גרין דיי המעתיקנים האלה

whatascene

New member
בוא נראה..

אולי בפורום אבריל לא מקללים אותה כי זה.. ממ.. פורום אבריל? ואולי פה כן כי.. אמממ.. זה לא?! אז די לדבר עליה כבר! יאללה! הבנתם שאנחנו לא אוהבים אותה אז למה להמשיך להציק? ובכלל, זה פורום של להקה אחרת, אין פה דיונים שלמים על הראמונז או הקלאש או כלמיני להקות אחרות שאנשים פה כן אוהבים, אז אל תתחילו שניכם דיונים על אנשים שאנחנו שונאים. בשביל זה יש לכם את הפורום שלהם.

whatascene

New member
אז אם כל כך טוב שם למה את פה?

כאילו ברצינות.. אנחנו לא אוהבים אותה, ואנחנו לא רוצים לדבר עליה. זה הכל

sk8er girl 26

New member
אני גם פה וגם שם

טוב בסדר אני מפסיקה עם ההתנהגות המעצבנת והמגעילה! אני משתנה

WoRd LiFe WWE

New member
מה?!

לא אוהבים לדבר עליה?! תסתכלי את ההודעות פה.. יש לה קול של עכברוש יש לה זה יש לה זה...מה נדבקתם עלייה תדברו על גרין דיי

whatascene

New member
בגלל שאתם לא מפסיקי לקשקש עליה!

אנשים פה לא נהנים לדבר עליה, רק להגיב להודעות בקשר אליה! ארררג

WoRd LiFe WWE

New member
טוב כולם לא לדבר

על אבריל בפורום הזה זה לא הפורום שלה זה של גרין דיי

eliya bloom

New member
אם זה לא פורום ש אבריל אז למה לאנשי

לאנשים מותר לקלל את אבריל.. וכשמגניםאליה. ואומרים שלא יקללו אותה...או יגידו עלייה לכ מיני דברים אסור!! זה ממש חוצפה.... ויוליה אני לא מבינה אותך.. זה נראה כאילו את מפחד מהפורום זה... אז אם את אומרת (whatascene) שלא נדבר על אבריל אז קודם כל תגידי שלא יקללו אותה ..ושלא ידברו עלייה בכלל כולל גם לא השמצות.. ומה שזה לא יהיה..

whatascene

New member
אני לא יכולה לדבר בשם הפורום

מה שאני כן יכולה להגיד זה שאנחנו אומרים מה שאנחנו חושבים עליה, אתם מתעצבנים, ואז מפתחים ויכוח שלם ומקשקשים בלי סוף. אם לא הייתם מזכירים אותה כל הזמן גם אנחנו לא היינו עושים את זה, מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא שמים זין. יום טוב.

eliya bloom

New member
מי שהזכיר אותה.. זה לא אנחנו..

זה אנשים ששונאים אותה!! יום טוב גמלך

marinaaa

New member
יו אתה תקשיב

לך תהלל את אברילוש המאמוש בובוש שלך בפורומוש שלה פה זה גרין די בי

למעלה