Mcוויקנד!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסאם41../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חולה להם על הטוסיק. D:

lotem levi

New member
סופשבוע נעים

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: 3doors down- here without you sum 41- pieces good charlotte- i heard you להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות, גיבורים משהו שעיצבן / שימח השבוע: - ציטוט השבוע:- מתנגן בראש / פלייליסט: no doubt- don't speak תמונת השבוע: domilie= dominic+emilie

rox love BSM

New member
וויקנד!!!!!!!!!!!!

שיר השבוע של מקפליי: not alone,lonly,that girl ועוד הרבה שיר השבוע לא של מקפליי: matt willis-hey kid להקת / אלבום השבוע: מקפלייייי קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי, האוס,אנשים יפים[גדעון
] משהו שעיצבן / שימח השבוע:אהממממ לא היה משהו מיוחד.... ציטוט השבוע:___ מתנגן בראש / פלייליסט:באבל ווראפ תמונת השבוע:
*מישהו מוכן להסביר לי איך לסיגי נהיה שיער כזה ארוך בקליפ עם תום?????

Lex 1

New member
אוו אנשים יפים.. ../images/Emo99.gif כזאת סדרה חמודה!

גמני חולה על גדעון נכון שהוא מזכיר קצת את טום? או שזאת רק אני..?
בכל אופן היא טיפה קטשית בטירוף לפעמים אבל אני אוהבת..
ואממ נראה לי שמו לה תוספות..

sweet shir

New member
הוא באמת מזכיר את טום. חחחחח

יואו לא ראיתי כבר איזה חודש.

m o r 1 0 2

New member
וואלה גדעון מזיכר את טום../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אני ממש אוהבת ת'סידרה הזאת אבל הפסקתי לראות

MyTearsDontFall

New member
נמנמ..

תפסיקו להשתלט על פינות גאדאמט#!@#! ~לא בעצבנות~ שיר השבוע של מקפליי: אין שיר השבוע לא של מקפליי: אבריל לאבין - When You're Gone אנריקה משהו - Do You Know הובסטנק - The Reason פוב - The Take Over, The Break's Over פרפמור - מיזרי ביזנס. להקת / אלבום השבוע: פרמור. קליפ השבוע: פוב - The Take Over, The Break's Over אבריל לאבין - When You're Gone תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמנמנ קליק. משהו שעיצבן / שימח השבוע: אילתאילתאילת. ציטוט השבוע: "הנזלת של אקון זה האוקיינוס." XD מתנגן בראש / פלייליסט: לינקין פארק - My December תמונת השבוע: אין

Sivan McFLY

New member
אני אני אני!!!

שיר השבוע של מקפליי: don't know why fight for your right שיר השבוע לא של מקפליי: avril lavigne-things i'll never say להקת / אלבום השבוע: מעניין מי..=] קליפ השבוע: לא ממש ראיתי קליפים.. רק ביוטיוב תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פרויקט מסלול/JML משהו שעיצבן / שימח השבוע: ראיתי את מקפליי בגינס!! ציטוט השבוע: "ווווווווממממממבבבבבלללללללללללייייייייייייייי" מתנגן בראש / פלייליסט: TCFC תמונת השבוע: תמונה מדהימההה

shiraz cohen

New member
If Only Time Flew Like A Dove...

Will God Make It Fly Faster Than I'm Falling In love... שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore-Hallelujah.
Paramore-That's What You Get. Paramore-When It Rains. Paramore-crushcrushcrush. Paramore-We Are Broken. Paramore-For A Pessimist,I'm Pretty Optimistic. Paramore-When It Rains. Paramore-Misery Business. Lifehouse-Hanging By A moment.
Lifehouse-You And Me. AAR-My Paper Heart. AAR-Dance Inside. AAR-Straightjacket Feeling. להקת / אלבום השבוע: Paramore-Riot! קליפ השבוע: וואי... חרשתי על MTV השבוע... Paramore-Misery Business. Linkin Park-What I've Done. Avril Lavigne-Don't Tell Me.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית-נמלטים,ג'ריקו,CSI,חברים,מועדון לילה. סרט-סיפור אהבה בלתי נשכח
,יצאת גבר,היי סקול מיוזיקל.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-מד"א התבטל. כוסאמא של המדריך הזה. שימח-אממ... החופש? וגם זה שאני יודעת לגן טיטאניק. (-: ציטוט השבוע: אממ... הכותרת... מתנגן בראש / פלייליסט: We Are Broken-Paramore. תמונת השבוע:

אלולוש

New member
בזכות מי את יודעת את טיטאניק?!

חיחיחיחיחי סתם... אתמול ניגנתי במפגש וחברות שלי מה זה התלהבו.אבל עמיר הקקי לא שמע. תיכננת ללכת בסוף לקורס מד"א?

אלולוש

New member
חזרתיייייייי

שיר השבוע של מקפליי: baby's coming back שיר השבוע לא של מקפליי:נממ שיר של all american rejects לאדעת איך קוראים לו... להקת / אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: high school musical וסיפור אהבה בלתי נשכח משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח-כל השבוע הייתי שיא העסוקה ולא הייתה לי שניה להשתעמם!ואתמול הייתי בעזריאלי במפגש פורום וראיתי את האימו הכי יפה בעולםםם!!!!!!! עיצבן--ניקיתי היום את כ-ל הבית!!!! ציטוט השבוע:"בסמטאות חשוכות בבת ים יש מלקיי כתפיים..." --מוכר ששיגענו בטאוור רקורדס מתנגן בראש / פלייליסט:מוכרכת לי מפעם...בגלל המפגש אתמול... תמונת השבוע:נמממ אין לי... שבת שלום!! הא וסורי שנעלמתי בזמן האחרון....

The Psycho Girl

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: i'll be ok (Dougie Version), just my luck שיר השבוע לא של מקפליי: כל האלבום 30 seconds to mars -a beaitiful lie והאלבום sonata artica-Succesor להקת / אלבום השבוע: sonata artica ; mcfly קליפ השבוע: ראיתי כמה קליפים אין לי מושג של מי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס ,עקרות בית נואשות , ערוץ E משהו שעיצבן / שימח השבוע: היה לי בגרות במעבדה באלקטרוניקה קיבלתי 98 היה כל כך מפחיד ציטוט השבוע:"נגמרהשוקולד !!!! עכשיו בטוח נכשל !!!"אני וחברה שלי בלחץ לפני הבגרות פעם הבאה אני לוקחת ריטלין מתנגן בראש / פלייליסט: כרגע כלום נהנת מהשקט תמונת השבוע:

למעלה