סינגלס 06

ori239

New member
לא רגשי נחיתות

ניסית להוציא אותי חסר-השכלה, נכשלת וחבל שאת יורדת כל כך נמוך (כמו כוכב נולד)

ט ל י 9 9 9

New member
לא, מאמי.

תקרא את ההודעות שלך ותראה מי ניסה להתנשא על מי. או יותר נכון, מי עדיין מנסה לעשות את זה. וכוכב נולד שולתתת :).

ט ל י 9 9 9

New member
ידידי

קודם כל, סליחה על הטעות - לא ידעתי שאתה גולש פה וכותב פה על תקן ירמיהו נביא הזעם ועל כן לא הבנתי למה בדיוק יוצא הקצף על כוכב נולד דווקא מחובב גלגלצ. ואחרי שהתנצלתי - נחזור לעלבונות. אתה שחצן ומתנשא :). ואני לא חוזרת בי גם מעניין הטיפש. סקעת - לדעתי - מעבר ללוק, הוא זמר אדיר, שלחתי לו יותר מ-SMS אחד בכוכב נולד ואני כבר לא בת 12. ותתפלא, בסביבה האליטיסטית שלך אמנם קשה למצוא כאלה (נניח....) אבל אני לא היחידה. יש לו קהל שמורכב מטווח די מגוון של גילאים. אם הוא יעלם? יכול להיות. ימים יגידו. בנתיים הוא כאן. אתה תגיד בגלל הטפט, אני אומר בגלל הכשרון. הדעה שלי רלבנטית לפחות כמו שלך. ולענין יחסי הציבור - תתפלא. בדרך כלל קיים קשר הדוק בינם לבין יציאת דיסק. מין פלא מוזר שכזה. יש לי הרבה מה להגיד על ההתמסחרות שהביאה כוכב נולד ועל מבצעים שלא כותבים בעצמם את השירים שלהם ויש לי הרגשה שאולי אני אפילו אסכים איתך לגבי חלק מהדברים. אבל את הדיון הזה לא בא לי לנהל עם ילדון מתלהם שמכנה עצמו "איש תקשורת", מקשקש שטויות לא מבוססות, פוסל אוטומטית שלא כל מה שלא לטעמו ומטיף לאחרים שהוא לא יודע דבר וחצי דבר עליהם לגבי טעם מוזיקלי. מילא, אתה תתבגר
. אולי. ותודה על ההבהרה בעניין 10 השנים. באמת שהייתי זקוקה להסבר שלך |פרצוף ציני|. מקווה שהתקופה הזו לא ירדה לך מהגיל. במחשבה שניה, זה יחזיר אותך לכיתה ב' כך שתהיה התאמה לא רעה בין הגיל הפיזי למנטלי. המשך יום טוב לך, ירמיהו.

ט ל י 9 9 9

New member
והנה עוד מאותגרת ../images/Emo13.gif.

הצעה ידידותית - פשוט תעברי תחנה. לא יזיק לחינוך המוסיקלי שלך. ובאותה ההזדמנות כדי לעבוד על עוד כמה פרמטרים תרבותיים :)

ori239

New member
כמו צריכה ביקורתית לכוכב נולד,למשל?

עצה ידידותית - פשוט צאי מהמקלט.. תפסיקי לחשוב שסקעת הוא מרכז העולם או שם דבר במוזיקה.. ובאותה הזדמנות (אם כבר דיברת על מאותגרים) - לא מזמן היה שבוע הספר.. אישית אמליץ לך על ספריהם של רם אורן ונורה רוברטס, פרמטר תרבותי הרבה יותר מאשר הראל סקעת, שהעומק התרבותי שלו הוא כמו של בריכה לתינוקות..

RJlake

New member
../images/Emo6.gif תמיד תהיתי איך אגיב כאשר

מעריצת סקעת תקרא לי מאותגרת...עכשיו אני יודעת
ותודה על העצה,ת'אמת תמיד כשמושמע שיר של סקעת אני פותחת את הספר הקרוב בתקווה שזה יפיג את תחושת הבינוניות שמציפה אותי...מספיק תרבותי בשבילך?

ט ל י 9 9 9

New member
בשבילי זה מספיק.

בשבילך - כנראה שלא. ועכשיו תוסיפי עוד כמה אייקונים מחויכים שאני ממש אתפעל מרמת הטיעון שלך.

ט ל י 9 9 9

New member
אופס. נשלח לפני הזמן.

ספר קרוב אלייך? השולחן לא מתנדנד כשאת מוציאה אותו?

ט ל י 9 9 9

New member
על לא דבר.

בזמן הזה שאת משתעשעת לך, אולי תפיצי פחות רעל סביבך וכולנו נצא מורווחים.

RJlake

New member
אפיץ פחות רעל? לא אני זו שנכנסת

לפורומים שונים וקוראת לגולשים שבהם מאותגרים,טמבלים,טיפשים וכד' כיוון שדעתם המוזיקלית לא לרוחי

ט ל י 9 9 9

New member
מה את אומרת.

אם כבר פסיכומטרי: שק קקי לדעה מוזיקלית כמו אידיוט בן 17 לאיש תקשורת. זאת אומרת - ממש לא תלמדי להתבטא, תחטפי פחות עלבונות. לקח לחיים.

lama האחד

New member
אני שואל עכשיו ברצינות...

למה נכנסת לפה בכלל? כדי להגיד עלבונות לאנשים שאין להם טעם כמוך במוזיקה, ואת אפילו לא שייכת לפורום הזה! ואין לך זכות ולאף אחד אין זכות להגיד דברים פוגעים לאנשים אחרים... חוצמזה שלדעתי נועם צודקת...

lama האחד

New member
אה... שכחתי משו...

אם יש משו שאני מסכים עליו עם ori239 אז זה זה שבאמת סקעת זמר בגלל שהוא הלך לתוכנית שפקצות (או לא פקצות) בנות שתים עשרה שולחות אסמסים. הוא כלום חוץ מפרצוץ וקול יפה. איזה שיר באלבום שלו הוא כתב בעצמו? אין לו משו שהוא יכול להתגאות בו. גם שהשיר שלו היה במקום הראשון לפי דעתי זו גאווה גדולה יותר לקרן פלס, שהיא כתבה והלחינה את השיר. ובכתבה בשבע ימים הוא סתם ניסה להראות כאילו כולם פגעו בו והוא התמים המסכן, סתם עוד דרך למכור את האלבום. זו דעתי בכל אופן...

ט ל י 9 9 9

New member
גם קול יפה ופרצוף יפה זה משהו :)

נסלח לך רגע על הערת הפקצות ואני אענה לך ברצינות. אני מסכימה שסקעת התפרסם בגלל כוכב נולד. לא רואה את הבעיה הגדולה בזה, אם אני חושבת שהוא מספיק מוכשר. ואני חושבת ככה. אמנם הוא הלחין שיר אחד באלבום ואת היתר כתבו לו, אבל אני מבינה את הנקודה שלך. ברור שיש משמעות לעובדה שהזמר גם כותב ומלחין את השיר שהוא מבצע, אבל מה לעשות. לא כולם יכולים לעשות את הכל והוא לדעתי זמר מספיק מוצלח כדי לקבל לגיטימציה/לרגש/לגעת ולהצליח גם עם שירים של אחרים. את הכתבה כנראה לא הבנת עד הסוף, ממליצה לקרוא שוב. וסתם עוד דרך למכור אלבום = יחסי ציבור שגם שקירהשקירה או כל אלילי גלגל"צ שלכם עושים.

lama האחד

New member
"אלילי גלגלצ"

השאקירהשאקירה" זה הכל בקיצוניות את באמת חושב שמישו בכה ממש ממש על זה שהיא ירדה מהמקום הראשון? לא, רק התאכזבו מאוד מאוד... למה כל מי ששונא את גלגלצ (או את האנשים בפורום) מביא את הנקודה הזאת?

ט ל י 9 9 9

New member
אה, לא בכיתם.

"רק התאכזבתם מאוד מאוד". יחי ההבדל הקטן. לוגיקה זה לא ממש צד חזק שלך, מה? מילא, הצלחת לבלבל אותי. אין לי מושג למה בכלל הזכרתי את שקירה.

lama האחד

New member
התאכזבו, אולי אפילו לא מאוד.

לא היית עצובה (מאוכזבת לצורך העניין) אם שיר שאת מאוד מאוד מאוד אוהבת, היה יורד מהמקום הראשון למקום החמש עשרה? אז עשו דברים בצחוק ובקיצוניות, (על ציניות, שמעת פעם?). אני אישית לא אוהב את שאקירה אבל הבנתי שזה בצחוק ושזה סתם. עכשיו את רק תנסי למצוא מה רע. אז אין לי יותר מה להגיד לך. המשך יום טוב!

למעלה