טוב נו, היה מושלם../images/Emo99.gif
אני אנסה לקצר את השלושה ימים המדהימים האלה לכמה פסקאות קצרות.. בתכלס עד שממש הגעתי לבארבי לא התרגשתי בכלל
אולי המחשבות שלי היו במקום אחר... אבל איך שראיתי את כולכן, ישר פרץ אנדרנלין מטורף תקף אותי... חיבוקים מכל הכיוונים וכאלה..
התרגשתי לראות את כולם, הרגשתי חלק ממשהו שהוא גדול ממני.. הרגשתי שאני לא לבד, כמה שזה קלישאתי.. הרגשתי שאם אני אבכה יחבקו אותי, אם אני אשמח ישמחו איתי... ההופעה הייתה באמת מטורפת, ידיד שלי הפתיע אותי והגיע וממש שמחתי להיות איתו, אבל בתכלס כל כך נהנתי לרקוד ולהתלהב מהדברים הכי קטנים שכפיר אומר ולהישפך מצחוק כל שניה
ואת זה יכולתי לעשות רק איתכן.
הכרתי באמת את רוב השירים, ידעתי את כל המילים וממש הייתי גאה בעצמי.. אגב- יש כיראוגרפיה חדשה ל"בואי תפרקי אותי".. חחח חובה ללמוד!
זאת הייתה פעם ראשונה ששמעתי את "שביר כמוך" ופשוט ישבתי למעלה בפינה והתרגשתי כמו בפעם הראשונה ששמעתי אביב.. ברצינות.. הוא חדר אלי כל כך עמוק עם המילים.. וגם "אם הוא ילך" היה מדהים.. בקיצור, נהנתי ורקדתי והתחבקתי, והתרגשתי, וצחקתי המוןןן.. ולשם שינוי, לא רציתי למות כשנגמרה ההופעה.. או משו בסגנון
ממש שמחתי לראות שם את ניר ואלדד... מתוקים.. וכמובן שגם את אבי, כפיר און ואיתי [שסוף סוף קיבלתי ממנו מקל!].. אתם תותחים, תמשיכו לתת בראש!
*נדלג על הלילה ההזוי והמצחיק אצל ענברי* ואז הגיע הבוקר, אחרי 3 שעות שינה היינו כבר בדרך לת"א... היה כיף לראות שוב פרצופים מוכרים ולא להתגעגע יותר מדיי חחח קיצר המפגש היה בעיניי מאוד מיוחד, למרות שלא הייתי בכולו [עם כל ההתברברות של הרכבת והמוניות והחום הבלתי נסבל שגרם לי להזיע כמו חמור
].. הופתעתי מהרצינות שטל פורר וכפיר הסבירו לנו הכל ושיתפו אותנו בתהליך..
ולמרות כל הערות ה"נועם פנחסוב זה שם מאחורה, התבלבלת נשמה" כל כך שמחתי לראות את כפיר ונזכרתי מחדש למה אני אוהבת אותו ולמה אני פה בפורום הזה.. כי קצת שכחתי לאחרונה... ובעיקרון, שום דבר מהימים האלה לא היה שווה כלום אם לא הייתי פוגשת כל אחת אחת מכן.. אני אוהבת אתכן המון ומחכה כבר להתראות שוב.. תודה מיוחדת לענברי שהתנחלתי אצלה והיא אירחה הכי הכי יפה בעולם!! זהו, סיימתי.. בערך חיחחי אה! ו"יכול להיות שטוב לי" זה פשוט שם אדיר לאלבום הבא..
מחכה לזה כל כך.. עכשיו באמת סיימתי. בוקר טוב