../images/Emo127.gifמה אתם לובשים ליום הראשון../images/Emo35.gif../images/Emo128.gif
מה אתם מתכוונים ללבוש ליום הראשון של הלימודים? אני רוצה לקנות ג'ינס חדש של דיזל אבל השאלה היא אם יש להם קולקציה חדשה, ולא משהו שהוא כבר ישן, מישהו יודע?
וואי אני מה זה מתרגשת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אני עוברת שנה הבאה לתיכון, אז אני חייבת למצוא בגדים יפים ללבוש ליום גיבוש וליום הראשון..גם מהבית ספר שלנו באים המיעוט, אז יהיו שם מלאא ילדים שאני לא מכירה...וממש אין לי מושג מה לעשות, אני גם רוצה לקנות ג'ינס חדש של דיזל, ואני רוצה גם לקנות כמה חולצות חדשות, אני רק מקווה שלא כל החנויות יעברו לקולקצית חורף עוד איזה שבוע....אז צריך למהר, לא
וגם צריך לקנות תיק חדש והכל.....של איזה חברה נראה לכם שתקנו
ההתרגשות של היום הראשון >פחחחח< שמעו...אני יודעת שאני יבוא כמו שאני אין לי חדשים בשכבה כי אנחנו מגמות ואי אפשר לצרף וגם ככה כולם מכירים אותי כבר ותיק? אני לא קונה במיוחד לביצפר אבל אני אובססיבית לjansport
אני קונה מכנס מגניב כלשהו, 3/4. למרות שזה אאוט. ויש לי חולצה אחידה צמודה. מה שיותר מעניין אותי, חוץ מהבגדים, זה איך לדבר. אני משתמשת במה קורה הכי הרבה,אחלה וסבבה. מה איתכם? באיזלו מילים הכי כדאי להשתמש?
זה כל כך עצוב לראות מישהו שמנסה לדבר איכשהו, כי זה מה שהולך! זה פשוט הדבר הכי מגוחך שקיים! דברי איך שיוצא לך!!! בדרך כלל גם סלנג נדבק, אבל אם זה בא לא בטבעיות, זה מזכיר אנשים מבוגרים שכאילו מנסים להיות "בעניינים"
ממה שראיתי בחנות שלהם בניו יורק עדיף שתחסוך לעצמך את הכסף. ובקשר לשאלתך על הג'ינס יש דגם חדש שראיתי בניו יורק, אולי הוא גם הגיע לארץ. יש אותו לגברים ולנשים כאחד והוא שדרוג לדגם שתפס חזק (זה עם הכיסים המרובעים בקדימה מהעונה הנוכחית\שעברה) תוכל להתרשם מהדגמים והקולקציה באתר הרשמי דיזל.קום תיק הייתי הולכת על הג'אנספורט הבנאלי, למרות ששנה שעברה הם החליטו להפוך לבריאותיים יותר והוסיפו ריפוד לכל דגם. אני לא אוהבת את הריפוד ולכן עברתי לאיסטפאק שזה כמעט אותו דבר.
בידיוק מה שרציתי עכשיו לשאול אבל ראיתי שהקדמתם אותי. אז ככה: אני עולה לתיכן, הסגנות שלי הוא ספורט אלגנט כזה ג'ינסים ומכנסיים עם פסים או סתם חמודים על כיוון הזרוק אבל בסטייל ואני לא יודעת מה ללבוש ליום הראשון חייבת עצות בבקשה!!!!!!!!!! אני באטרף היסטרי ואם תוכלו לשם תמונות זה יהיה נפלא ועוד משהו איזה נעליים לקנות אני צריכה משהו לבית ספר