גרין דיי המעתיקנים האלה

WoRd LiFe WWE

New member
סתמי ת'פה

יאאה אני יודעת אנגלית... בוא נשמח... גוראים לך סאם 41 גירל אז מן הסתם חושבים שאת בת את טיפשה,אנחנו לא באותה רמה.. איי טונד פאק ויט דאם פולז לייק יו ביץ' גוד ביי WORD LIFE

whatascene

New member
חחח

ממש לא. ממש קשי קליטה אתם.. לא הבנתם עדיין שהוא בן? נו אז מה, יש אנשים שכתוב להם בפרטים שהם בני 100, אז זה אומר שהם בני 100? באמת..

WoRd LiFe WWE

New member
הוא כותב

שהוא בת.. ו28 זה יותר הגיוני מ100 אני מכיר הרבה בגיליים האלה מפורומים אחרים( שדרך אגב האנשים שם יותר נחמדים )

Sum41xGiRL

New member
i'll put in your anus a large dick

of a chienese gay.. yeah, i remmber i wrote that... (so what? so what? so what?) moron yourmother came home?

WoRd LiFe WWE

New member
סתום ת'פה סעמק

כמה אפשר להתלהב שאתה יודע לכתוב באנגלית!! איך אתה יכול לחשוב על כאלה דברים? אתה חולני אתה גועל נפש.. אתה חושב שאתה על רמה או משהו? אולי 'תה מסומם כי להגיד שאתה מצחיק או מעליב זה ממש מוגזם אתה טיפש חסר חיים שמדבר על הומואים כל היום אולי פשוט תסתום? קורא לעצמך בת.. חיי באשליות מסתתר מאחורי מקלדת בו תחתוף מכות!! אתה מתלהב עם אנגלית אז אני עם חרוזים..

BlueBeIl

New member
תרגע...

וממתי זה שמישהו בוחר להתנסח באנגלית אומר שהוא מתלהב עם האנגלית שלו? אתה מתלהב עם העברית שלך?

whatascene

New member
חח קורא לעצמך בת..

הוא לא בת 28!! הוא בן 19!! כמה פעמים הוא יכול להגיד לך? והוא כותב באנגלית, אז מה?

Sum41xGiRL

New member
בונאה חבוב

"בוא תחתוף מכות" אתה קצת יותר מדי מתלהב, לא? אני לא אלך איתך מכות כי אני יודע שאני אפרק לך תצורה. זה גם לא יהיה חוכמות אתה בן 13 אני בן 19,זה לא פאייר... אני לא מתלהב זכותי לכתוב באנגלית - אתה פשוט מקנא! אני באמת מסומם - זה לא סוד שאני נרקומן... מזלך שאתה מאחורי מקלדת, כי אחרת הייתי מוציא לך תמפרקת מהמקום

WoRd LiFe WWE

New member
בוא טמבל בוא

בוא לראש העין נראה עם יהיה תמני שלא יבוא עלייך.. אני יש לי ת'חברים שלי ואח בן 18 שמזיין לך ת'צורה..

ADCMAN

New member
שמע וורלד לייף,

אני מכיר טוב את סאם41איקסגירל, ואם אתה מתלהב מתימנים(חחחח, חחח, חמוד אצלנו תימנים יעני זה סתם) נירא אותם מול "הגב" שלו. נתחיל מכך שאנחנו מכירים 2 מהרוסים הכי חשובים בראשון, יעני שיש להם גב של כל הרוסים בראשון יש לנו גם גב לא קטן מחברינו הגרוזינים(אנשים טובים) ובכן, יש לנו גב מכמה ערבים מרמלה, מילה אחד לחסן ויש פשיטה על כל ראש העין... ואח שלך בן 18 יכול לקפוץ, אני לא יודע אם הוא יותר חזק מגדעון או ממני, אבל אני די בטוח שאני לוקח אותו

WoRd LiFe WWE

New member
נהייתה פה מלחמת עדות אשכרה

אבל בכיף תבואו נעשה מלחמת עדות כמו שהיה לפני שלוש שני פה היה מגניב 3,000 איש הלכו מכות שתי משפחות מוכנות ליד הרחוב שלי כולם הולכים מכות כי אחד התחיל עם אחת מהמשפחה של השני וקילל אותה כי היא לא הייתה בעניין.. אבל סבבה אפשר לארגן משהו.. תבואו עם הצבא של הרוסים ואנחנו עם התמנים...נראה מה יהיה

so what? so what? so what? I've got

pockets full of, cleaneks and linnen holes where everything importent to me just seems to fall right down my lap, and onto the floor, my closest friend, Linoleum, Linoleuuuuuuummmmmm מצטער, פשוט הייתי חייב....

למעלה