גרין דיי המעתיקנים האלה

healing drug

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחח

רק עכברוש?...מה פתאום צריך לקרוע לה תמיתרי קול רק שתסתום ותפרוש!

healing drug

New member
קאברים לגרין דיי

זה מה שהיא עושה...רק על זה צריך להוציא לה תמיתרי קול עכשיו הבנת?

sk8er girl 26

New member
כעע, הקאברים דיי דוחים אני מודה...

היא שרה ממש זוועה בלייב... כתבתי כבר על זה הודעה פה למטה למטה בעמוד

BlueBeIl

New member
אם היא "שרה ממש זוועה בלייב"

זה אומר שהיא שרה ממש זוועה נקודה...

sk8er girl 26

New member
כן נכון, ממחשבים אותו...ואז הוא יפה

אבל ככה כל אחד יכול להתפרסם...יש משו בדברים שלכם...

WoRd LiFe WWE

New member
נו חלאס

זה בכלל לא דיון על אברילוש... תפסיקו יש לה קול יפה מי שלא מסכים לא חייב לשמוע... מה כל כך מסובך?

whatascene

New member
בדיוק,אז למה אתם ממשיכים לדבר עליה?

יש לה פורום שלם בשביל זה, תעשו את זה שםםםםםםםםםםם

whatascene

New member
ממחשבים..

זמר שלא יודע לתת הופעה טובה בלייב הוא לא זמר אמיתי, נקודה. אבל את יודעת מה, עזבי את הקול שלה, יש בה כל כך הרבה דברים אחרים שהם מזוייפים.. היא פשוט רוני, רק מקנדה ועם הצלחה עולמית. היא לא הצליחה בגלל שיש לה כישרון מיוחד, או קול מיוחד, או מראה מיוחד. היא הצליחה כי בנו אותה בתור תדמית ל"פאנקיסטית" מאגניבה בשביל למכור, וזה עובד להם יופי. את השירים שלה היא לא כותבת, בטח שלא לבד "עם הגיטרה", כי הרי גם לנגן היא לא יודעת, מה שאומר שהיא גם לא (חס וחלילה) מלחינה או משהו כזה. היא סתם פרפורמרית שלקחו, שנראת בסדר, עצבו לה לוק, והעמידו על במה עם להקה מאחור בשביל לעשות קצת כסף, זה הכל. עם הלוק המתאים והפרסום הנכון כל אחד יכול להיות אבריל. לא צריך לדעת לשיר, לנגן, לכתוב או להיות בעל כישרון. צריך רק קשרים, מזל ולא להראות כמו אמבה.

whatascene

New member
לא לא..

היא לא אמבה, יש לה רק אף מוזר ואחות טיפשה.. חח אבל יש לה גוף יחסית בסדר, כאילו, היא לא נראית כמו בטטה עם שפיצים. נראה לי.. התעשייה של ימינו.. אפילו הם מדרדרים.. =/

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gifסליחה שאני מקללת

אבל... אבל על הזין
יש כ"כ הרבה זמרות רוק ששרות יותר יפה ממנה.. וגם יותר מקצועיות. אל שפוט/י לפני שאת שומעת מוזיקה אמיתית.

למעלה