שרשור הכרות

b u s t e d

New member
אני

שם: מעין.... גיל: 15 מין: ממממ נקבה.. בערך... אזור מגורים: מרכז
מסנג'ר/אייסיקיו: 333084369.. ICQ חדש, מאתמול!! תנו כבוד.. גלללל (לא ברור מה עובר עלי..) [email protected] תחביבים: תאמינו לי, אתם לא רוצים שאני אתחיל לכתוב את כולם..... משו להעביר לאומה: ניקיטעעעעע

saray1111

New member
גם אני

שם:שרי גיל:17 אזור מגורים:אשדוד מסנג'ר/אייסיקיו:זה לא מגרה אותי ואפילו לא מושך תחביבים:לישון,כן לישון!!,לשמוע שירים,טלויזיה,אינטרנט משו להעביר לאומה:יהודי לא מגרש יהודי,הוא רק מזיז אותו מהמקום.לא סתם זה בצחוק

ShiLoNi Guy

New member
New Guy In Town../images/Emo176.gif

אהלן אנשים ובעיקר לרייצ' אני חדש בפורום ובכלל בתפוז אז מגיע לי מזל"ט!
שם: רן שילוני גיל:16.95.. טוב 17!! מין: זכר, אבל לא סגור על זה, שניה תנו לי לבדוק.. כן זה שם. אזור מגורים: תל אביב - 5דקות מרייצ'ל... מסנג'ר: [email protected] ICQ:290280281. מסר: נכון, מייקל וורטון חתיך, אבל ג'ניפר לוקחת אותו בהליכה..
ואני מכור לALIAS ו The O.c ולני\פטק

Rachel47

New member
טוב אני אענה ומחר אני מוחקת ../images/Emo15.gif

מי צריך אותי חיה

sweet life

New member
לה לה לה

שם:אולגה גיל:18 מין:הרבה בבקשה :) נקבה אזור מגורים:אשדוד מסנג'ר/אייסיקיו: תחביבים:לעשות מה שמהנה, לרקוד, לצאת עם אנשים, לצחוק משו להעביר לאומה:החיים יותר יפים כשמחייכים

../images/Emo118.gifקצת באיחור ../images/Emo122.gif

שם: אלעד. גיל: 16. מין: זכר.
אזור מגורים: רחובות. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] או 248832106 תחביבים: שמעתם על כרטיסישי?
|עצלן| משו להעביר לאומה: לילה טוב.
|פיהוק|

tribe spirit

New member
תוכי.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

פרט נמק הזבר וכנס איתי למו"מ מעמיק על של מי האייקון,כי כואב לי לראות אותו בכותרות בלי הבלון שלי... ביטלס מתו,לא צריך להמשיך להצדיע להם.(שוב סליחה על ההצפה)

miss_t

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: ליאת גיל: נראה לי שאני הכי זקנה בפורום 19
אזור מגורים: נתניה מסנג'ר/אייסיקיו: מסרים בתפוז
תחביבים: ספרים, אינטרנט,
סנדי וקוקוס
, משהו(לא משו
) להעביר לאומה:
ציטוט-"הנער קינא ברוח על חירותה. והוא הבין שגם הוא יכול להיות חופשי כמוה, שום דבר לא עוצר בעדו חוץ ממנו עצמו" [האלכימאי- פאולו קואלו] תקראו
ספר טוב

miss_t

New member
אוי לא המשכתי את התחביבים ../images/Emo3.gif

המשך תחביבים
: להכין סלט(זה כיף- תנסו בעצמכם!!) וכמובן לצחוק

JAMES DEAN

New member
מישהו דיבר על זקנים בפורום?

כנסי למה שרשמתי ותיראי אם את הכי זקנה בפורום.

miss_t

New member
../images/Emo6.gif

טוב טוב... אז לא הכי זקנה
אבל בין הזקנים... נקווה שלא עושים פה אפליות לזקנים

רונוש3

New member
אניייי ../images/Emo163.gif

שם: רוניי גיל: 14 וחצי מין:
עכשיו תנחשו.. חעחע אזור מגורים: מרכז ת"א מסנג'ר/אייסיקיו: אין לי כוח לכתוב.. חח אני יכתוב אחר"כ תחביבים:לשמוע מוזקה (פאנק, רוק), לשחות, לנגן בגיטרה
, להיות עם חברים, לראות סרטים, ללכת לים. משו להעביר לאומה: אל תאכלו בעלי-חיים!!!! זה רצח!!!!!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני אני אני ^__^

שם: יערה האליוול. [ושלא יגידו לכם אחרת.]גיל: עוד חודשיים 18.מין: נקבהאזור מגורים: נתניה :\מסנג'ר/אייסיקיו: 71854040 [email protected]תחביבים: אנימה מנגה, מכושפות, לצייר, לרקוד, דידיאר...משו להעביר לאומה: אזרחות סאקס.

LemonLimeLilach

New member
היי

שם: לילך גיל: 18.5 מין: נקבה אזור מגורים: עיר העתיד מסנג'ר/אייסיקיו: - תחביבים: הרבה שטויות משו להעביר לאומה: I love you all! ופקונדו ארנה זכה ב 8 מרטין פיירו

איילת58

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם...אני איילת...

שלום אנשים...אני איילת ואני חדשה בפורום!!!
טוב אז ככה: שם:איילת גיל:17 וחצי מין:נקבה
...המין השולט!!! מגורים:נהריה..חור בצפון
אהה כן...גם אני מכורה קשות ל ALIAS ולניפ/טאק

למעלה