שירה בציבור.

דניאל סלומון - אין כמו האהבה שלך.

+
"...אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך אין כמו האהבה שלך..."
והמילה הקודמת שרשמתי...

אביב גפן - אהבנו.../images/Emo90.gif

"...זה שוב הגשם הראשון מנגן שירו על החלון מזכיר לי את החורף שעבר התחבקנו כשהיה אז קר..." והמילה שלי היא: מזוודות.

רבות הדרכים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רבות הדרכים- דניאל סלומון ודנה עדיני:
שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי אורזת את כל השקרים שכבר סיפרת לי והסיםור אותו סיפור של מוות ופרידה שלום געגועים להתראות לאהבה
אני מקווה שלא התבלבלתי במילים
המילה:לבד

ההמשך של הבית:../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הזיכרונות מאחורי ישארו קפואים חנות של מזכרות אקנה לי כמה חדשים שחכתי את השורות האלה

"אל תשחק איתי" של נועה פארן

"והיום אני לבדולא כל כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסאז' תאילנדי בערב רק עם הבנות לשתות קוקטייל יצאתי ייאגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי" המילה-שמיים

crazy cottage

New member
חופשי זה לגמרי לבד../images/Emo163.gif

ויש גם "כל כך טוב להיות לבד" שלי:חלון|בדגש|

חוי יש לי!../images/Emo194.gif

אל תנדנד ת'סירה אל תחפש סיבה תסתכל על השקיעה אל תחפש תשוב 'אל תנדנד ת'סירה'- של יהלי סובול
המילה היא: שמש

גלי עטרי - יש לך שמש.../images/Emo42.gif../images/Emo90.gif

"...אם יש לך שמש, יש לך שמש, יש לך שמש בליבך בוא והושט לה את ידך..." והמילה שלי היא: שעון.

ברי סחרוף- מנהרת הזמן../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

"רואה אותך מול הפנים אני גולש במנהרת הזמן אתמול מחר היום מתחברים צלילי גיטרה מסביב לשעון כמה זה קל לשבור את המחסום מחסום הקול אתה יכול לנגן אותה עד תום"
המילה: לברוח

crazy cottage

New member
אני!../images/Emo163.gif

גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. והמילה:געגוע

תברח-שירי מימון../images/Emo99.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

"אתה יכוללברוחלהעלם ולא לחזור נמאס ממשחקים של כוח נמאס מלנסות לזכור..." חחחחחחח ואם טעיתי בשם של השיר אז-אופס
המילה הבאה:עוד

למעלה