לילה טוב מותק ושוב בהצלחה מחר תהיה אופטימית ואת תעברי אותה בע"ה
א אלינה מ New member 4/7/08 #61 לילה טוב מותק../images/Emo24.gif ושוב בהצלחה מחר תהיה אופטימית ואת תעברי אותה בע"ה
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #65 אני רגילה לגרסה הקצבית!!! טוב נו, גם זה טוב השיר הזה יודע להוציא מהבאסה אנשים, תנסו!
ש שיר יצחקי New member 4/7/08 #66 ש ל ו מ י ש ב ן!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףף! סליחה על ההתלהבות. אני פשוט ממש אוהבת אותו. דניאלה! שלומי המלך.
ש ל ו מ י ש ב ן!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףף! סליחה על ההתלהבות. אני פשוט ממש אוהבת אותו. דניאלה! שלומי המלך.
א אלינה מ New member 4/7/08 #69 אני לא מכירה ממש שירים של שלומי רק איזה 4/5 מקווה לשמוע עוד שירים שלו בהמשך.. כי לפי מה שיצא לי לשמוע כבר, הוא מדהים! אווווף זה עוד מעט נגמר כ"כ מהר עבר הזמן באססהה
אני לא מכירה ממש שירים של שלומי רק איזה 4/5 מקווה לשמוע עוד שירים שלו בהמשך.. כי לפי מה שיצא לי לשמוע כבר, הוא מדהים! אווווף זה עוד מעט נגמר כ"כ מהר עבר הזמן באססהה
ש שיר יצחקי New member 4/7/08 #74 אממ.. אני הייתי ממליצה על האזרח האחד[שיר מהמם],שרמוטה פוריטנית,עברנו לצפון,-Visions of Dylan Kelly and Yaela_
אממ.. אני הייתי ממליצה על האזרח האחד[שיר מהמם],שרמוטה פוריטנית,עברנו לצפון,-Visions of Dylan Kelly and Yaela_
א אלינה מ New member 4/7/08 #78 אוקיי תודה רבה ואת שרמוטה פוריטנית אני דווקא מכירה :] יאללה לילה טוב שיהיה לכולם אני זזה לישון, מחר בצפר ולא הלכתי כבר איזה שבוע חחח....
אוקיי תודה רבה ואת שרמוטה פוריטנית אני דווקא מכירה :] יאללה לילה טוב שיהיה לכולם אני זזה לישון, מחר בצפר ולא הלכתי כבר איזה שבוע חחח....
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #72 אחד השירים הכי טובים שלו../images/Emo23.gif פשוט מדהים.. איזה כיף שהוא פותח את האלבום
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #77 היה מרגש, מדהים, מעניין...../images/Emo9.gif יאללה צוותאאאאאאאא לילה טוב לכולם
ש שיר יצחקי New member 4/7/08 #76 היה ממש טוב. הכל הביצועים של השירים של נועם, הבחירת שירים המדהימה. והדיבורים.. תודה נועם