שרשור הכרות

IkMfNiY

New member
אני ../images/Emo42.gif

שם: יעל גיל: 17 מין: נקבה :X אזור מגורים: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו: ikmfniy@walla.co.il ו116295850 [מסנג'ר עדיף :X] תחביבים: אררר... משהו להעביר לאומה: אני לא רוצה בגרות באזרחות :( יעל

hanaorb9999

New member
שלי

שם: נאור גיל: 18+ מין: זכר אזור מגורים: צפון מסנג'ר/אייסיקיו:hanaorb9999@hotmail.com תחביבים: כדורגל, כדורסל, רסלינג, קולנוע אמריקאי, ניפ טיק משו להעביר לאומה: יהודי לא מפנה יהודי!

אניייי...../images/Emo26.gif

שם:סאלי גיל: 13 וחצי מין: נקבה אזור מגורים: הרצליה מסנג'ר/אייסיקיו: איסי יש... תחביבים: משחק משו להעביר לאומה: תתעקשו על דברים שחשובים לכם.

Well0Shadows

New member
היי :)

שם: רומן גיל: 19 מין:
אזור מגורים: חיפה זו העיר שלי
מסנג'ר: BlessedCurse@hotmail.com תחביבים: מחשב, טלוויזיה, מוזיקה והרבה מוזיקה :D לאומה: הכל יהיה טוב, כמו שאמר אדם חכם מאד: No worries! :D בשמחה ארצה לדבר עם אנשים מהפורום, הMSN תמיד פתוח :)

ShanShanT

New member
ניפ טאקית....

שם:שני גיל:17 ו9 חודשים מין:נחשו אזור מגורים: באר שבע אייסיקיו:323669078 תחביבים?...לראות ניפ טאק ולהנות מזה!!

ShanShanT

New member
ניפ טאקית....

שם:שני גיל:17 ו9 חודשים מין:נחשו אזור מגורים: באר שבע אייסיקיו:323669078 תחביבים?...לראות ניפ טאק ולהנות מזה!!

LeAnNe

New member
הא?!../images/Emo62.gif

שם: ליאן גיל: 15 מין: נקבה (לפחות ככה אמרו לי) אזור מגורים: אזור העמקים מסנג'ר/אייסיקיו:leanne_haz@hotmail.com תחביבים: מחשב, טלויזיה, רכיבה על סוסים. משו להעביר לאומה: אקזומבה זומבה זומבה.

liat182

New member
אני!!

שם:ליאת גיל:16 וחצי מין:נקבה אזור מגורים:במרכז מסנג'ר/אייסיקיו:220024541 תחביבים:לשמוע מוזיקה(פאנק, רוק קל, אבריל), טלויזיה ועוד כל מיני משו להעביר לאומה: גוש קטף שלנו לעד ולא ניתן לאף 1..... be yourself or don't be at all

kutu

New member
אניי

שם: נעם גיל: 20 מין: זכר מגורים: רמת גן, עיר הפשע והרשע מסנגר\איסי: 7513025 NOWE_@HOTMAIL.COM תחביבים: ספורט, מחשבים, טלוויזיה, יםםםםם משו להעביר לאומה: שהאומה תעביר לי....

darklighter

New member
ME../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שם: עדי גיל:22 מין:
אזור מגורים:מרכז מסנג'ר/אייסיקיו:מסנג'ר darklighter4u@hotmail.com תחביבים:אין לי זמן או כוח לפרט... משו להעביר לאומה:אני מאוהבת בקונסטנטין מרוליס

שרשור עוף../images/Emo13.gif

שם -> בן גיל -> 24 מין -> זכר אלפא אזור מגורים -> הרצליה תחביבים -> דברים שולטים משו להעביר לאומה -> מאט לא נראה כמו ג'קסון! ניפ/טק -> תענוג טלוויזיוני

tribe spirit

New member
אני(מפהק)!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שם:נדיה גיל:16 וחצי(אני גדולה סופסוף!עולה לי"ב...קריפס!) מין:מהסוג שכריסטיאן אוהב. אזור מגורים:ירושלים מסנג'ר/אייסיקיו:333495495. תחביבים:לראות ניפ טאק.חי סתם,אבל זו הסדרה היחידה כרגע שאני רואה.אפילו עם פרנדז הפסקתי.קולנועףלקרוא,להיות עם בריטים. משו להעביר לאומה:למרות שזה לא אתי וקצת בלתי אפשרי,אני מחרימה ומתכחשת לביטלס כרגע,למרות שהם אדירים.

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

שם: גלעד גיל: 14 וחצי מין: זכר איזור מגורים: שריד מסג'ר או איי סי: Riot_Boy@walla.com תחביבים: לשמוע מוזיקה... נכון מקורי? משו להעביר לאומה?: my chemical romance שולטים!!!!!!!!!

hadar 6

New member
גלעד מושלם שלי !!!

פעם ראשונה שאני רואה תגובה שלך פה !!!!!!!!! (זאת הדר אגב..)

TillsWIFE

New member
Caught ya../images/Emo152.gif

שם: Gee I knew it once… גיל: 16.5 מין: F אזור מגורים: חור באמצע שומקום בשומרון מסנג'ר/אייסיקיו: access denied תחביבים : T.V. , ריצה, ניפ/טאק זהות בדויה ולאס וגאס, רוק ולצייר משו להעביר לאומה : LIFE SUCKS / peace sells but who's buing?... ג'וליאן כי שלמות זו לא מילה גסה..

TillsWIFE

New member
Caught ya../images/Emo152.gif

שם: Gee I knew it once… גיל: 16.5 מין: F אזור מגורים: חור באמצע שומקום בשומרון מסנג'ר/אייסיקיו: access denied תחביבים : T.V. , ריצה, ניפ/טאק זהות בדויה ולאס וגאס, רוק ולצייר משו להעביר לאומה : peace sells but who's buing?... ג'וליאן כי שלמות זו לא מילה גסה..

TillsWIFE

New member
שימו../images/Emo23.gif

בפעם הראשונה ב"משו להעביר לאומה" היה את LIFE SUCKS אח"כ שיניתי את דרכיי...

hadar 6

New member
שלי !!!

שם: הדר גיל: 13 (וחצי!) מין:
אזור מגורים: צפון .... מסנג'ר: hadar_ringel@walla.co.il תחביבים: ניפ טאק, מכושפות (שיהיה).... משו להעביר לאומה: לא ממש !

למעלה