בלי שיגררו אותי ולסיים עם זה ולהיפגש עם מי שבא לסנטר ולקחת את הפלאיירים הארורים האלה!!! בקיצור, סתם עצבים. בזבוז אטומי של כסף ועכשיו איאלץ לגרור את עצמי שוב לת"א הארורה הזו בשביל מה שרציתי מלכתחילה לעשות. יש למישהו משהו להוסיף?

TheImpactBoy

New member
חוצפנית!

גם הגעת רק 6 וחצי. גם כשבאת הסתובבת עם החבר הזה שבא איתך ולעג לנו. גם לא ענית לי לפלאפון כמה פעמים. וגם, נעלמת!! מה לעשות, אני גר בעכו, לוקח לי המון זמן לחזור. רכבת ב7, משמע אני ב 10 בבית!

למעלה