חע גמני אבל לפחות אביב...
מ מאוהבת בשירים שלה New member 4/7/08 #23 כן... באמת היה יפה.... אבל אני מדמיינת את ניר יושב באולפן על אקורדיון ואני לא יכולה לא להשתעשע מזה.....
כן... באמת היה יפה.... אבל אני מדמיינת את ניר יושב באולפן על אקורדיון ואני לא יכולה לא להשתעשע מזה.....
ש שיר יצחקי New member 4/7/08 #27 אויש השיר החדש!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שיר מדהים.
א אלינה מ New member 4/7/08 #29 וואו!!!../images/Emo7.gif כ"כ מדהים ומרגש!! למשהו יש מושג איך קוראים לשיר??
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #35 אנשייייים../images/Emo41.gif זה השיר שנועם יבצע במהדורה החדשה של "עבודה עברית" איזה יופי..
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #40 ../images/Emo45.gif כל כך מזדהה....../images/Emo7.gif פףףף.. פשוט כל מילה בסלע.. כמה שאני מזדהה עם מה שהוא אומר, ולא משנה כמה פעמים אני שומעת את זה, זה פשוט מאוד נכון.. והוא מבצע את זה יותר יפה מזהבית פסי. לדעתי
../images/Emo45.gif כל כך מזדהה....../images/Emo7.gif פףףף.. פשוט כל מילה בסלע.. כמה שאני מזדהה עם מה שהוא אומר, ולא משנה כמה פעמים אני שומעת את זה, זה פשוט מאוד נכון.. והוא מבצע את זה יותר יפה מזהבית פסי. לדעתי