שירה בציבור.

עוד פעם- מוניקה סקס../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

"תני ליעוד להיכנס אל תוך הלב שלך רק לשמוע,רק לשמוע עוד פעימההההההההההההההההההההההה" המילה: שלי

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

"אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה"
המילה שלי:דיסק

הדג נחש - מספרים.../images/Emo90.gif

"...אחד - מספר המדינות מהירדן לים שתיים - מספר המדינות שיום אחד יהיו כאן שלוש שנים וארבעה חודשים הוא הזמן שנתתי לצה"ל לא הייתי בקבע, הייתי בנח"ל חמישה שקלים עולה נסיעה באוטובוס עירוני בעצם ארבע תשעים אבל עד שהדיסק ייצא נותרו עוד כמה חודשים הייתי בן שש כשסאדאת בא לארץ בן שבע כשהם חתמו על ההסכמים שמונה הוא המספר של אורי מלמיליאן שהוא בלי שום ספק גיבור ילדותי תשע פעמים הייתי קרוב מדי לפיגוע לפחות נכון לעכשיו עשר - התשובה הכי ישראלית לשאלה: מה המצב?..." והמילה שלי היא: מותק.

לזוז- הדג נחש../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif

"תזיז ת'תחת לפני ששירי מתעצבנת מה קרה מותק? מת העולם? מה קרה מותק? שונאים אותך כולם? קטן עליך מאמי, בוא לפה מיד תרגיש את הקצב, זוז מצד לצד הנה דג נחש, מזמינים אתכם לזוז זוז זוז יו יו"
מילהמהפכה

מוקי- שבק מיוזיק../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

"דיילות מגישות לי וויסקי מבקשות חתימה על דיסקים עסקי ה-ש' זה ביזנס ריסקי"
המילה:יחסים

מוניקה סקס - יחסים פתוחים.../images/Emo90.gif

"...גשם יורד על הלב הבודד ואין סימנים לסוף לא התכוונתי ממש באמת ליחסים פתוחים..." והמילה הקודמת שרשמתי...

../images/Emo13.gifעוזי פוקס-תחתונים וגופיות

"שלחי לי תחתונים וגופיות כאן כולם כבר כמו חיות נלחמים כמו אריות מורל-ממש גבוה ואצלנו בפלוגה מבקשים קצת הפוגה מותקלא לשלוח לי עוגה" והמילה הבאה:יום

היהודים - הימים שלנו.../images/Emo90.gif

"...ואם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אליי כי אם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת כמה לילות אסבול לבד לא שלחת לי אף אחד אף אחד..." והמילה שלי היא המילה שקרן בחרה: מהפכה.

רוח גדולה-ד"ר קספר../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כולם נוסעים ולא מגיעים הכוכבים תמיד מתרחקים בסוף לא נשאר אף אחד בדיוק כשאתה לבד היינו מהירים מהזמן הגעתי אל הסוף לא מוכן יכולתי לשתוק במבוכה או לתכנן עוד מהפכה. המילה שלי היא:
עיניים

שוטי הנבואה ואיזבו - הוא.../images/Emo90.gif

"...עיניים! הוא מבין שמיים הוא מרגיש ת'אור כשהוא עוצם עיניים אז הוא עף כמו ציפור..." והמילה שלי היא: לבד.

ToXic BoY17

New member
יהודית רביץ-שבתות וחגים!../images/Emo145.gif

ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור. לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים המילה שלי היא מקום

איך זה מרגיש- כנסיית השכל../images/Emo194.gif

"איך זה מרגיש אין עתיד באופק אין מקום שיש סיבה טובה להיות פה איך זה מרגיש להיות תמיד בצד אף פעם לא באמצע אף פעם לא קרוב..."
המילה: רוקדת

יש לי חולשה לרקדנים - ריקי גל../images/Emo90.gif

"...יש לי חולשה לרקדנים גם אני רוקדת הריקוד שלי יש לי חולשה לרקדנים האדמה תחתי רועדת רוצה אותו רק בשבילי..." והמילה שלי היא: כוכב.

כוכבים-תיסלם../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif

"אור של כוכבים אני רציתי אור ממש אך הכוכב הזה חלש...."
המילה: כמעט

ToXic BoY17

New member
ריקי גל-יש לי חולשה לרקדנים../images/Emo145.gif

"יש לי חולשה לרקדנים גם אני רוקדת הריקוד שלי יש לי חולשה לרקדנים האדמה תחתי רועדת רוצה אותו רק בשבילי." המילה שלי- רק

ToXic BoY17

New member
ארבע לפנות בוקר-יהודית רביץ../images/Emo146.gif

"אני לבד - כלום לא עוזר אני כמעט על סף משבר מתי אתה חוזר?" המילה שלי|הגדש|זוכר

מירי מסיקה - נובמבר.../images/Emo90.gif

"...זוכר את נובמבר עננים עננים בעיניי אלא לא היו חייך ולא ממש חיי יום ועוד יום ועוד יום בלעדייך ובלעדיי כבר לא היה לנו לא איך ולא היה מתי..." והמילה שלי היא: ירח.

למעלה