כנ"ל..
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #49 ואני שמעתי את זה בלייב../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בית הכט.. גררר היה כ"כ טוב.. ידעתי שהוא ישים את זה!!
ואני שמעתי את זה בלייב../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בית הכט.. גררר היה כ"כ טוב.. ידעתי שהוא ישים את זה!!
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #53 פחח. בואו נגזים../images/Emo3.gif ולצטט לפה מה את כתבת לי גם? סתם נשמה, הכל בצחוק.. חחח
ה הילי ילדת ירח1 New member 4/7/08 #57 אפרת גוששששש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ולחשוב שרק לפני שעה, עוד היה כל כך נוראאאא.. פתאום זה בא.... רגע עם עצמייייייי......" מדהימה
אפרת גוששששש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ולחשוב שרק לפני שעה, עוד היה כל כך נוראאאא.. פתאום זה בא.... רגע עם עצמייייייי......" מדהימה
ש שיר יצחקי New member 4/7/08 #58 אפרת גוש../images/Emo23.gif טוב לבד,שיר אחד הטובים שלה. אני כל כך אוהבת אותה.. "רגע עם עצמי, להבין אולי טוב לי בחיי"
אפרת גוש../images/Emo23.gif טוב לבד,שיר אחד הטובים שלה. אני כל כך אוהבת אותה.. "רגע עם עצמי, להבין אולי טוב לי בחיי"
מ מאוהבת בשירים שלה New member 4/7/08 #59 טוב, מחר בגרות.... אני ממשיכה לשמוע אבל מכבה את המחשב..... בהצלחה לכל מי שגם יש לו בגרות מחר