ידידי
קודם כל, סליחה על הטעות - לא ידעתי שאתה גולש פה וכותב פה על תקן ירמיהו נביא הזעם ועל כן לא הבנתי למה בדיוק יוצא הקצף על כוכב נולד דווקא מחובב גלגלצ. ואחרי שהתנצלתי - נחזור לעלבונות. אתה שחצן ומתנשא
. ואני לא חוזרת בי גם מעניין הטיפש. סקעת - לדעתי - מעבר ללוק, הוא זמר אדיר, שלחתי לו יותר מ-SMS אחד בכוכב נולד ואני כבר לא בת 12. ותתפלא, בסביבה האליטיסטית שלך אמנם קשה למצוא כאלה (נניח....) אבל אני לא היחידה. יש לו קהל שמורכב מטווח די מגוון של גילאים. אם הוא יעלם? יכול להיות. ימים יגידו. בנתיים הוא כאן. אתה תגיד בגלל הטפט, אני אומר בגלל הכשרון. הדעה שלי רלבנטית לפחות כמו שלך. ולענין יחסי הציבור - תתפלא. בדרך כלל קיים קשר הדוק בינם לבין יציאת דיסק. מין פלא מוזר שכזה. יש לי הרבה מה להגיד על ההתמסחרות שהביאה כוכב נולד ועל מבצעים שלא כותבים בעצמם את השירים שלהם ויש לי הרגשה שאולי אני אפילו אסכים איתך לגבי חלק מהדברים. אבל את הדיון הזה לא בא לי לנהל עם ילדון מתלהם שמכנה עצמו "איש תקשורת", מקשקש שטויות לא מבוססות, פוסל אוטומטית שלא כל מה שלא לטעמו ומטיף לאחרים שהוא לא יודע דבר וחצי דבר עליהם לגבי טעם מוזיקלי. מילא, אתה תתבגר
. אולי. ותודה על ההבהרה בעניין 10 השנים. באמת שהייתי זקוקה להסבר שלך |פרצוף ציני|. מקווה שהתקופה הזו לא ירדה לך מהגיל. במחשבה שניה, זה יחזיר אותך לכיתה ב' כך שתהיה התאמה לא רעה בין הגיל הפיזי למנטלי. המשך יום טוב לך, ירמיהו.