הופעה, מפגש, שירים, ריקודים, WOW!

../images/Emo126.gifהתלבטתי אם להציף את השרשור

או להגיב לכולן בבת אחת, אבל החלטתי להציף את השרשור

גם אני רוצה גם אני רוצה!!../images/Emo13.gif

בהופעה,היה לי כיף כמו שת-מיד כיף לי בהופעות של כפיר יש משהו מאוד מעורר בהופעות שלו והן תמיד עושות לי שמח.. ואז פעם ראשונה(נראה לי) שלא נשארתי אחריי ההופעה והלכתי אחרי ההופעה כי דפקו לי תורונת בבסיס באמצע החופש והייתי צריכה לקום באיזה 6 בבוקר :( ואז היית חצי יום בבסיס+2 כוסות קפה שחור!! הייתי כ''כ עייפה ולמזלי היה לי אוטובוס ישר מהבסיס לנחלת בנימין ,רבע שעה נסיעה אז הגעתי דיי מהר :) ופגשתי לאט לאט את כולן והשאר היסטוריה נהנתי כ''כ, נדהמתי מן השירים החדשים מטל,מכפיר כ''כ התרשמתי!..ואני מחכה בקוצר רוח לדיסק החדש ולסבב החשמלי החדש.. ואני חייבת להגיד כ-ל ה-כ--ב-ו-ד להדר על הארגון המושלם!. ולכל הבננות על הארגונים האומנתים עם זה משחקים צילומים צ'ופרים..באמת שכל הכבוד כל דבר רק הוסיף לטובה! אז תודה לכולכן, היה לי מאוד כיף איתכןן, אוהבת כל אחת ואחת מכן 3> ^____________^

inbarIL

New member
../images/Emo23.gifאיזה כיף זה

לראות את אחותי השבוע כ"כ הרבה...
.

../images/Emo126.gif אני לא יודעת....

אני פשוט לא יודעת איך לתרגם את היומיים האלה למילים. אחרי השרשור הכלכך יפה הזה, שמלא באהבה ומלא בכלכך הרבה מילים ורגעים שגורמים לי לחייך, אני לא יודעת איך ומה לכתוב. אלה היו יומיים פשוט קסומים. אין מילה אחרת לתאר את זה בערך. זה היה כמו פנטזיה. הופעה מושלמת, עם כל החבורה היפה הזו, ורוני ונופר שחוו את זה בפעם הראשונה ובהחלט לא אחרונה. כלכך שמחתי להיות עם כולם! ולעלות ולרדת במדרגות, ולשבת, ולעמוד, ולהרגיש גבוהה כי אני עם עקבים. ולהתחבק, ולעצום עיניים, ולצחוק. והבמה שהייתה מלאה בכלכך הרבה כישרון, הנגנים המושלמים שתמיד הופכים את החוויה הזו ליותר, הראל סקעת שהיה חמוד ממש, כנרת המדהימה ופז המלכה של העולם!! ואחרי ההופעה, החיוכים שלא פסקו, לדבר עם איתי, ולשבת עם הילי , ולקבל "מנטוווווווווס" ומבטים מצחיקים מכפיר, הכל היה וואו ולא רציתי שזה יגמר, הסיבה היחידה שעזבתי את זה מרצון זה היה שממש עוד כמה שעות אני שוב אראה את כפיר ויהיה כיף. ואז היינו אצל ענבריל, והיה פשוט מושלם! המצברייט, והתירוש מכוסות שמפניה וה"זה מהמקרר הרביעי"
[ענבריל את יודעת שאני חולה עלייך והכל בצחוק!] והחבילה עוברת השולטטטטטתת!! וגוסיפ, וכלכך הרבה צחוקים!!! ואז בוקר טוב, אחרי 3 שעות שינה שלמות! והתארגנויות, והתגרשויות, ונסיעה לנחלת בנימין, ואז לראות את כולןןן!! וואו ! מילא אותי מחדש באושר.
והגענו לאולפן, וכפיר הגיע, ודיברנו, וצחקנו, ואז הלכתי להביא את נופר, ופספסתי את ההסבר על איך מקליטים שיר או משהו [לא קריטי] והשירים, וואו. כלכך ריגש אותי לשמוע את הכל, כל הזמן הייתה לי בלב ההרגשה של "פאק, זה אמיתי, זה באמת קורה ואני באמת כאן" והיה כלכך מדהים שלכפיר באמת הייתה חשובה התגובה שלנו, וראיתי איך הוא בוחן כל אחת, וברגעים שהוא האזין לשירים והוא היה כלכך מרוכז. אעעהה! וה"בום" בכלום שחשבתי שלעולם לא יגיע וגיליתי שפשוט שמו אותו קצת אחרי
וכשחשבתי שהכל נגמר וצריך לחזור הביתה עם המון טעם לעוד, זה לא, וישבנו בחוץ וכפיר עם החיקויים, והדיבורים, והמזלטוב לאריאלה, והיה כלכך כיף. כלכך כלכך כיף. החיוך לא ירד ממני לשניה. ופספסתי את הרכבת, ונסעתי עם שחר'קה ולילוש לנמל, ופתאום ראיתי את זגדן באולפן השקוף
ושחר ולילוש נסעו ונשארתי שם לחכות לאחותי, המון המון המון זמן. פגשתי את זגדן, ואח"כ ישבתי בבית קפה מול הים, ואח"כ סתם ישבתי מול הים ושמעתי MP ואח"כ דיברתי עם יובל ואמרתי לו שאני אעבור מאחורי האולפן והוא יראה אותי והוא צרח לי באוזן שאני שם ושאני עם חולצה ירוקה
אח"כ עוד ארוחת ערב עם חברים, ואווירה טובה, ומצחיקה. אחרי החפירה הזו, חשוב לי להגיד תודה. לענבר [וההורים המדהימים שלה כמובן!!] , הילי, שחר, עפרי, נופר, עמיתשי, מיה, מורי, אריאלה, הדר, נועה, חן, לילוש. על זה שהייתן איתי בחוויה השווה הזו, ברגעים הכי כיפיים בעולם , בחיבוקים , והכל! ועוד תודה להדר על הארגון הפשוט מעולה! בלעדייך זה לא היה קורה ואיזה כיף שהכל קרה והסתדר בלי שום תקלות!!!! טל פורר!! המלך!!! על האירוח באולפן המהמם שלך! וכפיר, יקירי, כבר דיברתי על זה עם כמה אנשים, ופשוט חשוב לי להגיד את זה גם כאן, ההערכה שלך היא אחד הדברים הכי חשובים לי בעולם. אני בכלל בכלל לא לוקחת את זה כמובן מאליו וכל פעם מתרגשת מחדש ונפעמת מחדש מהיחס שלך ומההתחשבות שלך. כלכך ריגש אותי שדעתנו על השירים הייתה חשובה לך, עזוב את זה, כלכך ריגש אותי שפינית לנו זמן, והיית איתנו, בלי שום דיסטאנס, בלי שום מסכות, פשוט אתה, כפיר. האמיתי. הטהור. האיש הכי טוב שיצא לי לפגוש. תודה לך על הכל. אני אוהבת אותך בטירוף. נראה לי שסיימתי, והפעם אני לא אתנצל, כי מותר לי לחפור. אוהבת מאוד, ברמה שקשה להסביר כאן.
נטע

../images/Emo126.gifמיכלימיכלימיכלי!!!!!!!!../images/Emo23.gif

סורי ששכחתי את שמך
מתה עלייך.

../images/Emo126.gifרונירונירוני ../images/Emo23.gif

איף, אני כזאת מעופפת!!! מתה עלייך.

inbarIL

New member
כפרעלייך אני פשוט מתה עלייך!

אמרתי לך בלילה..כבר שכחתי כמה כיף להיות איתך וכמה מצחיק ומשחרר זה.. באמת שהיה לי כ"כ כיף איתך וזה היה ממש ממש לא אותו דבר אם לא היית. תודה על מה שזכיתי בזכותך. ואוהבת מלא וזה

../images/Emo126.gifכפרעלייך. ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך גם. ובפעם המליון, אין על מה

שמחה שנהנתן מהממות שלי :)

הטלפון שלי נפל למים בתזמון מושלם כשנטע יכלה להתקשר
קצת מתבאסת על זה אבל שיהיה, זה לא שאני יכולה לשנות את זה עכשיו

inbarIL

New member
גילנאפטשטאוברית יפה שלי!

היית איתי בנשמתי כל הזמן, מבטיחה לך!

../images/Emo126.gifמאמיי!!../images/Emo23.gif

לא נורא, בתכלס את היית איתנו שם וכל שניה אמרתי לעצמי בלב שעכשיו היית אומרת איזה משהו. את חלק בלתי נפרד מהפורום ואת יודעת את זה, ויהיו עוד הזדמנויות בובה. לא בדיוק כאלה, אבל מבטיחה שיהיו. אוהבתאותך.

inbarIL

New member
יו נטע! בערך שילשנו את השרשור הזה../images/Emo6.gif

הפכנו אותו למפלצת
כפרעלינו.

למעלה