חזרתי ^__^
שיר השבוע של מקפליי: הממ די כל מיני שירים מכל הדיסקים חחחחחחחחחח כי חברה שלי (ליאן למי שמכירה) הביאה ת'דיסקים לסמינר.. והמדריכה שלנו הביאה לנו טייפ. ^__^ ו-Lola.
שיר השבוע לא של מקפליי: Where Is The Love? - Busted חרישה לא נורמאלייייייייייית!! Umbrella - Rihanna אבל רק בתחילת השבוע.. ראשון-שני כזה.
Lover's Spit - Broken Social Scene כי כל פעם שהתגעגעתי לBJ שמעתי 3>
להקת / אלבום השבוע: באסטד ומקפליי.
קליפ השבוע: לא ראיתי ^__^
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: המ הדברים היחידיים שראיתי היו אופרה, אודטה ומשחק החיים. XDDDDDD הו, וכמובן, חדשות. ופיק אפ.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח: הסמינרררררררררר היה כלללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךך כיףףףףףףףףף$%#@%#@$ עיצבן: זה שהוא נגמר, וסושי (זה בן אדם -> בת אדם ליתר דיוק. לא תבינו.).
ציטוט השבוע: הכל מהסמינר
אוקי, ראינו טלויזיה, וחברה שלי ליאן כל הזמן אמרה שהיא מכירה אנשים~ (כאילו פתאום היא ראתה שחקן שמוכר לה מתוכנית אחרת אז היא צעקה: "אני מכירה אותו!"
) מקרה א': משחק החיים~ *אפרת בוימבלד* ליאן: "אני מכירה אותה!" אני: "את באמת מכירה אותה!! פגשת אותה במציאות!!!" חחחחחחחחחחחחח והיא סתם אמרה את זה, היא לא זכרה שהיא פגשה אותהXDDDD מקרה ב': חדשות~ *מיקי קם* ליאן: "אני מכירה אותה." אני ~מצביעה על הציצים שלי~ "את מכירה אותם?" ליאן: "לא." אני: "אז תכירי, זה הארי וזה דראקו ~מצביעה~. הם אוהבים לשחק. אחד עם השני. בתוך הארון."
--- איזה ערס נכנס לחדר שלנו ושיר בדיוק שרה לי (זה בדיוק התנגן הקטע הזה): "יוסטון וויב גוט אה פרובלם!" XDD --- "אוווווווווווווווו סושי בחצררררררררררררר, סושי בחצרררררר סושי בחצררררר סושי בחצררררררררר! זהירות!!!!!!!!!" לא תבינו.
מתנגן בראש / פלייליסט: Where Is The Love? - Busted
תמונת השבוע: דאגי הכוסיתD: