שרשור הכרות

Rachel47

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo179.gifשרשור הכרות../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

כן אני יודעת שהיה כבר אחד אבל הוא היה כשהפורום היה בן יומיים או שלושה ותראו כמה חדשים הצטרפו וחוצמזה צריך אחד טוב לטאגליינס אז יאללה למלא: (רק בקשה קטנה..אל תהפכו את זה ל-
ותפתחו כל מיני דיונים רק תמלאו וזהו טוף
)
שם: גיל: מין: אזור מגורים: מסנג'ר/אייסיקיו: תחביבים: משו להעביר לאומה
:

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifעונהההה../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif../images/Emo41.gif

שם: פחחחחחחח. אוי, זה היה טוב.. גיל: 16-17, אבל אני עדיין לא בטוח. תנו לי לבדוק.
איזור מגורים: אי אפשר פשוט לשאול "עיר"? תל-אביב חברה, אני מהצפונים.
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]. וזה לא ICQ.
תחביבים: לרוץ, ספורט, טניס, שחייה, לגלוש בפורום "זהות בדויה". (מה שמתקשר לשאלה הראשונה- מה השם שלי
). משהו להעביר לאומה
: א-ל תתנו למרגלית צנעני לעשות קאמבק!!!

Rachel47

New member
../images/Emo15.gif

שם:רייצ'ל וורטן גיל:16 וחצי מין:עכשיו כשאני חושבת על זה זאת שאלה קצת מפגרת אבל שיהיה...אמממ נקבה
אזור מגורים:רמת גן שליטעעעעעעע מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected]/306822445 תחביבים:טלוויזיה
..אינטרנט..קולנוע..לקרוא..לשמוע מוזיקה
ועוד כל מיני
משו להעביר לאומה
:מייקל תעשי לי סנדביץ'

Rachel47

New member
דבר ראשון- טוב זה גם רחל ../images/Emo15.gif

אבל עדיף רייצ'ל (הרבה יותר פוזה..גם נשמע יותר טוב) דבר שני...זה לאמקמהון
עם כל זה שהוא חתיך והכל זה עדיין וורטן

כי וארטן לא שעיר? ../images/Emo6.gif

כן, את צודקת.. יותר חם בלי הפרווה
(מצטער, פשוט הייתי חייב XDDDD)

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

טוב..רשמית אני לא יכולה לנשום
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעונה../images/Emo9.gif שם: סופר דפי (חפי) סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון, או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif גיל: 17 וקצת../images/Emo9.gif מין: נקבה../images/Emo90.gif אזור מגורים: נסציונה../images/Emo82.gif מסנג'ר/אייסיקיו: אייסיקיו 122003809, מסנג'רק [email protected], רק תגידו שזה אתם אם אתם מוסיפים../images/Emo3.gif תחביבים: טלויזיה, אינרנט, ספרים, אומנות, חברות, מוזיקה, בלע בלע../images/Emo3.gif משו להעביר לאומה: עייף לי../images/Emo122.gif

RE17

New member
../images/Emo66.gifעונה...

שם:רעות גיל:18 מין:נקבה סקסית אזור מגורים:ירושלים אייסי:307321271 תחביבים:טלויזיה ,אינרנט,לשיר,מוזיקה,חברות וכוכוכוכו' משהו להעביר לאומה:תמיד תהיו עצמכם ואל תשימו על מה שאחרים אומרים!

Free Lancer

New member
../images/Emo73.gifאני../images/Emo73.gif

שם: איתי. גיל: 17 ושלושה חודשים
אזור מגורים: גוש קטיף. ךפחות עד סוף החופש. מסנג'ר/אייסיקיו: מסרים
תחביבים: מלא דברים
משו להעביר לאומה: Boundless Human Stupidity ועוד מלא דברים אבל אין כוח לכתוב.

הכירו אותי-

שם: שיקה ה-
אזור מגורים: גוש עציון....ליד ירושלים... מסנג'ר/אייסיקיו: הלווואי והיה עובד... תחביבים: אמממממ...שאלה טובה... משו להעביר לאומה: איתי- תפסיק להאמין שמפנים אותך כי זה לא יקרה בחיים!!!!

inbal145

New member
בלופ../images/Emo12.gif^^

שם: ענבל. גיל: 15 וקצת. מין: יס פליז.
סתם לא, נקבה. אזור מגורים: זכרון יעקב. מסנג'ר/אייסיקיו: 245080653, [email protected]. עדיפות למסנג'ר. X: תחביבים: לנגן ולדבר עם פיצי.
משו להעביר לאומה: "Hi. Welcome. Don't kill me." [מרשל בפרץ גאונות. זהות בדויה. 208.
]

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

שם: רננה גיל:
טו 17 מין:
אזור מגורים: מרכז מסנג'ר/איי.סי.קיו: none תחביבים: טלוויזיה, אינטרנט, ספרים, הדברים הרגילים. משו להעביר לאומה: היסטוריה סאקס
נהיגה שולת

JAMES DEAN

New member
קבלו אותי ../images/Emo24.gif

שם: גלעד גיל: 25 מין: זכר אזור מגורים: י-ם מסנג'ר/אייסיקיו:
136346923 תחביבים: סרטים,מוזיקה,אינטרנט משו להעביר לאומה: אם יש לכם כרטיסי ביקור תאספו לי ותשלחו לי. אני רציני אני אוסף.

noooga

New member
עונה עונה עונה../images/Emo3.gif

שם: נגה גיל: 14 וחצי.. מין: נקבה אזור מגורים: עמק חפר מסנג'ר/אייסיקיו: 296847864 תחביבים: רולרבליידס, להציד, מחשב, להיות עם המשפחה, חברים.. משו להעביר לאומה: תהנו..

noooga

New member
אה! אני גם אוהבת להקשיב למוזיקה

מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת

למעלה