הופעה, מפגש, שירים, ריקודים, WOW!

../images/Emo126.gifאת מושלמת בעצמך!../images/Emo99.gif

היה לי ממש ממש ממש כיף להיות איתך כל היום וכל הלילה, ולצאת איתך ב4 בבוקר לשבת על סיגריה ברחוב ולשיר שירים עצובים
אני מתה עלייך ו... מתה עלייך!

היליייייי!

אני אוהבת אותך!! ממש ממש! ד"א, אחרי שחזרתי מהמפגש.. סיפרתי כזה לאמא שלי איך היה ואז אמרתי לה "אה והילי פספסה את הרכבת.." אז היא אמרה לי "איפה היאאא? תקראי לה לכאן!" ממש בצעקות חחחחחח
אז תדעי שמבחינת אמא הדלת שלנו פתוחה, וגם של דודים שלנו

inbarIL

New member
השארת עליי סימן..שלא ירד ממני../images/Emo23.gif

וואי..אממ.. אוקי אני אתחיל מזה שההופעה הייתה אחת מתוך הרבה בארבים[
] שהייתי, והייתה הופעה מעולה ממש
פז המלכת עולם שכבר אמרתי שחובה לפתוח לה פורום
וסקעת עם האירוח המפתיע..וכל השטויות הקטנות שהופכות לי כל פעם את החוויה הזו לבית. ואין מילה אחרת שתתאר את זה יותר טוב. גם הבאתי את אמא להופעה, והיא כ"כ נהנתה..היא גם נורא שמחה לפגוש את כולכן
ד"א..כל הזמן אמרה לי כמה זאת יפה וכמה זאת מתוקה וכמה זאת מצחיקה..ואחר"כ הכרתי לה את כוווולם וזה
אז כיףליכיףלי:) אחר"כ עם הלילה ההזוי והמצחיק אש אצלי שמנטה והיליק התארחו אצלי
כפרות עליכן.. היה כזה כיף. התגעגעתי לזה.. ואחרי שלוש שעות שינה לקום ולהתארגן ולנסוע לת"א עם שייגעצ באוטו
ולהגיע לנחלת בנימין.. ישר אחרי דקה מצאנו את שחר לילוש מיכלי ושיר ועמיתי
! וקצת הסתבכנו עם המספר של הבניין אבל בקטנה:) התיישבנו עד שראינו את כפיר עובר ["אהמ אהמ!!!11"] ולהלהלה כבר היינו באולפן של פורר [
]. ממש לא האמנתי שהשמיעו לנו פאקינג 7 שירים מהאלבום הבא ["יכול להיות שטוב לי"
]..וכ"כ התרגשתי מהם..הם ממש חתכו לי את הנשמה לגמרי..
והחבילה עוברת!! אהעא כפרות עלינו וזה^^ [הכי סטייליסית א-ללה!] זה היה הכי מצחיק שיש..המריבות על מי צריך לקבל מה, ההפיכה שלי לפח זבל שלכם
["וואי אני כבר לוקחת את זה אישי!" "אם את כבר לוקחת אישי קחי גם את זה *זורק עליי עוד ניירות* יופי גאוני><] והמצית החמודה שהייתה בסוף עם ציורים ו1851 ולהלה
ממש אהבתי כמה שהם היו משוחררים איתנו והסבירו לנו הכל ושיתפו אותנו בכ"כ הרבה..באמת שני מדהימים. אין דברים כאלה.. אחר"כ כשחשבתי שנגמר מסתבר שלא
וישבנו עם כפיר עוד שם בחוץ..והיה אחד ההזויים
עם אורי חזקיה שפתאום עבר, והחיקויים [יואווו זה היה אחד הדברים מצחיקיםXD כמה הוא מחקה טוב זה מטורף!], והלשיר יומולדת, וה"יש לכם עוד שאלות?", ונו..הכל..וכל התמונות ה-מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ששחר צילמה
וההחלפת משקפיים [תודו שהיה יפה
] והתמונת פלורנטין, והמטורפת עם הכדור, ואחר"כ לדבר קצת.. נהנתי מהמפגש הזה ברמה שלא חשבתי שאני אהנה..שמחתי שהייתה היענות כ"כ גדולה, שמחתי שזה היה מאורגן כמו שזה היה [הדר
כל הכבוד! לא יכולת לארגן את זה טוב יותר
], שמחתי על השיתוף פעולה, שמחתי על כל השיחות וההשמעות והצחוקים, על שיר הטלפון!!!11, וגם ההערכה המטורפת לפורר [גם אני אהיה נדושה ואגיד שהוא היה צריך לקבל את ההכי סקסי
למרות שמורי
כפרעלייך] וכל המקום המשחרר הזה, וכל הכיף התל אביבי, ולא יודעת..פשוט הכל עשה לי את היום הזה למושלם.
וכמובן שגם אחר"כ הילי היפה שלי שהתארחה אצלי עוד לילה
פשוט תודה לכולכם. לכפיר, לטל, לכולכן הפשוט מדהימות שאני אוהבת אתכן מלא [גם מי שלא הייתה
].. תודה על אחת החוויות הטובות ביותר שהיו לי.

אעע, השורה הנסגדת!!

"השארת עלי סימן שלא יירד ממני"
כפרעליך, את פח הזבל הכי מהמם שראיתי מימיי חיי

אני גם לגמרי חושב שפורר היה הכי שקסי שם

הוא בהחלט היה צריך לקבל את החבילה

../images/Emo126.gifאעאה../images/Emo99.gif

מהממת שלי!!! איזה כיף היה לקרוא את כל זה! קודם כל תודה לך על האירוח המושלם!! ו.. אני ממש שמחה שנהנית, ושהייתי איתך, ואת פשוט הפיה שלי! החבילה עוברת שלנו הייתה שולטת!! למרות שאני עדיין חושבת שהיינו צריכות להשאיר את הקישוטים
אה! ובכלל שכחתי מהמכתב המוחבא שלי עד ששלחת לי הודעה
אבל כפרעלי. ועלייך. מתה עלייך ובואי כבר ליבנה!!

רק שתדעי שאני מצאתי את המכתב הזה../images/Emo6.gif

כמעט ופתחתי אבל אז ראיתי שהוא לענברי חח
כפרות עליי.

ענברי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את הילדה הכי מדהימה שיצא לי להכיר בכל העולם, תודה על הכל, על הדאגה על החיבוקים על הכל. אני מטורפת עלייך ברמות שאי אפשר לתאר.

למעלה