שרשור הכרות

noooga

New member
מה לי פייר?

ורק תענה על זה ונסיים את השיחה.. כי רייצ'ל אמרה לי להתכתב ככה.

Camila Yan

New member
אנייייייי

הילה בת 17 גרה במרכז אייסיקיו 149188313 תחביבים: מוזיקה וטלויזיה! משו להעביר לאומה? כן, יש לי בלוג מי שרוצה להיכנס: http://www.tapuz.co.il/Blog/UserBlog.asp?FolderName=camilayan תיהנווווו

limors2

Active member
תמיידדד כשאתה באאאא../images/Emo54.gif

אני טיפה.... שכחתי תהמשך טרילילי
שם:ליאורה.אבל היום מישו קרא לי כרמית. זה שם חדש. חע. גיל: 18 וחצי מין: איימ איי ווומאן!!
אזור מגורים: י-ם מסנג'ר/אייסיקיו: 299346019/[email protected] תחביבים: טלווזיה מוזיקה אינטרטנט לבהות באנג'לינה על התקרה לשגע תכלבה שלי ועוד.. משו להעביר לאומה: לימור לא תביא שלום ולא תשמור עלינו אבל היא יפה מאד מטברייה עד אשדוד המצב קשה לאללה נצעד רק לאחור ישראל רוצה לימור לעתיד שחור!!!!!!!

limors2

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

אבל מירי מסיקה יותר

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמירי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אפרת הכי שולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif פסיפסיפלורה אתה חייב לבוא להופעה../images/Emo9.gif

tribe spirit

New member
אפרת....../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זה טוב.כי היא לא מופיעה במופעי הצדעה לביטלס.
מצטערת על ההצפה,כזאת אני כשאני כועסת.

limors2

Active member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

taliush166

New member
mine!

שם: טליה גיל: 16 וחצי מין: נחשו אזור מגורים: ירושלים מסנג'ר/אייסיקיו: מסן: [email protected] אייסיקיו: 290498360 תחביבים: לא יודעת.. אני חושבת שלראות סדרות רכש, זה בהחלט תחביב =) משו להעביר לאומה: בשנת 1902 הוקמה תנועת המזרחי שהייתה בעצם הציונות הדתית. בראש עמד הרב ריינס והרב מוהליבר להמשיך?

ShiRooSh4

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:נחשו
אזור מגורים:חולון.. מסנג'ר/אייסיקיו:איכ
תחביבים:מחשב|סגידה|לשמוע מוזיקה
לישון
וטלויזיה
משו להעביר לאומה:זוב"י.

Kill Bernard

New member
וופי דו. ../images/Emo9.gif

שם: לא בא לי להגיד, אבל זה כבר לא מקורי לא להגיד, אז אני כן אגיד.
אבל בעצם באמת לא בא לי.
הדס.
זה כ"כ כיף להמשיך להתלהב! (זה מעולה. יש את ההוכחות שצריך בשביל לקבל את כל מה שבא עם 18, אבל עם מראה של 15 לא צריך אפילו לשלם מחיר מלא על דברים!
) מין: (לא, לא תודה. אולי אח"כ.) ומה, השנינות הנשית שלי לא בולטת מספיק?
"אזור מגורים": זכרון.
אייסיקיו מפגר, מסנג'ר: [email protected] תחביבים: אלאניס!
אממ, לנגן (אלאניס)
. וגם לא. ז"א, גם לא אלאניס. (Little Charmer
) ו... אממ... זהו? אני חייבת למצוא לעצמי דברים לעשות
. משהו להעביר לאומה: ברור.
גם בשביל לעשות חומוס צריך להזיע
אה, וכמובן - אלאניס שולטת, אבל אני כבר ממחזרת את עצמי אז אני אשתוק.

שר בריר

New member
גם אני

שם: בר גיל: 16 וחצי מין: נקבה אזור מגורים: אילת מסנג'ר/אייסיקיו: 156475209 תחביבים: לישון וללכת לים משו להעביר לאומה: ?!

שר בריר

New member
חם חם חם חם

ובטח, אתה מוזמן בכל שעה ובכל עת!! (כל עוד אתה חתיך חח סתם
)

שר בריר

New member
אפשר, כשיוצאים..

זה או בערב או לים (ששם נעים כי לובשים מעט ויש ים קפוא) או לעבודה הממוזגת. וחתיך משהו חבל"ז?.. אני אצטרך לבדוק את העניין.

למעלה