גרין דיי המעתיקנים האלה

Sum41xGiRL

New member
אתה טיפש,

והרמת ירידות שלך היא ברמה של ילד בכיתה ז', אפילו לא,שאני הייתי בכיתה ז' לא הייתי מתנהג איך שאתה... אתה כזה "ילד צומי" עד שזה פוגע בחור האוזן... תפסיק להתנהג כמו איזה טיפש ותסתום תפה המתרומם שלך יא חתיכת קוויר... ולsk8ter girl אם האנשים פה מעפנים(אני מניח שהם לא, אם כבר זאת את שעושה תבעיות פה)- אז עדיף שתלכי, אחרי הכול כולם פה "שונאים" אותך, כיביכול..

WoRd LiFe WWE

New member
סתמי

ת'פה שלך מה ילד צומי מי הוא שיקלל אותי ויקבע לי מה לשמוע?!?! ולי אין ירידות? קוויר... פששש משקיעה.. סקייטר גירל ונולי הם היחידות פה שנורמליות.. אישה בת 28 גולשת בפורמים של מעריצים!! תמצאי לך חיים יא משועממת יא גועל!!

yoseflotz

New member
חח...מהמפגרים האלה שלא..../images/Emo112.gif

יודעים לעשות שיפט+אלט אז הם עושים קאפס לוק

whatascene

New member
אם מי שפה לא טוב לכם לכו

אף אחד לא מכריח אתכם להישאר, נכון? ותפסיקו לדבר על האבריל הזאת כאילו היא מישהו חשוב מספיק בשביל לדחוף בלי קשר לכל דיון. חסרי חיים שכמוכם, זה כל מה שמעניין אתכם? כאילו ברצינות, הבנתם כבר שאף אחד פה לא אוהב אותה, אז למה בכוח? את הדעות שלכם עליה תשמרו לעצמם או לפורום הזה שלה, אבל לא פה. מה הקטע הזה של לקלל פה את כולם כי הם לא אוהבים אותה? למקרה שלא שמתם לב, זה פורום של גרין דיי. *גרין דיי*. לא אבריל, לא מעריצים סטוקרים שלה, פשוט גרין דיי. אם רמת הדיונים פה לא מתאימה לכם לכו למקום אחר ותפסיקו לזיין תשכל עליה, בגלל העובדה הפשוטה שלא אכפת לנו.

sk8er girl 26

New member
יאללה יאללה שבי בשקט

ואת לא תגידי לי לעזוב או לא. ואני פשוט קצת מזורה אם יש לך קשיי הבנה... נ"ב- הוא הכיתה ז'...

sk8er girl 26

New member
אני לא עושה את הבעיות פה...

*הבנת הנקרא מאמי* זה הכל בן התחיל! <חחח
> אני סתם עשקנית מפגרת

Sum41xGiRL

New member
you are really stupid..

Well, i will give you some facts about me! A)im not a girl, i am a male B)my age is 19 and not 28 C)World life you are a dumbass, more then that: you the gayest man on earth D)Avril Lavinge sucks. and you too Have a nice day, Queers

למעלה