Mcוויקנד!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנמנמ. עונה. ><

שיר השבוע של מקפליי: מממ Bubble wrap No worries שיר השבוע לא של מקפליי: יש כלכך הרבה!! Misery Business- Paramore The sweet escape- gwen stephani&akon כל האינפיניטי און היי של פול אאוט בוי
Pressure- Paramore Emergency- Paramore All We Know- Paramore Brighter- Paramore Break apart her heart- Good Charlotte כל הבלאק פרייד של MCR!!!!@#!@ כל כךךך!!!!
I'm not OK- MCR The ghost of you- MCR Boys and girls- GC sleep well tonight- fightstar better than this- busted keep your hands of my girl- GC Thunder- boys like girls hero\heroine- boys like girls 4AM forever- lostprophets monsoon- tokio hotel טוב נראלי שפה אני אפסיק D: להקת / אלבום השבוע: נמנמ. פרמור...וBLG
קליפ השבוע: מממ אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גם אין משהו שעיצבן / שימח השבוע: נמנמ. עיצבן כלום שימח לא יודעת
ציטוט השבוע: חהחהחה זה מוקדש לקיהה!!!!!!!!!!!! טוב יש לי די הרבה אני חושבתת D: *אני שומעת בלד אוף פול קיי ורואים את זה במסנג'ר.* קיה: "האהא בלד אוף שון פול!!!!!"
קיה: "בשביל דאגי אני אהיה לסבית" אני: "אבל אז את לא תיהי איתו" קיה: "אני כן. כי דאגי הוא נקבה!!!!" הרכזת שכבה שלנו: "זה ככה החוקים בכל הבתי ספר. ככה זה ברבין תל מונד, רבין כרמיאל, רבין אילת...." עומר: "אה, אנחנו רשת?!?!?!" D:D:D:D::D:: "איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך מיקרוגל!!" XDDD "זהירות, קשישים בדרך!" אני: "דנה נכון זה בא לך באינסטינקט לפנות פה שמאלה במקום לעשות את העיקוף בכיכר??!" דנה *לא מקשיבה לי*: "יואווו בנתניה יפנצ'רו לו תגלגלים!!!!" *נוסעים בחניה* אני: "אוהואו!!!!!" (צעקה!!!) דנה: "אהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (צעקה!!!) *ברקס ממש חזק!!!!!!!!!!!!!* אני: "הוא פנה שמאלה כמו שחשבתי!!!!!!" דנה: " יואוווו חשבתי שבאים לפנצ'ר לי תגלגלים כמו שאמרתי!!!!!!!!!!!" XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDD והיו בטח עוד דברים, היה שבוע אחד המצחיקיייםםם!!!!!!!!!!!!!! מתנגן בראש / פלייליסט: Sophmore slump or comeback of the year- FOB תמונת השבוע: נמנמ. אני

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח הזכרת לי ציטוט!

"איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך.... והתחיל לרוץ." חחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהומ.תודה../images/Emo24.gif

אילת עם הנבחרתתתת
הייתי חוזרת לשם עכשיו. ;[ (למרות שכמעט התעלפתי שם D:)

YuvalJones

New member
וואי =|

זה יפה אבל זה נראה כאילו עשית את זה באיזה צוק ממש על הקצה ^^" [בגלל זה הוספתי את הסמיילי הזה בכותרת התגובה ^^]

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח ממש לא^^

נמנמ זה על הסלעים בטיילת באילת ממש ליד הים ככה שבצד השני יש חול... נראלך שהייתי עושה עמידת ידיים על צוק?!? יאבא!
יש גבול לחוסר פחד שלי D:

YuvalJones

New member
חחח זה ממש נראה ככה

אם מסתכלים על זה לעומק ןלא שטחי [ואני מקווה שאת מבינה מה אני מדברת] זה נראה כאילו זה צוק.. וכאילו הים נראה נמוך יותר אז בגלל זה זה נראה כמו צוק. גרר המוח האומנותי הזה שלי ><"

Bleed for Me

New member
Everyone wants somebody to adore

But your heroes aren't what they seem When you've been where we've been שיר השבוע של מקפליי: אין.. שיר השבוע לא של מקפליי: הכל אותו הדבר,שומדבר לא משתנה.. כל האלבומים של הארקטיק מאנקיז,דה ויו ופראמור..אהה וכל השירים מבמסיבת סיום חחח להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת קליפ השבוע: MCR-Teenagers תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שרק 3 משהו שעיצבן / שימח השבוע:המוווון חזרות הורגות למסיבת סיום שתהיה ברביעי ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:paramore - Stuck On You תמונת השבוע:אלכס-->

sweet shir

New member
חזרתי ^__^

שיר השבוע של מקפליי: הממ די כל מיני שירים מכל הדיסקים חחחחחחחחחח כי חברה שלי (ליאן למי שמכירה) הביאה ת'דיסקים לסמינר.. והמדריכה שלנו הביאה לנו טייפ. ^__^ ו-Lola. שיר השבוע לא של מקפליי: Where Is The Love? - Busted חרישה לא נורמאלייייייייייית!! Umbrella - Rihanna אבל רק בתחילת השבוע.. ראשון-שני כזה.
Lover's Spit - Broken Social Scene כי כל פעם שהתגעגעתי לBJ שמעתי 3> להקת / אלבום השבוע: באסטד ומקפליי.
קליפ השבוע: לא ראיתי ^__^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: המ הדברים היחידיים שראיתי היו אופרה, אודטה ומשחק החיים. XDDDDDD הו, וכמובן, חדשות. ופיק אפ.
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח: הסמינרררררררררר היה כלללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךך כיףףףףףףףףף$%#@%#@$ עיצבן: זה שהוא נגמר, וסושי (זה בן אדם -> בת אדם ליתר דיוק. לא תבינו.).
ציטוט השבוע: הכל מהסמינר
אוקי, ראינו טלויזיה, וחברה שלי ליאן כל הזמן אמרה שהיא מכירה אנשים~ (כאילו פתאום היא ראתה שחקן שמוכר לה מתוכנית אחרת אז היא צעקה: "אני מכירה אותו!"
) מקרה א': משחק החיים~ *אפרת בוימבלד* ליאן: "אני מכירה אותה!" אני: "את באמת מכירה אותה!! פגשת אותה במציאות!!!" חחחחחחחחחחחחח והיא סתם אמרה את זה, היא לא זכרה שהיא פגשה אותהXDDDD מקרה ב': חדשות~ *מיקי קם* ליאן: "אני מכירה אותה." אני ~מצביעה על הציצים שלי~ "את מכירה אותם?" ליאן: "לא." אני: "אז תכירי, זה הארי וזה דראקו ~מצביעה~. הם אוהבים לשחק. אחד עם השני. בתוך הארון."
--- איזה ערס נכנס לחדר שלנו ושיר בדיוק שרה לי (זה בדיוק התנגן הקטע הזה): "יוסטון וויב גוט אה פרובלם!" XDD --- "אוווווווווווווווו סושי בחצררררררררררררר, סושי בחצרררררר סושי בחצררררר סושי בחצררררררררר! זהירות!!!!!!!!!" לא תבינו.
מתנגן בראש / פלייליסט: Where Is The Love? - Busted תמונת השבוע: דאגי הכוסיתD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחזרת קפראלייך../images/Emo99.gif

התגעגעתי ;[

sweet shir

New member
אני לא. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח באמת. לא חשבתי על כלום השבוע הזה. לא על מקפליי, לא על הארי פוטר, לא על BJ... על כלום!! אפילו לא על ההורים שלי!!
3333>

למעלה