היא כן
S spongebob בובספוג New member 28/5/05 #95 טוב אנחנו יכולים להיתווכח על זה שנים אז בו נגיד ככה ראית אותה עומדת ברחוב מזדיינת עם כל אחד שמביא לה כסף? (זו הגדרה של זונה רק שהיא יכולה גם לא לקבל על זה כסף ואז היא תיהיה סתם זונה אבל זונה)
טוב אנחנו יכולים להיתווכח על זה שנים אז בו נגיד ככה ראית אותה עומדת ברחוב מזדיינת עם כל אחד שמביא לה כסף? (זו הגדרה של זונה רק שהיא יכולה גם לא לקבל על זה כסף ואז היא תיהיה סתם זונה אבל זונה)
Y yoseflotz New member 28/5/05 #96 כן..../images/Emo112.gif בלי הקטע עם הכסף. או שאולי כן משלמים לה, לוידע.
W WoRd LiFe WWE New member 28/5/05 #126 אז איך יש לי תמונה שלה על המחשב? מלא תמונות אני צילמתי..אני גר בקנדה.. סתם נו אבל הייתי רוצה להיות..
S sk8er girl 26 New member 28/5/05 #123 הא, ולתת לך עצה שימושית? האנשים פה לא מי יודע מה נחמדים אז אל תרבה לדבר על אבריל, הם שונאים אותה...אז אל תרבה לדבר עליה הם עוד יגרשו אותנו מכאן.
הא, ולתת לך עצה שימושית? האנשים פה לא מי יודע מה נחמדים אז אל תרבה לדבר על אבריל, הם שונאים אותה...אז אל תרבה לדבר עליה הם עוד יגרשו אותנו מכאן.
W WoRd LiFe WWE New member 28/5/05 #132 אני אוהב את אבריל יותר מגרין די... בפורום אבריל לא מקללים אותם!! למה פה כן? אוףףף השנאה