../images/Emo20.gifואוו אני מזה מחכה! סוף העולם!
שמעו אחים שלי אני מזה מחכה ליום הראשון כאילו אני מתה להפציץ את כל הכוסונים של השכבה שלי- אני עולה לכיתה י', בהופעה מטריפה כזאת שהם לא יורידו ממנה את העיניים עבר חרשתי את כאילו ממש כל הקניונים באיזור המרכז- אני כאילו ממש ממש יודעת בעל פה את הקולקציה של פוקס חיפשתי מלא ג'ינסים מיוחדים אבל איזה ביאוס דיזל לא ממש חידשו, בתכלס אני מחכה גם שיהיה לי כאילו קצת יותר כסף ואז בסבבה אני אצא ואקנה דברים מהממים אין אני פשוט מזה מתרגשת. השנה גם הלחטתי- להיות כמו כלון אני רוצה להיות מהכוסיות האלה, שהולכות עם המכנסיים הנמוכים, הקלאבריות, כאילו- סוף הדרך! הן כאלה פצצות- שממש חבל על הזמן והן הכי שוות! בתכלס אין הרבה בנות כאלה, אבל אני יכולה להיות כזאת. למה לא? יש לי גוף מספיק טוב. אני עוד צריכה להשתנות כדי להגיע לרמה שלהן- אבל הבתכלס אני כבר מתקרבת. בכלל- בגדים ובנים, והחברות הטובות שלי ממש ממלאים לא את החיים! שמתי לב שאני מתעסקת כל היום באיך שאני נראית ובמה שאני אלבש- ותאמינו לי ,זה הכי סבבה בעולם! כאילו- למה לא?! זה פשוט כייף. מי בכלל חושב על לימודים? פאק דם! בקיצר- אני מתכננת על דיזל נמוכים נמוכים- וגופיית ספגטי בצבע צהוב בננה שיראו את השיזוף. איזה נעללים? ובקשר לתיק- ברור שג'אנספורט- אני הרי רוצה להיות כמו כולם!!! אני לא יהיה כמו היצורים האלה שמכינים תיקים לבד!!! אז בקיצור אחים שלי, תבואו בסבבה, וכאילו יהיה הכי שווה בעולם, נכיר אנשים ומזה בכייף, תהיו כמו כולם- לא אתם עצמכם- כי אחרת מי יאהב אתכם?! הקטע נכתב ע"י ניצן סניור- נערה בת 17 שסולדת ואף נגעלת מהפורום שלכם. אם מנהל הפורום ימחק את זה כנראה שהוא מאוד מאוד פחדן- וחבל. אני חושבת שאתם שטחיים. תהנו מהשטחיות ומהריקניות- זה יוביל אתכם למקום אחד- שיעמום!!!! ולמי שלא הבין- כל מה שכתבתי היה במיניות וההפך הגמור ממה שאני באמת חושבת- ומהבגדים שיש לי בארון אנשים- תתעוררו ותהיו חופשיים... ניצן. מחכה לתגובות של פלצנים טיפשים או של אנשים שזה שינה בהם משהו. קצת אלימות וכעס עוד לא ממש הפריעה לאף אחד- אז מנהל פורום יקר- אל תמחק את זה בבקשה. תודה מראש. ואם כן אני אתלונן עלייך- על כך שאתה מפר זכות יסוד במדינת ישראל- חופש הביטוי- ויש אפשרות שאני אתבע אותך כי סה"כ לא ממש פגעתי במישהו לכן אני מבקשת בתור אזהרה- אל תמחק את ההודעה. כמובן שזה לא איום, אני רק משקפת מצב. תודה. ביי ביי