מה אתם לובשים ליום הראשון

  • פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך
טוב שלא לגמרי הגזמת.........

אני לא חושבת שכל מי שאוהב אופנה חייב להיות כזה שטחי כמו שאת מתארת אותו..........כמובן שלא צריך לקחת את זה בהגזמה, כמו כל דבר בחיים, אבל אני יכולה לומר לך שאצל אף אחד מהחברים בפורום הזה כל החיים סובבים סביב אופנה. זה נכון שצריך להיות עצמך אבל אף אחד מהפורום הזה לא אמר אחרת. את מעלה כאלה טענות? שיהיו להן בסיס, תני דוגמאות לדברים שנאמרו כאן שמשקפים את מה שאמרת. אני חושבת שאת זו שיוצאת פה הכי סנובית ותופסת מעצמה, תראי איך את מזלזלת בנו, בחברי הפורום, מסתכלת עלינו כמו מטומטמים. תאמיני לי שאף אחד פה לא אידיוט כמו שאת מנסה להציג אותנו. מה קרה?! אי אפשר להתרגש קצת מהיום הראשון? את מדברת שטויות...מה צריך להיות רציניים 24 שעות? כשצריך, צריך, אפשר להיות בן אדם מאד עמוק ומלא בהשקפות עולם ואידאולוגיות, וזה לא סותר את זה שאפשר גם קצת להנות מדברים פחות "בעלי חשיבות" כביכול. שופינג, בנים.....גם לזה יש מקום ולא צריך להתבייש בזה. למי שיש באמת חיים עשירים ומגוונים, יכול למצוא מקום גם לעיניינים בראש סדרי עולם וגם להנאות "פשוטות" שכאלו.
 

אנהלה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גוגלמוגל אחותי קבלי חיזוק
 

or 343

New member
האמתי ? מזדהה אתך...

די, באיזשהו גיל מתחילים לצאת מהריבוע הזה שנקרא בגדים= חברה. אני כ"כ מודה לאלוהים שבבצפר שלנו אף אחד לא שם על איך שאני מתלבשת. ברור שיש קבוצה של סטיילסטים. אני אוהבת בגדים יפים, אני אוהבת לעשות שופינג, אני אוהבת להתעדכן ויש לי נטייה אסתטית בבגדים... אבל אני לא מערבבת בגדים עם חברה, ואני לא מנסה לעשות רושם על אף אחד.
 

עקוצה

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל- למי שכתב קודם- אל תגזים... אני לא איזה ג'יפה שלא מתייחסת למה שאני לובשת וכל היום עסוקה בדברים רציניים. אבל אתה יודע מה- עדיף להיות ככה מאשר להתנהג כמו הקיצוניות השנייה- הסטייליסטים, שמאוד מאוד חשוב להם איך שהם נראים, ועסוקים בשטויות. ואני רוצה שתחשבו דקה איך החיים שלכם יראו בלי קניונים, ומה תרגישו... רייקנות? יופי. גם אתם קורבנות של התאגידים הגדולים. אור- אחלה שכתבת את התגובה שלך ! תודה... יאללה ביי
 
אני החלטתי על

איזה ג'ינס יפה וגופייה צמודה את השאר יעשו הצמידים (או שרשראות, חגורות או כל אקססורי אחר) הקטע זה שהצבעים הכי מתאימים לי הם אדום או לבן וברצינות הצבעים האלה נראים עליי הכי טוב...אבל הם נראים נורא חגיגיים...לא?
 

אנהלה

New member
אנשים! נראה לי שליום הראשון כולם יבואו עם ג'ינס ואני לא מתה על ג'ינס... יש לי מכנס יה מזארה כזה יחאקי בגזרה נמוכה מתרחב למטה מבד מגניב כזה והוא ממש יפה אני רק צריכה למצוא לזה חולצה ונעל מה אתם אומרים? זה שאני לא עם ג'ינס עוף מוזר או משהו?
 

or 343

New member
גם אני שונאת ג'ינס

ממש לא נוח לי עם זה!!! אני לובשת רק מכנסיים של "ציפי" מתרחבות למטה, אני גם מתכוונת לקנות עוד זוג לפני תחילת הלימודים, ואני גם מתכוונת לקנות נעלי אולסטאר שנראה לי שדי יתאימו למכנסיים ולחולצה אני אלבש טי שרט פשוט... אני לא מתכוונת להפגיז הופעה, זה כבר לא כ"כ בוער לי. מה פתאום את עוף מוזר.... לא כולם מחוייבים ללבוש ג'ינס, את לא חייבת ללכת עם ה"עדר" קצת מקוריות אף פעם לא מזיקה.
 
הקפצהההההההההההההההההההההה

אני מחכה שתהיה שביתהההההההההההההההההההה אבל בכל זאת עוד שבועיים בערך אני קונה בגדים יעני את הדברים שאני צריכה ממש.........וזהו
 

sweety131

New member
דחוף!!!

מה דעתכם על מכנס פיל של הינס וחולצה חמודה גם משם?.
 
למעלה