שירה בציבור.

סינרגיה - צועקים על אהבה.../images/Emo90.gif

"...אני מהכפר עובד קשה תמיד ניגר את כל רכושי אני לובש כאן על עצמי את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה..." והמילה שלי היא: לב.

לאן שלא תלכי- שירי מימון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש את המשפט בחתימה שלי
המילה:נהר

עבדים-ברי סחרוף../images/Emo194.gif

"על נהר אספרין ישבנו במקומות המוכרים לא רואים לא שומעים כיאלו אנחנו אוויר..."
המילה שלי : ניצוצות

מלכת יופי ניראה לי שזה של פבלו

רוזנברג אבל אני לא בטוחה "כיסים תפוחים מטיפים ובעיניה ניצוצותממועדון הריקודים חזרה עם אלף מחזרים"

קאשי - רוח.../images/Emo90.gif

"...אני מנסה לשיר ואז יוצא לי רק בכי כל היום מחכה לסוף היום שאמא תלטף את הלחי ואז מגיע והיא כבר ישנה חמש בבוקר לפחות קיבלתי זריחה מתנה..." והמילה שלי היא: אנשים.

ToXic BoY17

New member
מלך אמיתי-זהבה בן

רציתי שתהייה לי מלך אמיתי... המילה שלי:כאב

שתיקה-אביב גפן../images/Emo110.gif

"השתיקה שלי, זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי, זה הכאב הכי כואב אצלי.." המילה שלי:חושך.

אני יודע-מוניקה סקס../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif

"אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת אני חושב ש... אני חושב ש... לא צריך לחשוב על זה יותר מדי אולי כדאי לך להיסחף לתוך הזרם...."
המילה: איבוד

שי גבסו - ארים ראשי.../images/Emo90.gif

"...הולך אני כעת במשעול ההווה כילד ההולך לו לאיבוד כפות ידי הן מושטות מבקשות את העזרה להמשיך איתך את המסע ובצדדים הפרחים כאילו איבדו את זהותם מחפשים עוד קרן אור שתעזור עוד לגימה קטנה של מים ממעייני החוכמה תביא להם את התקווה..." והמילה שלי היא: שנינו.

שנינו נוסעים במכונית../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אני לא יודעת לאן נגיע שההגה נמצא בידיים שלך אתה תמיד חייב להפתיע..... המילה שלי היא:
פרח
[לא היה כבר נכון
]

גידי גוב - גן סגור.../images/Emo90.gif

"...הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור..." והמילה שלי היא: יום.

"יום יום כשאת עוברת כאן לפתע אנו לך

שורקים מן הסולם ותאמיני לנו זה הוא פשע שאת לא עוצרת לעולם..." המילה שלי: שימשיה (אם יש שיר כזה בכלל עם שימשיה....אם לא שימו מילה אחרת..)

למעלה