הופעה, מפגש, שירים, ריקודים, WOW!

../images/Emo126.gifהופעה, מפגש, שירים, ריקודים, WOW!

היו יומיים מטורפים. שפכו כאן את כל שעל לבכן, חפירה [חפירתית במיוחד, והפעם אני לא אתנצל.] שלי תבוא בהמשך!
בינתיים- תודה לכולכן. עשיתן לי את השבוע, את החופש, את החודש, את הכל. אני אוהבת אתכן כלכך.

אני אתחיל?

אין לי ממש כוח להתחיל לחפור,במילא אין לי את היכולת להעביר את התחושות,הרגשות והחוויות למילים ברורות ולמשפטים שלמים. אני רק אגיד שנורא נהנתי ביומיים האלה,ואני ממש שמחה שנלחמתי על לבוא למרות שלא הרגשתי טוב. אני רוצה להודות לפורום המדהים הזה,ולכפיר העוד יותר מדהים. תודה על רגעי אושר וקסם. נתראה בהופעה הבאה מתי שהיא תהיה:)

../images/Emo126.gifכפרעלייך! ממש שמחתי לראות אותך יום אחרי

יום ובע"ה נתראה בקרוב!!

נועה!

שמעי קטע, אני מכירה את חן ידיד שלך
הוא אמר לי שהוא גם היה אמור לבוא להופעה ולמפגש.. שמחתי להכיר אותך!
נופר.

../images/Emo9.gif

טוב אז האמת שלא בא לי לחפור אבל תצא לי חפירה
נתחיל מזה שעד שלישי בצהריים כלום לא היה סגור- לא ההופעה לא המפגש ובכלל לא ת"א, בגלל סיבה אחת-ההורים המאוד כבדים שלי שאוהבים להשאר סגורים בבית, אבל איכשהו הצלחתי להוציא אותם, אחרי הרבה דמעות צעקות והתחנפויות. אז אחרי כל זה, ואחרי לחץ של אם אני אספיק בכלל להגיע כי המשפחה התעכבה באיזה פארק, על האש וזה הגעתי למקום שנראה לי די נידח כזה שקוראים לו הבארבי שעה לקח לנו למצוא בגלל שלא היה שלט
הראשונה שראיתי זו הייתה נטע, וישר אחרי זה את כולן, בזכות נטע חחחח אני רק חייבת להגיד שמאוד נהנתי בהופעה, למרות ששתקתי בהתחלה חשבתי שהייתי בהלם הופעות כי זה תמיד קורה לי, אבל פשוט התרגשתי יותר מידי שבקושי יכלתי לדבר וכ"כ נהנתי להכיר את מי שעדיין לא הכרתי ולהכיר יותר טוב את אלה שכן. תודה על ההופעה הכי מדהימה שהייתה לי
בקשר למפגש.. כולן יודעות על האיחור שלי ואני ממש חייבת לבקש סליחה
אתן לא מבינות כמה הסתבכתי עם האוטובוסים של ת"א, עליתי על מלא אוטובוסים וירדתי מהם כי הם לא היו נכונים, עד שעליתי על אוטובוס שעשה סיבוב ענקי וכשירדתי הסתבכתי למצוא את נטע, בקיצור.. אני כזאת
היה לי הכיהכיהכי כיף בעולם לראות את כפיר ולחבק אותו ולהיות איתכן במפגש, כי באמת.. עשיתן לי טוב. למרות שהייתי הכי שקטה, ואפשר להגיד הכי לא קשורה כי אתן כבר מכירות טוב אחת את השנייה ואני זאת רק פעם ראשונה שאני איתכן, היה לי כיף:) ואני חייבת התנצלות גדולה לנטע ולהדר, ששיגעתי אותכן. ותודה [: אוהבת

inbarIL

New member
יפה שליייי

האמת שממש קיוויתי שאת נהנת כי לא ידעתי איך לפרש את המבוכה שלך וזה
אבל אני שמחה נורא שנהנת, ואני אוהבת אותך כ"כ..המון המון המון המון. מאושרת שבאת.

חחח האמת

שחשבתי על זה ובאמת היה לך קשה לפרש אותי,כי אני נשמעתי לך אחת שמדברת וזה, אבל לא יכולתי לדבר מרוב התרגשות. תודהתודהתודה ענברי,שום מילה לא תצליח לתאר כמה שאני אוהבת אותך!

../images/Emo126.gifאני שמחה שנהנית!

ולא משנה אם איחרת, העיקר שהיית, ובאת, ונפגשת וחווית. אוהבת אותך והלוואי שנתראה בעודמלא הופעות!!!!!!

יכול להיות שטוב לי.

זה הולך לצאת הכי ריגשי והכי קיטשי בעולם, אני מרגישה את זה. סליחה מראש. אז קודם כל ההופעה. להגיד שנהניתי, יהיה סוג של אנדרסטייטמנט מטורף. רקדתי, וצחקתי, וקפצתי, והתרגשתי, ובעיקר ספגתי וניסיתי לזכור את כל מה שקורה סביבי, כי היה לי מאוד עצוב להיפרד מסיבוב ההופעות הזה. ומלחיצה אותי המחשבה שיתחיל סיבוב חדש ופתאום אני אגלה שדווקא השירים שאני הכי אוהבת, ישארו בחוץ. אבל ניסיתי לא לחשוב על זה ופשוט להינות מהשעה וחצי [?] המדהימות האלו. ובאמת שזו היתה אחת ההופעות היותר טובות של כפיר, וקיוויתי איכשהו שהזמן פשוט יעצור ושנישאר לעד ברגעים האלו, עם סקעת שרץ לו בסמטה של הבארבי כדי לדפוק איזו כניסה מרשימה, ופז המלכה הזו שהלוואי עלי חצי מהביטחון שיש לה, וכנרת וכפיר ששוקלים לעשות שיחזור של הקליפ "הפחד נעלם"
. היה פשוט.. מעולה. ולא חולפות להן 12 שעות, ואנחנו מוצאות את עצמנו באמצע נחלת בנימין, במפגש פורום עם כפיר. אם הייתן אומרות לאריאלה של לפני שנתיים [אותה אריאלה שהתביישה בכלל לגשת לכפיר אחרי ההופעה כדי להגיד 'בואנה, היה אחלה'] שהיא תשב באולפן של טל פורר, ותקשיב לכפיר מסביר איך מקליטים שיר.. רוב הסיכויים שהיא היתה עושה קולות של שטיח או משהו. זה היה פשוט כיף טהור. לשבת כשהמזגן המושלם [כבר קבענו תאריך לחתונה, אגב] מכוון בדיוק עלי, לשמוע את כל ההרצאה של המורה אפשטיין על איך באים שירים לעולם, לגלות ששמואלי יקליט באלבום
, לשחק חבילה עוברת, להיות מוכתרת כהכי מצחיקה [!!!!!!!!!!111
] והכי הכי, לשמוע שירים חדשים. לשקוע ממש בתוך המילים ולחשוב אם אני מתחברת, ובאיזו צורה, ו'אוי, בקטע הזה אני כל כך הולכת לקפוץ בהופעות', ולראות איך כפיר בוחן את התגובות שלנו, ומעבר לזה- לבדוק בעצמי את התגובה שלי. ושיר הטלפון סופסוף הונצח! והחיקויים המטורפים שהלכו שם, טוב שלא כמעט בכיתי מרוב צחוק. פשוט היומיים האלו עשו כל כך הרבה טוב, והכניסו אותי בדיוק למצב הרוח שהייתי צריכה להיכנס אליו. ומסתבר שכפיר אפשטיין זה טוב לעור [וגם לאור] של הפנים, או משהו. [ורק המון תודה לבנות שהכינו את הפעילות, ולפורר על האירוח, ולכפיר על האכפתיות והקדשת הזמן, ובעיקר להדר שלא התייאשה. תודה תודה תודה. עשיתם לי חיוך בלב.]

../images/Emo126.gifיו אריאלה.

כלכך ריגשת אותי. באמת. כלכך כיף להיות איתך בהופעות, ועוד לפגוש אותך יום למחרת זה בכלל חלום. שהתגשם
אני אוהבת אותך הכי בעולם. סבבה?!

../images/Emo3.gif

אנדרסטייטמנט זה 'בלשון המעטה'. ז"א, שלהגיד ש"נהניתי בהופעה" לא ממצה אפילו לא שמינית מכמה שבאמת נהניתי. אז זה אנדרסטייטמנט. מקווה שהבנת

roni pi

New member
טוב אז אחרי הופעה ראשונה.... הכי שופכת! ../images/Emo13.gif

האמת שעד ההופעה הזאת באמת לא יצא לי לבוא להופעה, למרות שידעתי שמתישהו זה בטוח יקרה.. ובעיתוי מושלם כשהמשפחה יצאה לטיול והאוטו היה אך ורק שלי אני והבנות התגייסנו והוצאנו מפות, שטויות... (ככה זה שתקועים בחור
למרות שפעם ת"א הייתה חלק מהיומיום שלי...). בכלל מקרהה, הייתה דרך מצחיקה למדי. לתלאביב עצמה לא היה קשה להגיע, רק יצא שהקפנו את איילון איזה 4 פעמים וכל פעם טעינו באותו כביש. ושאלנו חצי תל אביב. וגם נגמר הדלק. וגם שכבר הגענו לרחוב לא בדיוק ידענו איפה זה. עד שהחלטתי לחנות ולחפש ברגל. מה שהסתבר בסוף שחניתי בול מול הבארבי!! הו יה!
ו.. פשוט נהנתי. קודם כל לראות את כל החבר'ס.. ואח"כ שכבר הכי דרש לקום ולרקוד אז היה פשוט מצחיק. וכיף. שלא לדבר על זה שסקעת היה במרחק נגיעה מאיתנו.. שסקעת זה.. כבר להודעה אחרת
ובאמת שלא רציתי שיגמר. ושיר הטלפון הרג אותי מצחוק נגיד.. ובכלל כל מיני קטעים שהיו שפתאום קלטתי כמה חזק אני צוחקת וניסיתי להרגיע את עצמי. וגם כשנגמרה ההופעה, וגם תוך כדי, היה כיף אפילו קצת להתעדכן, או קצת להכיר יותר, ולהכיר עוד אנשים חדשים. תמיד טוב. וההכרות סוף סוף הרשמית עם כפיר.. שבאמת זה היה כאילו זה לא באמת פעם ראשונה. וה'שלומים' עם כל שאר הנגנים, וכו וכו... באמת שהיה לי משעשע ביותר. ודרך חזרה כמובן הייתה סיוט. כי זה פשוט לא נגמר. וחזרנו מותשות ומאז רק להעלות זכרונות מההופעה עושה לי טוב. וחיוך. ובא לי שוב. כן... בא לי שוב.!!

inbarIL

New member
מותק../images/Emo25.gif

גם לקרוא את זה וגם מה שכתבת לי במסן אתמול..אני פשוט שוב אגיד שאני ממש שמחה שגילית את המקום הזה
[לא רק הבארביXD כפיר וזה
] ושנכנסת לזה..לא חשוב מתי, אבל נכנסת..
וממש שמחה שנהנת.:)

למעלה